Седмицата 2.01.06.- 8.01.06, с нови мечти, надежди, блясък и стремежи.

• 6 702
  • 163
  •   1
Отговори
# 75
Добра нощ,сладуранки.
Аз легнах да спя но нещо сън не ме хваща и станах пак.
Незнам какво да правя зада заспя, май ще си стоя пред компи, пък когато дойде съня тогава.
На вас желая лека нощ, а преди това бебеправеща  Mr. GreenHeart Eyes Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

# 76
Е- ще си правим компания виртуално GrinningИ аз ще вися още дълго време пред компа,защото съм на работа CrazyЩе се радвам на компания

# 77
Аз също.
Да знаеш нещо за преспиване.....?
Кога ще ходиш при чичо доктор за резилтат?
Стискам палци всичко да е ОК.

# 78
ами - не знам някакви "номера " за заспиване,щото нищо не ми действа.То като е речено че ще си будувам....нищо не помага Laughing
А на доктор мисля да ходя другата седмица ,4е тази е меко казано лудница и няма да успея.

# 79
Благодаря момичета, много ще се радвам и обнадеждя, ако по-скоро една от нас по-дълго шетащите из форума съобщи бебешката вест.
Не, че ми омръзнахте, ама трябва малко да се поразредим.
Повече, глупости няма да чета, ще следвам вътрешния си глас.
Иначе можеш да изкрейзиш-температури, сравнявания, що е нагоре, достатъчно ли се е качила, защо пада.
Откачалска работа.
И още нещо -- имам снимки от нова година, но не знам как да ги изпратя. Търся желаещ да ми обясни. Тенкс.

# 80
Даре, имаш ли някаква програма на писи-то, за снимки? Например Уебшотс?
Аз ползвам нея, за другите като snimka.bg, bg-photo.net не зная как стоят нещата и дали е нужно да имаш нещо инсталирано предварително...

# 81
Здравейте и от мен, момичета! Ама вие направо не спирате да ме учудвате. Как сте станали толкова рано! Айде, разбирам да си легнете късно, щото не можете да спите, ама да станете толкова рано Tired

Аз вече съм на работа и съм се разработила. И аз като някои други имам тонове работа Twisted Evil Знаех си, че дългата Коледна ваканция ще ми излезе през носа ooooh!

# 82
  • София-Лозен
Добрю утрююю, Сладурковцииии!!!

На ранобудните куклички, а и на всички други ето моята почерпка, че нещо никва ме няма, излагам се вече, ама пуста работа кво да праиш. Има всичко, който квото иска да взима!

# 83
Тединка, надявам се поне с твоите почерпки нещата да се върнат в ритъм отново, току виж някой се навъртял във форума, подмамен от кафенцата Mr. Green Не съм свикнала да е толкова пусто, някак ми е странно и имам чувството че всички са си отишли  Sad Ха дано да се опразни тука, ама да е за сметка на отчетните Blush

# 84
  • София
Ех, Теди,

тия кафенца са страшни... направо ми се препи кафенце, с много сметана ...
пък и едни кроасанчета закусвам... ще ми върви...

ама пък аз не пия такива неща, защото много ми действа кафето, като ми се разхлопа сърцето, край няма цял ден...

Поне на картинка ще ги гледам... и ще си представям... мммм...

# 85
Здравейте милички  Hug!
Нещо почвам да се разболявам и ми е малко отпаднало и мързеливичкооо.
Може би вие го знаете това, но ще ви препиша от "Труд" за празника, който ни очаква:Богоявление.
"Старите българи са вярвали, че точно в полунощ реките спират да текат и стават лековити. През нощта срещу празника, небето се "отваря" и сам Господ застава на небесната порта и изпълнява желания. Който успее да види чудото с очите си и изрече онова, което най-много иска, ще бъде възнаграден и желанието му ще се сбъдне."
Не знам дали аз ще видя чудото, но желанието вече го имам  Embarassed.

# 86
  • Варна
Вера, искаш да кажеш, че това важи за идната нощ, т.е. на 5 срещу 6 така ли?
Аз също имам желание  Embarassed ама не мога да си представя как трябва да стоя цяла нощ и да гледам ОБЛАЧНОТО небе над Варна, така нищо няма да стане  Tired
Какво мислите по въпроса?

# 87
Аз не се връзвам по принцип- не ми се занимава всъщност....но пък вярата какво ли не прави Wink

# 88
Аз така го разбрах. То и аз не си го представям как ще стоя на терасата да гледам небето. Но мисълта че довечера се пожелава и вероятността да се сбъдне желанието е голяма ме ентусиазира.

# 89
  • Някъде там...
И аз не се връзвам на такива неща по принцип... Но пък утре е един хубав ден и хубав празник... а аз ще имам повод за почерпка Wink

Стеф може би  е пусто защото хората имат много работа след празниците. При мен се поуспокоиха нещата макар че все пак май е временно.

Общи условия

Активация на акаунт