Javari.co.uk и Javari.de - 11

• 49 648
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
до iveto 11. Според мен като за зимна обувка не разчитай много на 38. Поръчай си 6 от английската номерация

# 661
reny благодаря   bouquet
аз като им гледам таблицата на джаварци, то няма едно с едно да е вярно вътре - пише ук 7 40 номер  Crazy
можеби 4 (37) ще е добре за мен  Thinking

# 662
reny благодаря   bouquet
аз като им гледам таблицата на джаварци, то няма едно с едно да е вярно вътре - пише ук 7 40 номер  Crazy
можеби 4 (37) ще е добре за мен  Thinking

Да, така е, няма много общо с таблицата. Имам и едни чехли на тази марка - те също са 7 или 41, но са поне със 1 см по-малки от тези обувки.

# 663
  • София
Desi_2, Em, благодаря за отговорите  Hug Щом си отговарят все пак ще заложа на 5-ица, че съм с много тесен крак и слаб прасец. Имам ботуши Кларкс, Гола и Хъш пъпис и все ми стават УК5. Само Рокет дог се бях изложила нещо и са ми малки. А в краен случай видях и темата с размените  Simple Smile

# 664
  • София
момичета може ли малко хелп
досега съм поръчжала само от английския сайт
вчера направих поръчка от немския сайт (незнам немски) та вчера имах проблем с картата
и днес реорднах поръчката и изведнъж изчезна  newsm78
това нормално ли е

# 665
не би трябвало да ти я трият. Преди време и аз имах същият проблем, но като дозаредих картата си дръпнаха парите и като се има на предвид, че аз разбрах, че нямам достатъчна наличност в картата след 3 дена. Влез на Mein Konto-Bestellungen anzeigen -там трябва да ти е поръчката.
на Zahlungsart ändern - вкарай пак данните на картата и потвърди - ще направят нов опит да си дръпнат парите.

# 666
  • София
Мъжките обувки Скечърс и те ли са уголемени като дамските?

Може би зависи от модела, но на моя мъж му взехме тези  http://www.javari.de/dp/B003BLPF7I - в кафяво 45 номер, отговарят си напълно. Дължина на стелката 29см. Ето тук http://www.skechers.com/c/modal-sizechart.html има таблици с размера на марката.

# 667
Може ли малко помощ?!
Поръчвам маратонки и обувки от spоrtsdirect с размер 6 и са ми добре. Нося между 39 и 40 бг номерация. Не мога да се ориентирам от немския сайт какъв номер да поръчам #Crazy А ми омръзна да подарявам на родата, искам аз да си ги нося! За тези http://www.javari.de/Caprice-9-9-24403-27-Damen-Halbschuhe-Schwa … ;asins=B00576Q4EI става въпрос.
Някой поръчвал ли е чанти на Есприт, Том Тейлър или Сисли?! Как са като качество?!
И последно - в някой от моловете в София дали разширяват обувки, ще ми се да отпусна малко едни Mr. Green

# 668
Dilqnski, много ти благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 669
Сега си проверявам сметката по картата и не е мръднала  Crossing Arms пак нещо не съм направила като хората, може ли да ми кажете номера на картата с интервали ли въвеждате или пълни цифри, че съм забравила?

# 670
Сега си проверявам сметката по картата и не е мръднала  Crossing Arms пак нещо не съм направила като хората, може ли да ми кажете номера на картата с интервали ли въвеждате или пълни цифри, че съм забравила?

Без интервали.  Peace

# 671
  • София
marieva76 така и направих и като клипна от имейла в пощата номера на поръчката излиза :
Wichtige Mitteilung
Tut uns leid!
Während wir Ihre Eingabe ausführen wollten, ist ein technischer Fehler aufgetreten. Wir arbeiten bereits daran und werden sobald wie möglich wieder für Sie da sein. Bitte schauen Sie später wieder vorbei.
Für diese Unannehmlichkeit bitten wir Sie vielmals um Entschuldigung und danken für Ihr Verständnis.

# 672
mama mravka знаех си, че има нещо, което не правя както трябва, много благодаря за информацията. Сега друг въпрос  Mr. Green да чакам ли пак имейл или сега да го оправя?

Много много се извинявам за невежеството  Embarassed

Hug  bouquet

# 673
AquaElite

Ако и първия път така си го въвеждала и не можаха хората да  изтеглят парите, оправяй направо сега Grinning  И аз бих им написала писмо с извинения -бла-бла-бла, извинявам се, нова съм, бихте ли проверили, изтеглени ли са парите. Много обичам да пиша, все имам за какво Joy

# 674
Точно влизам да питам за номерата и аз   Mr. Green
До сега знаех,че 9 UK  е европейското  43  а в джавари  други работи пише   newsm78
Не важат  тези таблици,нали?

Общи условия

Активация на акаунт