Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 728
  • 711
  •   1
Отговори
# 405
Момичета - заповядайте моя НОВОГОДИШЕН  подарък за ВАС

Марта , "чудеса" сътворяваш за радост на всички ни !? Hug  bouquet

# 406

Синчеритко , Ани , Тинтири , Бунко , надявам се да сте здрави , щастливи и обичани !!! Нека новата година е по-добра за вас и семействата ви !!!   Hug Hug Hug

Липсвате ми !!!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 407
И Керим и Фатма ви пожелават щастлива Нова година!

# 408
# 409
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря на всички за пожеланията!!!
Slawena - много здраве и хубави момент на именника и на теб!!!
Мартааааааааа, Мартаааааааа, Мартааааааааа - От обич да не се отървеш!!!
Gery, блаагодаря за слухчетата. Искам още.
Марианка, много хубави снимки на Берен и компания!!!
ValentinaP, Добре дошла!!! Имам чувството, че те познавам!? Ама и да не те познавам пак - Добре дошла!!!

# 410
Добре заварила, Дива роза! Едва ли се познаваме, но кой знае?! Важното е, че тук всички сме приятели и споделяме красиви чувства.

# 411
Скъпи виртуални приятелки Беренгинки,
              ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2012 ГОДИНА!

На всички вас пожелавам от сърце

ОКЕАН ОТ ЗДРАВЕ

МОРЕ ОТ ЩАСТИЕ

ПЛАНИНА ОТ ЛЮБОВ!

Скрит текст:
НОВАТА ГОДИНА
 Безименна идвам. Вий дайте ми име! И празна дохождам. Вий дайте в мен плод! Такава ще бъда, каквато сами ме изваете вие във своя живот. Щастлива наричат ме Нова Година онез, що не знаят, че празен съм съд. Аз пусто поле съм, което в градина цветуща превръща единствен трудът. От мен радост чакат онези, които в съдбата измамна са в...дали сърце. Аз буен поток съм и в мойто корито се крий златен пясък за смели ръце. Аз взимам и давам. Въздигам и свалям. Аз водя към Бога, към ада влека. Аз чистя душите и в грях ги окалям. Аз давя и къпя — чудата река. Безименна идвам. Вий дайте ми име! Безлика дохождам сред вас във света. Такава ще бъда, каквато сами ме, о, люде, отпратите към вечността.

# 412
Дами, прекрасни неща сте публикували в темата. Не успявам навреме да видя всичко. Толкова е празнична и красива. Благодаря за чудесното настроение, което създавате.

Slawena, поздравления за твоето момче. Да е живо и здраво и да носи с чест това име.

# 413
Момичета,благодаря за пожеланията! newsm51 newsm51 newsm51

# 414

Beren Saat - Ferhat Kazancı - Farah Zeynep Abdullah

цитат от дизито:
Цитат
Farah Zeynep dün gece yeni yıla Belçim Erdoğan'ın evindeki partide girmiş. Fotoğraftaki bey modacı Özgür Masur'un yardımcısı Ferhat Kazancı. Fotoğrafta onun twitter hesabından alıntı

Beren Saat - Ferhat Kazancı - Farah Zeynep Abdullah

# 415
Топ 10 на най-гледаните сериали в Турция-ние сме на 4 място след Заманките,Великолепния век и Долината на вълците.Видеото е от днес.

">#![/video]

http://www.youtube.com/watch?v=hlUj__JVArI&feature=player_embedded#!

# 416
НЕКА ДА Е ЧЕСТИТА, ЗДРАВА, ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА, УСПЕШНА И МИРНА НОВАТА ГОДИНА!
НА ВСИЧКИ ВАС МОМИЧЕТА ЖЕЛАЯ УСМИВКИТЕ НИКОГА ДА НЕ СЛИЗАТ ОТ ЛИЦАТА ВИ!

ЧЕСТИТ ДА Е И ИМЕННИЯТ ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ

И понеже и аз имам именник у дома - голямото ми момче - искам да Ви почерпя макар и виртуално:

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 05:01 от Goni

# 417
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници. По случай Новата Година пожелавам много здраве,любов и нека бъдем изпълнени с оптимизъм,че всички наши желания ще се сбъднат ! НАЗДРАВЕ

# 418
# 419

Общи условия

Активация на акаунт