Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 713
  • 711
  •   1
Отговори
# 450
sboncheva, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!!!

Скрит текст:
zlatinag, не се оплаквай! Имаш си го в подписа.  Hug

# 451

По повод на деца и известни родители в киното,  артистът който играе Ердоган е син на артистката която играе също в сериала,майката на Мехмет

Taşaner, син на един опитен играч Taşaner'in Sacide

Taşaner Sacide роден през 1960 г., играе на сцената в играта много.

http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/magazin/cocuklariyla-m … =39545&page=5

Артистката, която играе майката на Мустафа си мисля, че е майка в живота на Ердоган - или може би съм прочела неправилно???? newsm78 newsm78 newsm78

# 452
Така е,Гони-тя е майка на Еpдоган.

# 453
# 454
  • Пловдив
sboncheva  ,честит празник  newsm51 smile3525 newsm51

Гони,не грешиш,майката на Мустафа е реалната майка на Ердоан Peace

Круелка
Скрит текст:
от много глава не боли  Wink

# 455
sboncheva Hug  bouquet Честит да е празникът ти Hug Hug Hug

# 456
Честит имен ден на sboncheva!

Здравейте компанията!  Hug
Миналата седмица трейлъра беше във вторник...
campanula, още не съм в кондиция. Какво са отразили феновете за гардероба на Фатмагюл?! Това, че в началото е затворен, а после отворен?! Те вратите бяха като летящи...

Аз пък това не съм го забелязала. Направи ми впечатление, че на едната снимка има дрехи в гардероба, а на другата като че е празен Simple Smile

Yılmaz Erdoğan и съпругата му Belçim Bilgin организирали новогодишно парти във вилата си в Levent. Присъствали около 30 известни личности, сред които Beren Saat, Burak Kut, Yalın, Farah Zeynep Abdullah, Özgür Masur. Хазал Кая се отказала да иде на партито в последния момент. Берен била планувала на НГ да  бъде заедно с френския си приятел Cesar, но поради заснемането на сериите от сериала ни се наложило да промени плановете. Останала си в Истанбул и се присъединила на партито на Белчим. През цялата вечер изглеждала много радостна. Правили си снимки (вече ги видяхме), имали и томбола. Партито продължило до сутринта. През следващите няколко дни Берен ще иде на ваканция до Рим (май Бисена бе казала, че нашите ще почиват 4-5 дена след НГ и затова са заснели 2 серии наведнъж, за да си гледаме сега в четвъртък).

# 457
На К/Г им пуснали трейлър.  Mr. Green  
Наш ред е...  smile3516

campanula, този Burak Kut дали има нещо общо с нашия Alper Kut?!

# 458
Cruela, не знам дали имат роднинска връзка двамата. Бурак е певец. Попаднах на инфо, че твоят любимец Алпер игре/л в някакъв сериал Kalbim Seni Seçti (Сърцето ми избра теб), иначе май е театрален актьор.
Да разкрасим темата

# 459

Тези снимки бяха слагани вече в темата. Те са правени от админите на една от фен страниците на Енгин, на 28.12.2011. Забравих да разкажа какво са споделили феновете. Отишли следобед в Ченгелкьой. не могли да разговарят с Енгин, но направили тези снимки отстрани на къщата. Енгин изглежда, че е бил  в настроение. Той и Бюлент (Рахми) много се шегували и се смели. По някое време Енгин доста разглеждал палтото на Бюлент отпред и отзад Simple Smile Явно го бил харесал това палто Simple Smile През това време Бюлент танцувал с някаква жена и станало ясно, че той е добър танцьор Simple Smile Енгин тръгнал да си сменя сценичните дрехи и по пътя извикал на някой от екипа "Дръпни се от пътя ми" (шегувал се). Подарили ми пак някакви китки, Енгин изглеждал щастлив. Simple Smile

# 460
Честита нова година и от мен, момичета!
Желая ви всичко най-хубаво!  Hug

# 461
Сърдечни благодарности за превода на "Ако бях облак"!!!!

# 462
Попаднах на инфо, че твоят любимец Алпер игре/л в някакъв сериал Kalbim Seni Seçti (Сърцето ми избра теб), иначе май е театрален актьор.
Да разкрасим темата

Hug Ето затова са приятелите!  Hug

Гледайте си там Вашия Енгин и долу ръцете от Алпер бей!

Този филм Kalbim Seni Seçti вървеше по ATV, но тогава не бях обърнала внимание на нашия адвокат.
Музиката от този филм е много хубава. Дори бях я слагала. Ето за тези, на който ще им е интересно:

http://www.youtube.com/watch?v=LN9FgfjOTuc&list=FLIXGtHAq5ja … eature=plpp_video

# 463
# 464
  • Пловдив

http://www.gecce.com/yazi/engin-akyurek-basrol-oyuncusu-degil-mi-181769.html

campanula, това е линк за Енгин. когато имаш възможност, погледни го....

Всички момичета, които празнуват днес, им пожелавам много здраве, късмет и любов.

Общи условия

Активация на акаунт