Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 718
  • 711
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Здравейте,мили момичета и за много години  Hug За мен празниците свършиха,от днес обратно на тръстиката  ooooh! На всички,които са имали именни дни-честито  newsm51 smile3525

Искам специално да благодаря на Марианка и Gphilipova за реализацията на Облака ,страхотни сте  smile3501 smile3501  love001

Круела,не схванах много добре какво имаш в предвид в поста си,ще променят часът на излъчване ли  newsm78 Канал Д ги върти някакви,онзи ден махнаха Обикнах едно дете,вече е по Стар Тв  newsm78

# 436
Круела,не схванах много добре какво имаш в предвид в поста си,ще променят часът на излъчване ли  newsm78 Канал Д ги върти някакви,онзи ден махнаха Обикнах едно дете,вече е по Стар Тв  newsm78

Имам предвид това, че заради Нова година направиха много промени. Освен това за мен лично ориентир е Öyle Bir Geçer Zaman Ki. Това им е най-рейтинговия филм. Обикновено му пускат рано трейлърите и винаги са три. Сега обаче даже и той няма трейлър. Освен това в редовното му време - вторник, няма да има нова серия, а повторение. Затова се разтревожих, да не би да си дадат по-голяма почивка и тази седмица да я карат на повторения.  Hug

mami51, 55 епизод е на първа страница на темата.

eliNIM, това инфо минато през Google преводача е направо да откършиш.

# 437
Привет и от мен Hug

Честита нова година! Бъдете здрави и много щастливи!

Благодаря за преводите  bouquet

# 438
На вниманието на zlatinag!

Официален почивен ден - 2 януари 2012 год.
Обявен е с Решение 834 на Министерския съвет от 17 ноември 2011 г. за разместване на почивни дни през 2012 г. Отработва се на 21 януари (събота) 2012 г .

Защо си на тръстиката, Изаура?!

# 439
  • Пловдив
На вниманието на zlatinag!

Официален почивен ден - 2 януари 2012 год.
Обявен е с Решение 834 на Министерския съвет от 17 ноември 2011 г. за разместване на почивни дни през 2012 г. Отработва се на 21 януари (събота) 2012 г .

Защо си на тръстиката, Изаура?!

Защото съм от неофициалните  Joy Мерси за инфото,вече схванах  Blush Да се надяваме,че до четвъртък вече ще са си в нормалния ритъм  Praynig

# 440
  • Пловдив

От фейса - нова снимка.

# 441
Здравейте, една мисъл ме мъчи - не ви ли се струва, че Мехмет прилича много на кака Мерием? Може ли да е неин син?

Мехмед е син на един от творческия екип-така бяха писали за него.

По повод на деца и известни родители в киното,  артистът който играе Ердоган е син на артистката която играе също в сериала,майката на Мехмет

Taşaner, син на един опитен играч Taşaner'in Sacide

Taşaner Sacide роден през 1960 г., играе на сцената в играта много.

http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/magazin/cocuklariyla-m … =39545&page=5

# 442
  • Пловдив
Едно докосване, което може и да не сме забелязали в 56 серия.

# 443
zlatinag, тогава от мен - Kolay gelsin!  Hug

mariana51, къде ни търсиш?! Всичко забелязваме ние! Срам ме е да кажа по колко пъти гледам.  Embarassed

# 444
  • Пловдив

И ако ви е домъчняло за Мустафа/Енгин.

# 445
Миличка аз съм го изгледала от първа страница, но не мога да си го изтегля от ютуба.

# 446
  • Пловдив
Марианче,а ако ми е домъчняло за Енгин-Сердар  Wink Embarassed

# 447
Дали днес няма да ни зарадват с един трейлър? Мисля, че му е време!  Grinning Heart Eyes

# 448
Здравейте! Имате си Силвия - аз!
Честита нова 2012 година на всички!
Здраве и късмет!

# 449
Здравейте, момичета! Приятен да е денят Ви! Hug Hug

zlatinag, тогава от мен - Kolay gelsin!  Hug

mariana51, къде ни търсиш?! Всичко забелязваме ние! Срам ме е да кажа по колко пъти гледам.  Embarassed

Милички и мен е срам да кажа по колко пъти гледам някои сцени....... Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedНо това си е те това........ Embarassed

Не мога винаги да съм на линия, затова благодаря на всички които  правите тази тема!

Сега по празниците - чок зор навсякъде- така и тук ! Но ще се осеферим и пак ще сме на линия. Peace

Не съм Ви изчела  всичко, но ще се постарая! Peace Peace
Марта 49  Hug  bouquet клипа  "Обич" е невероятно изживяване на емоции! Благодаря за вдъхновението ти с което ни потопяваш в една приятна аура - дано повече хора я изживеят и истински! Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт