Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 721
  • 711
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, една мисъл ме мъчи - не ви ли се струва, че Мехмет прилича много на кака Мерием? Може ли да е неин син?

# 421
Здравейте, една мисъл ме мъчи - не ви ли се струва, че Мехмет прилича много на кака Мерием? Може ли да е неин син?

Мехмед е син на един от творческия екип-така бяха писали за него.

# 422
# 423
  • Пловдив

Добро утро момичета. Дано денят, е прекрасен за всички. А днес, надежда за трейлър за 57 серия.

# 424
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=ORfBaS4b-6M&list=PL462CF5DFC4 … eature=plpp_video

Ето, 5 серия на Ако бях облак. Превод от сръбски gphilipova, субтитри mariana51. Приятно гледане.
Скрит текст:
Има проблем в тубето. Надявам се, временно да гледаме сериите в плейлист. Като започне 1 част, останалите се включват автоматично, една след друга. Съжалявам, за лишаването ни от пълно качване на сериите, но оставам без коментар. Серията е и на 1 стр. на темата.

Тук серията е качена в Dailymotion - плейлист от 2 части.

Който иска да гледа цялата серия - качена е в DOX.bg - линка е валиден 2 седмици.

Който иска да гледа цялата серия - качена е в tranzit - линка е валиден 2 седмици.

АКО БЯХ ОБЛАК 5 серия

Директен линк за сваляне - цяла серия /без срок на валидност/ от MegaUpload

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 23:11 от mariana51

# 425
Добро утро!

Да сложим чая и закуската

Мариана пак не е спала заради Облака Simple Smile   bouquet

# 426
# 427
Здравейте компанията!  Hug
Миналата седмица трейлъра беше във вторник...
campanula, още не съм в кондиция. Какво са отразили феновете за гардероба на Фатмагюл?! Това, че в началото е затворен, а после отворен?! Те вратите бяха като летящи... Керим нали ги блъска...

Приятен ден на всички! А ако ни изненадат с трейлър - "берекет версин" както казват англичаните...

P.S.

Да сложа и аз една фенска чуденка. Много наблюдателни тези фенове, ей!?!

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 09:58 от Cruela

# 428

Добро утро - ранобудни момичета !

Поздрав за всички които вчера имаха именници - макар и "на патерица" / Гони - сега прочетох, че си имала и ти именник / -  да са живи и здрави, късметлии и успеха да е редом с тях при всяко започнато дело !

Валентините не празнуват ли и те ? Ако празнуваш на 1.І. - извинявам се , че още вчера не те поздравих - пожелавам най-вече здраве, късмет и успех !
Относно въпроса - - нещо не го разбрах - как да е нейн син? Нали ако е родила дете - трябва да знае, още повече да е с нея / тя отгледа чуждото дете!/ , че собственото  ли няма да е с нея ?!

Благодарности за кафето, чая и "ябълковата закуска на Кампанула" - има нужда, че ме е "срам да се погледна в огледалото" след толкова декемврийски празници !

Ето, 5 серия на Ако бях облак. Превод от сръбски gphilipova, субтитри mariana51. Приятно гледане.
Сърдечни благодарности момичета !

# 429
Кампанулка, Круела - момичета
На мен ли ми се привижда или е от " вчерашното вино " - Керим в кревата на Ф. а пък роклята в гардероба / вдясно отдолу сгъната /

П.П. Керим е в леглото на Мерием - когато  го "биха" - в първи сезон

# 430
Гюнайдън,девойки!Да пием по още едно кафе!Закуските сега ще са по-здравословни Mr. Green

# 431
Сега разгледах програмата на Kanal D. От опит знам, че там всичко е относително, но все пак. Във вторник от 20:00 ч. повторение на Öyle Bir Geçer Zaman Ki и след него от 23:00 ч. повторение на Fatmagül'ün Suçu Ne? В четвъртък от 20:00 ч. редовна серия на Fatmagül'ün Suçu Ne? Проверих защото се разтревожих, че на първа страница на канала няма трейлър на Zaman-а. Обикновено на него още в четвъртък му пускат първия и до вторник имат три (мръсниците ).
Някой се интересуваше как се превежда заглавието му. Срещах различни варианти. Най ми хареса този в руския форум в който шпионирам  Wink - "Безценно време".

P.S.

Ха - днес било Силвестровден.   #Crazy

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4435671

Е, ако си нямаме Силвестър в темата , може пък да си имаме Силвия.  Thinking Честито!  Hug

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 11:33 от Cruela

# 432
Уважаеми дами Честита Нова Година! Пожелавам ви много здраве и късмет. Не съм нова във форума, но до сега не съм писала. Чета ви всеки ден и се радвам, че има толкова чувствителни и романтични млади хора. Много ви харесвам. Искам да попитам ще бъде ли качен 55 епизод на филма  защото аз си ги  свалям, но този който е пуснат в нитро от dur.be  е с много лошо качество. Благодаря ви предварително. newsm78

# 433
Марта 49, благодаря за пожеланията, но аз не празнувам, макар че съм кръстена на дядо си Васил. Валентините имат два именни дни - по православния календар на 10 февруари е мъченица Валентина, а на 14 февруари е католическия Свети Валентин. Аз лично се подготвям и за двата, но на 14ти имам повече настроение, защото целият свят празнува с мен и всички се сещат да ми честитят.  Simple Smile Освен това е 3 в 1 - Ден на влюбените, Трифон Зарезан, имен ден.
Относно Мехмет, имах предвид в живота дали не е син на артистката, не във филма. Аз от два месеца не мога да се откъсна от сериите, направо го изучавам филма, кара ме да се замисля над толкова много неща, да плача, да се смея...Не включвам нито радио, нито тв. Единственото, което гледам освен Фатмагюл, е Ако бях облак, заради Енгин. Там е толкова различен, наистина голям артист! Има магия в него, изразителни очи, ръце, глас...Благодаря на всички, които ни дават възможност да гледаме твзи филми! Мен ме разтърсват и се радвам, че мога да споделя това с вас, виждам колко много хора споделят същите чувства!

# 434
Здравейте!

Нова година в къщата на знаменитости много весели Берен
Съставени от 30 добре познати фигури в партията забавление tombalaydı

Знаменитости страна у дома tombalalı
Йълмаз Ердоган и съпругата му, близки приятели, домашни страна е Belçim Наука.

Sercan Kismet - Би Би Си
? Нова Година Йълмаз Ердоган на Левент Teki вила къща беше като личности?. Ердоган и съпругата му, близки приятели, домашни страна е Belçim Наука. Сред страна Берен Саат, Бурак кът, Lean, Зейнеп Фарах Абдула, моден дизайнер, и Masur Masur свободно време? "И асистент Gain Serhat? Е също така, когато близък приятел на двойката, се присъединиха към 30. ? Злополука и го сложи? Hazal рок звезда на телевизора? На изоставянето на партията е научил в последния момент да участват.

Берен Саат? В, Нова година в Париж през миналото лято, когато пътувате с Директория Belçim той се срещна Сезар френски любовник? Но плановете за следващата? Fatmagül? Репутация Какво престъпление? план да заснеме поредица от промени yetiştirilemeyince каза. В Истанбул близо до дебели приятелски Нова Година Belçim Наука? От времето, прекарано у дома през нощта, доста весел.

Прозрачна елегантност

Прозрачна полка точки и костюм в страната, която участва, често Belçim Билгин? Така че, когато пропуск? Aylin серия? И Зейнеп Фарах Абдула, дизайнер, Йозгюр Masur и неговия помощник се снимки с Gain рецепта. В първите моменти от традиционните зимни дома на партията на Erdoganlar yılbaşının започна tombalayla. Йълмаз Ердоган също присъстваха на играта и бинго номера, когато се гледа от приятелите си.
партията научили, че продължава до зори. Берен присъедини без прекъсване в стрелбище в следващите дни в Рим? Ще отнеме няколко ваканционни дни

http://www.televizyongazetesi.com/beren-saat-yilbasi-gecesi-unlu … neseliydi_6_47076

Общи условия

Активация на акаунт