Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 693
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
zlatinag, за този на аватара ти и този в подписа ти на първия ред в дясно - Евалла!  newsm10
Обаче за М викам да си го харесваш тайно. Да не вкарваш хората в недоумение.

# 541
  • Пловдив
zlatinag, за този на аватара ти и този в подписа ти на първия ред в дясно - Евалла!  newsm10

Joy Joy Joy Може ли само чат-пат да вметвам  Mr. Green hahaha Ще видиш ти в следвщият му сериал като е в гл. роля ,как всички ще въздишат по него  Wink

# 542
margita9, добре дошла!

ValentinaP, и някой друг бе писал, но и аз да си кажа, че имам приятелка Валентина с фамилия, започваща с П. та може и да се познаваме Wink

Cruela, много си добра с езика, да знаеш  smile3501

АНКЕТА - За 2012 - За кой ще пишат най-много...помощ от campanula..... /Sizce 2012'ye hangi oyuncu damga vuracak?/. Линк за гласуване:

http://www.gecce.com/anket/sizce-2012ye-hangi-oyuncu-damga-vuracak-724.html

Според вас кой ще бъде най-запомнящият се актьор за 2012 г.?
 Thinking   Круела да помага...

# 543

campanula, yavas! Аз съм по по-кратките текстове! Да не се бутам в краката на професионалистите!

# 544
  • USA, Steak State
Добро утро от зад океана. Аз тъпо и упорито ще си задам въпросът за трети път- Очаква ли се серия тази седмица или са в почивка заради НГ?

Като гледам тук ми прилича на една друга тема, където пак само мъжете се обсъждаха. И красиви жени има все пак.

# 545
Цитат
ValentinaP, и някой друг бе писал, но и аз да си кажа, че имам приятелка Валентина с фамилия, започваща с П. та може и да се познаваме

Много бих се изненадала, ако се познаваме, но ако искаш, може да ме поразпиташ, без да се разкривам напълно?! Фамилията ми започва с П, и градът, в който живея - също.

# 546
Cruela, какво съвпадение - и аз обичам кратките текстове  Joy

Добро утро от зад океана. Аз тъпо и упорито ще си задам въпросът за трети път- Очаква ли се серия тази седмица или са в почивка заради НГ?

Като гледам тук ми прилича на една друга тема, където пак само мъжете се обсъждаха. И красиви жени има все пак.
Снощи ти отговорих на въпроса за серията в четвъртък.

И грозните, и красивите жени се обсъждат тук Simple Smile Нормално е повече мъжете да обсъждаме. навярно в мъжки форум повече се обсъждат жените наред с колите и т.н.

Валентина, съвпаденията станаха много. Минаваме на ЛС  Laughing

# 547

Те това е въпроса на седмицата!  Thinking Отговора е забулен в мъгла...

# 548
  • USA, Steak State
Пропуснала съм от толкова пуснати снимки на мъжката половина на сериалчето да видя, че някой ми е отговорил.  Mr. Green

# 549
Joy Joy Joy Може ли само чат-пат да вметвам  Mr. Green hahaha Ще видиш ти в следвщият му сериал като е в гл. роля ,как всички ще въздишат по него  Wink
Откога, джанъм, вземат за главен герой човек с крив нос и крака?!

# 550
Относно жените, аз като една видна Берен-маниачка едва успявам да промуша нейни снимки. Нищо че е в главната роля. Какво да се прави - нормално е жени да си говорят за мъже.  Hug

Откога, джанъм, вземат за главен герой човек с крив нос и крака?![/b][/i][/color]

newsm10 newsm51  love001

# 551
Пропуснала съм от толкова пуснати снимки на мъжката половина на сериалчето да видя, че някой ми е отговорил.  Mr. Green
Случва се. За да не си помислиш, че днес сме забравили да слагаме снимки на мъже  Mr. Green

# 552
Ам тъй де, ко ще си помисли някой новичък ако влезе в нашата женска темичка и види само маци?!  Crazy Crazy

# 553
Откога, джанъм, вземат за главен герой човек с крив нос и крака?!
Има супер отвратителна походка  Sick

# 554
  • USA, Steak State
Ох, аз тъкмо си мислех, че поне няколко часа ще си почина и обикновено се развихряте като падне мрак на Турция и България.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт