Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 689
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
Снимки от 57 еп.:

Тази последната е специално за Круела и TheBlackWidow  Hug

# 556
Ам тъй де, ко ще си помисли някой новичък ако влезе в нашата женска темичка и види само маци?!  Crazy Crazy

# 557
А дали нямаш подобна снимка и на М.....

Не ме дразни!  Mr. Green Този нали знаеш, че и на снимка го неща. Облечен не го трая, а ако го видя гол ще загубя интерес към мъжете за цели 30 секунди...
Joy Joy Joy Joy Joy Ловим та, Диър, винаги ме разсмиваш, тъкмо като искам да убия някой клиент или шеф.  Crazy Whistling Whistling
И този път ги спаси!  Twisted Evil Wink Laughing Laughing Laughing

# 558
  • USA, Steak State
Тъкмо докато съм се сетила благодарение на последната снимка.... Simple Smile
Забелязали ли сте, че Ф носи само рокли и поли под коленете? Никакви панталони. Стриктно я поддържат в в ролята на "селско момиче" възпитано с моралните мюслюмански възгледи. Докато например ебе Нине  е модерна жена, която въпреки, че използва народната медицина, облича удобни дрехи / установили сме вече, че панталоните са удобни и за жени/ и светогледът и е широко скроен.

# 559
TheBlackWidow, според мен от гледна точка на моралните мюсюлмански възгледи по-подходящо е Фатмето да е с панталон, отколкото с пола под коляното  Joy

# 560
А дали нямаш подобна снимка и на М.....

Не ме дразни!  Mr. Green Този нали знаеш, че и на снимка го неща. Облечен не го трая, а ако го видя гол ще загубя интерес към мъжете за цели 30 секунди...
Joy Joy Joy Joy Joy Ловим та, Диър, винаги ме разсмиваш, тъкмо като искам да убия някой клиент или шеф.  Crazy Whistling Whistling
И този път ги спаси!  Twisted Evil Wink Laughing Laughing Laughing

Да не лежим на едната гола любов. Можеш да ми пуснеш една януарска хонорар-сметка.
[/quote]

# 561
Тъкмо докато съм се сетила благодарение на последната снимка.... Simple Smile
Забелязали ли сте, че Ф носи само рокли и поли под коленете? Никакви панталони. Стриктно я поддържат в в ролята на "селско момиче" възпитано с моралните мюслюмански възгледи. Докато например ебе Нине  е модерна жена, която въпреки, че използва народната медицина, облича удобни дрехи / установили сме вече, че панталоните са удобни и за жени/ и светогледът и е широко скроен.
Мда  Tired
А има такова хубаво тяло, само й го крият с тия парцаливи поли.

# 562
  • София

ЗА МНОГО ГОДИНИ МИЛИ ДАМИ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

# 563
  • USA, Steak State
В Askin Memnu доста добре я обличаха и ми правеше страхотно впечатление, че обръщаха внимание и на най- малкият аксесоар.

# 564
Да не лежим на едната гола любов. Можеш да ми пуснеш една януарска хонорар-сметка.
[/quote]
Джанъм, веднага ме усети, че тъкмо правя заплатките и съм развързала кисийката?!  Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

# 565
В Askin Memnu доста добре я обличаха и ми правеше страхотно впечатление, че обръщаха внимание и на най- малкият аксесоар.
Определено  Peace
За колко рокли, гривни, обеци и колиета съм й завидяла  Whistling

# 566
  • USA, Steak State

# 567
Определено  Peace
За колко рокли, гривни, обеци и колиета съм й завидяла  Whistling

Онова белото рокле от оранжерията все ми е пред очите незнам защо, ама и стоеше много добре, толкова леко.  Crazy Crazy Laughing Laughing

# 568

Ами тука е заровено кучето! Не е Ask-i-Memnu! И сме вече на 57 серия, би трябвало да разберем разликата.  Thinking

Аз лично я харесвам много така!

# 569
  • София
...... и на третият ден от новата 2012г....

Честито на имениците, които съм пропуснала!

...... с новата година, нови фенове........
Bayraktarova,  ValentinaP,   muci62,  margita9,  TheBlackWidow 

Общи условия

Активация на акаунт