Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 686
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
И не мога да си представя Фатмагюл облечена по много по различен начин например в "Кухнята на розата", или още по малко в съда на дело за изнасилване.  Rolling Eyes

# 571
  • USA, Steak State
Да, да всички знаем, че сериалът който се обсъжда тук е друг, няма нужда от удивителни.  Mr. Green
Насред всичките офтопици, които чета си позволих да направя и аз един с коментар за актрисата и с нещо пряко свързано с амплоато и в този сериал. Simple Smile

П.С. Направо да вади тюрбана като е изнасилена. Страх лозе пази.   Mr. Green

# 572
  • Пловдив
Да вметна тези гифчета.

# 573

Фрагмаааааннннааааа -

# 574
  • Пловдив

Какви погледи си разменят само.

# 575
Уау  #ShockedФатма във вихъра на любовта със нощницата страстоубийка.... Sick И Керим с какъв мерак я гледа #Crazy b]

# 576
gery_dobreva, страшна си! Как ги дебнеш тези трейлъри?! Да не объркаш на хората заплатите!

# 577
Уау  #ShockedФатма във вихъра на любовта със нощницата страстоубийка.... Sick И Керим с какъв мерак я гледа[ #Crazy/b]
Чок зор му е, Джанъм, почна вторта му година сух режим.  Crazy

# 578
Ох айде по-бързо да идва четвъртък,че сега като видях фрагмана и  #Crazy  Heart Eyes Hug

# 579
Уау  #ShockedФатма във вихъра на любовта със нощницата страстоубийка.... Sick И Керим с какъв мерак я гледа[ #Crazy/b]

Ужас  smile3555 как издържа този човек /напраоо е жИлезен/ Joy

# 580
gery_dobreva, страшна си! Как ги дебнеш тези трейлъри?! Да не объркаш на хората заплатите!

Лошо ли ще им е да сложа по още една нуличка докат съзерцавам на Керимчо сълзичките?!  Wink

# 581
Резюме за 57 еп.:

Ердоан е влезнал в къщата им, възможно е да е докоснал булчинската рокля на Фатмагюл и това подлудява Керим. Керим разкъсва роклята на Фатмагюл и така разбива най-голямата мечта на Фатмагюл. Керим иска да се срещне с Ердоан, за да му търси сметка, но Кадир го възпрепятства. Керим се чувства безпомощен с/у Яшаранови, но започва малко по малко да се връща на себе си. Керим се затваря в себе си. Мълчаливата война м/у Решат и Ердоан продължава. Когато Ердоан научава за устроения му капан, той става още по-решителен. Докато Яшаранови се занимават със семейните си въпроси, Кадир достига до доказателство, което ще притисне в ъгъла Ердоан. Докато ф се опитва да изхвърли от себе си гнева си, керим става все по-мълчалив, тя се опитва да подкрепя Керим. През това време  Ф не може да остане безразлична към болката на майката на Йозге, която отиде до Кухнята на Розата и поска помощ от Ф. Ф решава да говори с Йозге, за да научи историята й. Тази среща ще въздейства и на Керим по различен начин. Със затягането на обръча около Ердоан, Мустафа също започва да се притеснява. Мустафа разбира за капана, решава да използва единствения си начин за спасение. Докато към притесненията на Ф и К се прибавят и финансовите затруднения, гласът на Йозге е добра новина за една нова надежда, ще бъде началото на една нова борба.

# 582
Ужас  smile3555 как издържа този човек /напраоо е жИлезен/ Joy
в буквалния смисъл май вече  ooooh! Laughing Laughing

# 583
Уау  #ShockedФатма във вихъра на любовта със нощницата страстоубийка.... Sick И Керим с какъв мерак я гледа #Crazy b]

Slawena, тази не е онази.
Сериозно обаче в този филм като им видя влюбените физиономии и ми е все тая за тоалетите им.   Heart Eyes

# 584

Преводче на фрагмана -
Керим - Това момиче, Йозге, знае нашата история. Погледна ме сякаш ще те нараня. Тя знае, че съм един от тези, които те нараниха.
Фатмагюл - Но за мен, ти не си онзи мъж вече.
Керим - Но аз те обичам толкова много, много те обичам.
Фатмагюл - Знам.

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 16:17 от gery_dobreva

Общи условия

Активация на акаунт