Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 67

• 49 704
  • 711
  •   1
Отговори
# 630

Скрит текст:
В момента уча по психология за жертви на психическо насилие-честно да ви кажа,ако бях на мястото на Фатма,сигурно отдавна да съм си изгубила разсъдъка.Не е лошо отвреме навреме да си спомним какъв кошмар преживя тя.

# 631
  • USA, Steak State
dettodorowa Съгласна съм за това в скрития текст с теб.

Ние обичаме хем да ни е широко около врата, хем да ни се дълбае в душата. И богатите плачат бре, не сте ли чували за това?  Mr. Green

# 632
Който иска да гледа модни дефилета, богатлък и безсмислени сцени да си избере сапунка като Забраненият плод.
Който иска да му се дълбае в душата - Каква е вината на Фатмагюл.
Само спокойно.  Mr. Green

# 633
dettodorowa Съгласна съм за това в скрития текст с теб.

Ние обичаме хем да ни е широко около врата, хем да ни се дълбае в душата. И богатите плачат бре, не сте ли чували за това?  Mr. Green

TheBlackWidow, това съчетание го няма в реалността. Поне аз не съм го срещала.

# 634
  • USA, Steak State
Не ти го пожелавам тогава, щом си го подчертала в червено явно е лошо съчетание за теб. Simple Smile

# 635
Не ти го пожелавам тогава, щом си го подчертала в червено явно е лошо съчетание за теб. Simple Smile

Тук подчертаваме с червено думите в даден цитат, които коментираме. Дали е лошо съчетание или не не мога да кажа, тъй като, както казах, не съм го изпитвала, за да направя сравнение. Обикновено като ми е широко около врата на душата ми също й е широко. Laughing

# 636
  • AMS
Здравейте, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Ето ме и мен!!!
Добре сте се потрудили и днес!!!
Благодаря ви!!!
Удоволствието, да ви чета, е изцяло мое!!!
Фрагманът ме разрева отново. Тотално съм объркана, като двамата ни герои - ФГ и Керим. Каквото и да кажат, каквото и да направят - все сълзи в очите и мъка в сърцето!
В психотерапията ми е надеждата!!! И връзката на Мерием и Кадир сигурно ще им въздеиства ободряващо. А гадните, ще им/ни късат нервите, да не би да е скучно.

Приятна вечер!!!

Скрит текст:
Cruela, нещо ново днес за нашия човек?

# 637
  • USA, Steak State
Радвам се на насоките, които ми давате как се пише в тази тема, защото определено си нямам идея как става, начина на изразяване определено е на друго ниво.   friendship

# 638
Най-после и аз се добрах до компютър! ЧЕСТИТА НОВА 2012мили момичета!          http://www.youtube.com/watch?v=hoGahnhDiQs&feature=player_embedded

# 639
Знаете си че ви обичам и ви желая само най-доброто. Благодаря ви за приятните писания. Чудесни сте!

# 640
  • Пловдив

http://haber.kanald.com.tr/GaleriDetay.aspx?GaleriId=2800&Sa … Edo5gxgY.facebook

campanula, пак нещо като анкета - ти си знаеш, когато можеш. Как се гласува, важи ли още.../в kanal D е/

# 641
Славенко,помниш ли лятото как си представяхме за срещите в кухнята за вода-пресен пример,че водомера се върти Laughing
Тоя събиран толкоз време, нема да мине само с една вода ей, тука тактика ще треба  Crazy Wink

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Скрит текст:
Кога на Керимчо му става
пие много  студена вода.
Гледа Фатма с поглед отнесен
и''тамам'' го изкарва на песен.
Мечтае той за миг съкровен
кога с жена си ще бъде анатомично откровен
......
Ех,време много мина
мъчнико остана.
Пей си Керим песента за ''тамама''
пък дано си легнете двама.
Че времето вече застудя
и с тази чешмяна вода
бос в коридора студен
ще си докараш някой фарингит....
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 642
Чудесно! Отбора на Керим се сплотява. Няма лошо! В тоя ред на мисли можем да оневиним и Ердоан, Селим, Мустафа, Решат, Мюнир, Мукадес, а Вурал е вече оправдан посмъртно.  #Crazy
И тази Фатмагюл?! Не стига, че не си облече едни дизайнерски дрешки, ами се прави на мома и не допуска мъжа си до себе си! Каква драма?!  ooooh!
Не ми беше тва идеята, Джанъм, идеята беше, че щом нашата любима Фатмагюл каза, че го обича този човек, за нея той вече няма нищо с ония чудовища. Пък и можете ли с чисто сърце да сложите деянията и поведението на Керим и на ония глистеи?! Айде да не го принизяваме толкова.
А за дрешките аз Фатмето си я харесвам особено с летните роклички, изглежда чиста и непорочна, просто оная бЕла рокличка на Бихтерчето ми е любима.
И още нещо никой не очаква Фатмето да се хвърли на врата на Керим и да го захапе като пиявица, самия Керим даже не си го е представял, очакваме прегръдчица, некое бацване по бузката. Неква лайт версия, ей така за разкош.

# 643
gery_dobreva, как точно трябва Ф. да утеши Керим? Ами че тя си живее с него, грижи се за него в чисто битов план, ходят на терапия заедно, споделят общи проблеми...напълно нормална семейна скучна двойка, като изключим това, че не споделят едно легло.. А не го споделят засега, по разбираеми причини. Какво разбираш под "утеши" - да спят заедно ли? Това сигурно ще се случи в последната минута на последната серия  Laughing

И на мене много ми се иска да покажат малко страст от тези двамата, но замисълът на сценария очевидно не е такъв.
Ама чекайте сега всички - те се предполага , че не би требало да са нормална семейна скучна двойчица -  само аз ли забелязвам как се гледат тези хора, как се обичат, тва не е нормална семейна скучна двойчица, на тези хора им предстой най-хубавото, те не са накрая на връзката си, а в началото. Защо смяташ, че като му сипе чорба и го утешава, тебе така ли те утешава любимия? Бъркаме тука основни понятия. Всеки има нужда да бъде прегърнат, да усети топлината на друго тяло до себе си, както бебето се гушка в майка си.

# 644

http://haber.kanald.com.tr/GaleriDetay.aspx?GaleriId=2800&Sa … Edo5gxgY.facebook

campanula, пак нещо като анкета - ти си знаеш, когато можеш. Как се гласува, важи ли още.../в kanal D е/

Преди време я бяхме сложили тук анкетата. Анкетата "Най-добър актьор на годината" е приключила и Енгин е на първо място. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт