РУСЕнска зимна приказка

• 32 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Нека е здрава и късметлийска! На нас новата година ни донесе подарък - на връх нова година моето момиченце се ошари. Сега си имаме шарено момиченца и ни предстои цяла седмица в къщи.

# 61
ЧНГ!Здрава да е!
Толкова безснежна Коледа и НГ скоро не сме имали Confused

Познавате ли някой, който плете?В смисъл, поръчка=>заплащане.
   В Търговския к- с на Пнатеона , входа където е кабинета на д-р Шишкова , вляво има магазин за прежди . Там момичето плете и по поръчка . Изложила е и свои плетива . Много е добра  Peace

# 62
Честита Нова Година. Нека тази година бъде по - щастлива, по - усмихната и по - добра от миналата.

Плетачка има в магазина за прежди на улицата на макаронената в сградата на Филип Голд. Жената и продава прежда и плете по поръчка.

Последно среща нямаше май, а? Айде да организираме нещо към края на седмицата?!?

Шарката в много кофти момент се е появила  ooooh! ние не се ошарени, но пък аз и малкия сме малко настинали. Знаех си че за нова година трябва да сме си в нас, а не на гости ама айде каквото станало станало.

# 63
Честита Нова Година, всички да сме здрави и усмихнати през цялата 2012!

За плетива препоръчвам "ИвМан"- магазинчето се намира в улицата от Ла Страда към П.Д. Петков.

Имам нужда от помощ- трябва ми фирма, от която да си поръчам входна врата за апартамент. Имате ли мнение за някоя такава фирма в Русе?

# 64

Имам нужда от помощ- трябва ми фирма, от която да си поръчам входна врата за апартамент. Имате ли мнение за някоя такава фирма в Русе?

Зависи каква врата искаш. Блиндирана под 700 лв няма. Китайски под 300-400 лв. не се препоръчват. Ние предната седмица слагахме китайска-уж по-читава. Средна цена 440 лв (това е цена с демонтаж на старата каса и монтаж на новата, като в тази цена влиза всичко-брава, патрони, шпионка, звънец, каса, само после трябва да се шпаклова около касата). От монтажа останахме много доволни, момчето си свърши супер работата като отдели доста време за обяснения. Фирмата се намира в жабешкото - 501 или нещо такова се казваше, ако се интересуваш ще видя подробно. Имат налични ако нямате време за чакане, защото ние бързахме и след като я поръчах след час дойдоха и я монтираха. За блиндирана врата в други фирми искаха поне седмица да чакаме, пък и 700 лв (най-малко) за входна врата не бих дала. Вече не се разбиват врати както едно време, а и няма патрон, който не може да отворят изпечените в занаята.

# 65
Момичета, благодаря ви за плетачките!    bouquet
Аз някога можех да плета, ама от години не съм имала време да го правя и не мисля, че ще успея да си сътворя това, което съм си наумила.

Успешна първа работна седмица за годината!

# 66
  • Германия
Приемате ли нови попълнения? Blush
Аз не пиша редовно, но си ви чета като се сетя. От 3 години живея в чужбина, но февруари раждах в Русе/ за мое огромно съжаление/. Прибираме се често в родния град и много ми липсва все пак.

# 67
  • Русе
   За много години!
   Петя, пази детенцето след шарката, че ние не обърнахме достатъчно внимание и още си ближем раните. Ако ходите на ясла не я пращай веднага, след като изтече карантината, а още седмица-две да постои вкъщи.

# 68
  • Русе/София
След шарка имунитета е силно занижен,и затова много често се получават бронхити,ангини и други усложнения.Наистина е хубаво следващите 1,2 седмици детето да си стои в къщи и да засили имунитета.

# 69
Момичета, водих малката при личната днес и се оказа, че нямаме шарка. За по-сигурно ни изпратиха на кожен и д-р Даскалова потвърди, че не е шарка, а алергия най-вероятно от храна. Ще си я лекуваме, не е страшна, започнаха да изчезват ситните пъпчици. То си бяха и само много ситни пъпчици, като боцнато с топлийка, лекаря, който я прегледа на 1.01 каза, че има рубиола. Както и да е, не е шарка, но Даскалова ми каза, че има трета сливица и ме изпрати с направление при специалист уши, нос, гърло. Ходихме при д-р Калъчева и тя потвърди, наистина има. Сега един месец ще давам на малката таблетки за смукане, които намалявали размера на третата сливица и пак ще ходим в края на месеца.
Новата година започна много кофти за нас - с болести, дано не е цялата така.

# 70
Обривът може да е от цитрусови плодове и по - точно мандарини. Имам наблюдения от известно време, че много бели правят на децата ни. Племенницата ми преди години беше много зле и накрая се установи че е от тях. Моят син ми прави страхотна диария от мандарините. На моя приятелка детето се обрина и имаше съмнение за шарка, но излезе че е хранително отравяне и и казаха или яйца или мандарини и после бяха на специална диета. Дори една две мандарини правят бели. Спряла съм ги тотално. Давам само портокали и то рядко.

# 71
За много години! Здраве и щастие желая на всички ни и нашите семейства и близки.

Изненадахте ме с тези мандарини. На 28ми Мерт и той пъпчаса. Док каза нещо го е полазило, но като се замисля може и от мандарини да е, уф важното че не е шарка де, че сега нали се пазя заради бебо.

Вижте какво тук до нас цацата не става, поне тази вечер имаше някаква друга заместител. Така че вземете кажете и 3 да сме що пък да не се видим.
Така че очаквам дата, час и място и съм там.
Кой ще се реши да предложи и който може ще дойде.

Оооо, пък да ви се похваля. Днес си взех снимките от Емилия/Граф.
Нямам думи, ще се постарая тази вечер да ви ги пусна.

# 72
Шанелче, ти до кога си тук??? Ако искате събота или неделя да направим една сладкарничка?

# 73
KaRoLa, съгласна  Peace
На 13ти летим обратно

# 74
Не мога да си обясня защо съм ви изтървала newsm78

Мирна, спорна и щастлива Нова година, момичета и момче Wink

Общи условия

Активация на акаунт