РУСЕнска зимна приказка

• 32 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • На брега на реката
За много години момичета! Бъдете щастлви и здрави! Пожелавам същото и за семействата ви!
Аз направо ви изпуснах, като съм блейка и не съм разбрала за новата тема  Joy
Връщам се да ви чета  Simple Smile

# 76
Нова тема за размисли и страсти- Качествен ли е ремонта на площада в Русе?  / http://dunavmost.bg/news/video-news/качествен-ли-е-ремонта-на-площада-в-русе.html / newsm78

# 77
  • в огледалото на живота
Ако искате събота или неделя да направим една сладкарничка?
Тъкмо това мислех и аз да предложа,едно обедно кафе с торта в ,,Крамер,, в събота например,хайде ако има желаещи да откликват бързо... Wink  Peace

# 78
  • Русе
Aз ще съм без деца и мога спокойно да дойда  Mr. Green

# 79
Бройте и мен без деца

# 80
Добре, как се разбираме?

# 81
Значи последно на сладкарница, а не на цаца, така ли? Аз съм за, но незнам само кой ще ми гледа детето  newsm78 Ще измисля нещо.

# 82
Хайде някой да обяви дата, час и място.

Аз да ви покажа нашите снимки от последната ни сесийка.

http://shanel1982.snimka.bg/children/mert-4-g.645038

# 83
Шени, мнооогоо сте хубави, все така щастливи да сте заедно... А догодина 5ма  Hug

# 84
Благодаря ти KaRoLa    bouquet
Хайде догодина вие пък поне 3ма Hug

Казвайте конкретно за срещата.

Оф, на Берк утре му предстои обрязване, направо място не мога да си намеря, опитвам се да мисля за какво ли не, но не се получава  Sad

# 85
Шанел, ще мине всичко добре, не се притеснявай. Важното е да е здравичък!

Аз си търся майстор за поставяне на теракот в коридора и за читаво шпакловане на изкъртеното около входната врата. Писна ми от малоумници и от такива дето аз ми говоря, пък той ме гледа като темерут и само ми сумти. Накрая-грозно свършена работа. Ако познавате изпитан майстор, който разбира от една дума, работи качествено и няма ми отреже главата може да ми препоръчате.

# 86
За много години и от мен.  Heart Eyes
Шанел, страхотни сте на снимките.  Hug
Не се притеснявай. Всичко ще е наред с Берк.  Praynig

# 87
  • Русе
   Шанел, прекрасни сте всички! Не е само от ФотоГрафката Wink
   Хайде, довечера да ни пишеш, че всичко е минало благополучно!

# 88
Прибрахме се по живо по здраво. Сега е ред на мъжа ми за превръзките. Берк е същата фурия, което този път ме радва на 100%.

Гледам още не сте се решили за срещата.

# 89
Браво на вас. Важното е че всичко е минало добре. Братовчедка ми си беше обрязала големия син няколко месеца след раждането. Аз не посмях дори и да си помисля такова нещо да правя. Моя мъж щеше да ме обеси само да бях споменала. Вторник ходихме при новия ни педиатър и тя ме пита забелването как щяло да стане. Казах и че смятам сама да се справя с това, без външна намеса. Тя все пак му погледна бубата, а тя е почти забелена благодарение на самия него. Много шаваше докато забелвах бубата да я почистя и тя е почти забелена сега до края.

Исках да питам обрязването само сцепване на кожичката ли е или се маха част от нея. Понеже моя мъж дори и да не си признава (не че и помни де), свеки призна, че са ходили на хирург, че е имал проблем и там са го цепнали и после шили с едно конче.

За срещата аз не смея да казвам час, понеже незнам дали ще съм с детето или не и кой ще го гледа. Кажете вие, пък аз ще направя всичко възможно да дойда на време.

Общи условия

Активация на акаунт