РУСЕнска зимна приказка

• 32 245
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Ами обрязването си е рязане на предната част на кожата. А това цепване предполагам се е наложило ако не е бил дозаголен до края и е имало слепване от едната страна. Тогава също слагат конец, въпреки че ние сме без, но това си е нашата уговорка с док.
В Холандия например напълно се отрича заголването на бубата, ако споменеш нещо такова реагират все едно си изтезаваш детето.
Обаче съществува и друго, че доста хора вече предпочитат обрязване по хигиенични причини без значение от религията.

# 91
момичета, търся си сутиен за кърмене памучен (не безшевен от найлон и спандекс), но не се сещам къде има, знаех за един магазин а ма го закриха....

# 92
Майче.. аз не съм много веща в това ама тук на Мария Луиза има един магазин за бременни, може и такова чудо да има там...

# 93
Пчелица работлива, точно памучни си бях взела от Макаронената, магазинчето на 2 етаж-до стълбите...но това беше точно преди 4 години... Дано все още има, аз бях много доволна от тях, а аз доста време ги ползвах.

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 19:43 от *Дария*

# 94
макаронената скоро я навестявах, супер злее , почти вече няма магазини....
Мария луиза коя беше, че не се сещам  newsm78

# 95
Шанел благодаря за обяснението. Аз не съм забелвала целенасочено, просто смъквах, за да почистя, пък той малкия сам си се прави със задачата.

Мария Луиза е улицата на Макаронената. То там че няма нищо е ясно. Магазините се изместиха в новата кооперация срещу нея и магазина за бельо, който беше в Макаронената сега е точно срещу нея отпред. Аз от там си бях купила сутиен за кърмачки и няколко приятелки пратих там. Незнам каква е материята, но са удобни и евтини.

# 96
Извинете Embarassed, не знаех за Макаронената Embarassed

# 97
Еййй, едно време всичко можеше да се вземе от макаронената , а сега.... Като се преместихме да живеем до нея си викам:супр, всичко ще ми е под ръка ама.... Не би. Сега има магазини срещу макаронената ама не са всичките от нея. Този магазин, за който говоря аз е до кабинета на Зарзаланов. Между макаронената и кристал на отсрещния тротоар.

# 98
Хайде среща в събота. Друг да каже час

agnesana, забелвах си аз и двамцата, все пак се събира мръсотийка.

Сутиен от Русе съм вземала от магазина, който беше на ъгъла като излезете от бившия кабинет на покойния д-р Георгиев. Карола мисля, че писа, че се е преместил някъде. Но и аз тези дни ще си търся нещо по удобно, че тези банели започнаха пак да ме дразнят.

# 99
Да, Шени, тоя магазин дето беше на ъгъла, е този на Мария Луиза Simple Smile

# 100
момичета, търся си сутиен за кърмене памучен (не безшевен от найлон и спандекс), но не се сещам къде има, знаех за един магазин а ма го закриха....

Моят беше от магазина до съда, до лаборатория Прималаб ... пак е за бременни.

# 101

И него го изместиха ама къде   33uu  33uu  33uu  33uu

# 102

И него го изместиха ама къде   33uu  33uu  33uu  33uu

съвсем не съм в час, значи ...
ето им сайта - може да се пита
http://www.tanily.com/cl/?cmd=shShops

# 103
Аз си търся майстор за поставяне на теракот в коридора и за читаво шпакловане на изкъртеното около входната врата. Писна ми от малоумници и от такива дето аз ми говоря, пък той ме гледа като темерут и само ми сумти. Накрая-грозно свършена работа. Ако познавате изпитан майстор, който разбира от една дума, работи качествено и няма ми отреже главата може да ми препоръчате.

Светле, имам човек, много свестен, съвестен, работи супер прецизно, почиства си сам всеки път след работа и работи на приемливи цени! Утре така и така ще му се обаждам за нещо у дома, ако искаш ще го попитам принципно и ще ти пиша.  Peace

# 104
Маргаритка, звучи супер това, което си написала! Ако е съгласен направо давай телефона на човека и да ни почва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт