РУСЕнска зимна приказка

• 32 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Честито на днешните именици.  Heart Eyes
Весел празник.   ura

# 106
  • Русе
Привет
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 107
мерси момичета, другата седмица ще обиколя да видя....
честито на всички именници  Hug

# 108
Честит имен ден на всички именници и от мен,да са живи и здрави,всичко останало се нарежда   bouquet

Шени много хубави снимки.Имаш страхотни дечица.За фотосесия като вашата трябва ли да запазя час във въпросното фото?Много ми харесаха снимките.Моята бебка има РД чак юни месец,но се замислям дали да не я занеса просто така да си има професионални снимки.

Аз като бях бременна,не можах да си намеря сутиен за кърмачки и си купих няколко,тип "ламбадка".

# 109
  • Русе/София
Да почерпя,че днес моето момченце е именник.

# 110
  • Русе
Честито на всички именници!
Сутиен за кърмачки си бях купила и от магазин Штъркел на Борисова. Другият ми беше от Макаронената, но беше доста по-зле като кройка ( ами за съпоставка - този от там беше 5лв, а от Штъркел-а - 18,50)
За среща по принцип съм За, но в събота е Ивановден и май няма да мога. А по принцип как мислите - среща с или без деца? Май съм по-навита без  Crazy - на по бира и още нещо.

# 111
  • Русе
 Честито на всички именници ! Аз имам двама вкъщи  Grinning .

Моята баба , Бог да я прости казваше : Йордан и пуйче най-трудно се гледат  Laughing ...

# 112
Честито и от мен на днешните именници!

# 113
Моята баба , Бог да я прости казваше : Йордан и пуйче най-трудно се гледат  Laughing ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 114
Да е живо и здраво името на всички именници!

Благодаря ти petrova_g . Да, предварително се уговаряш с нея когато има свободно време.
Берк беше на 6 месеца като исках просто така да му направи фотосесия. Дойде в къщи и останах пак много доволна тогава също, въпреки че не беше в студиото.

Сутиен от нета бях си поръчала и от нета, така че опции много, но такъв за 5 лева не съм срещала. Все пак дрехите за бременни и деца са доста скъпи по принцип. А останах доооста изненадана от страшно високите цени по магазините, но това отделен въпрос.

lubito, аз ще съм без деца, но така като гледам май сбирка нъц.

# 115
  • Русе
Здравейте!
Честита нова година!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Живи и здрави!

# 116
Дружина, утре се заформя среща в Крамер в 14ч на русенската тема и всички, които искат да се срещнат с нови русенки и да се видят с познати лица са добре дошли  Hug

# 117
То хубаво, ама излезе, че моя мъж утре е на работа, така че няма кой да ми гледа детето, нямам и кола в този случай. Ще се опитам все пак да дойда.

Само да питам Крамер беше в Мола на Карфур нали?

# 118
agnesana , ако искаш да мина да те/ви взема

# 119
Само да питам Крамер беше в Мола на Карфур нали?

Да, на етажа на киното

Общи условия

Активация на акаунт