През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 705
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Дива гласувах  Peace както и за всички други наши сладури  Heart Eyes
Късмет на всички  Hug

Спалните чувалчета много ги уважавам. Отдавна ползваме и мъника не протестира  Peace Преди сън му слагам боди с дълго ръкавче, леки чорапки и отгоре зимен чувал без ръкави. Спим на около 20 градуса. Опитвала съм да мятам и лека пелена отгоре, но установих, че не му е комфортна така.

Още веднъж благодаря от сърце на всички за прекрасните пожелания  Hug
ЦУШ  love001  love001  love001

# 496
Супер сте,много активни,аз нещо не смогвам Rolling Eyes
Моля се за Мъро  Praynigмного ми е жал от както дойде тая тъпа зима не се спряхме с болести,та по този повод да ви питам някой дава ли нещо за имунитет или нещо от сорта? newsm78

Мими мисля,че на уролог може да отидете зад Пирогов в урологията,там се правят тея неща Peace

За бибата махнахме я от 25 декември нали бяхме болни едвам дишаше и е метнах и край с нея порева си малко няма спор,но колкото и да са ортопедични създават проблеми

За чувалче не знам не сме ползвали,ма като ви слушам ще взема да пробвам

За РД май на етапи ще е първо деца после баби Joy
Друго не се сещам лека от нас baby_neutral

# 497
Завиждам ви искрено за чувалчетата, при нас то се оказа невъзможна мисия, и то не заради нежелание да спи в него, а защото се поти още щом е приспан... ooooh! Иначе пробвах и аз само по боди да го слагам - пак се поти на гръбчето..ама той се изпотява и ако има повече от една дрешка, така че и порник или тениска отдолу под тънката пижама паке мисия невъзможна, та си спим само с тъничка пижамка и отгоре или одеаце, или завивката, ама цяла нощ завивам ли завивам... Tired Да не говорим, че и дори така облечен пак почти всяка нощ преобличам поне веднъж докато спи... ooooh!

# 498
Благодаря ви момичета за стиснатите палчета  Hug
За бибата от как влезохме в болницата сме неразделни с нея  Shocked не може без, веднага почва да мрънка.
И ние спим с чувалче, даже още от миналото лято имахме тъничко. МНого е шавлива не се спира и само си вири насам натам краката, ако не с чувал трябва да е отвита или да ставам през половин час да я завивам. Много съм доволна.
monika89 -давам за имунитет Коластра и зелена енергия на аквасорс, ама в болницата ни разказаха играта явно  #2gunfire Иначе съм много доволна, аз също ги пия и си се знам как бях преди да пия и сега  Peace
Лека нощ от мен, аз ще ходя да се хоризонтирам вече  Hug

# 499
И аз ползвам чувалче...откакто застудя..октомври месец е с такова,имах по-тънко сега вече е със зимното Simple Smile мНого съм доволна

Дневниците на вампира-оооо още от бременноста си го гледам...и Деймън е супер Heart Eyes

Аз да питам напредналите с гърнето-ползватели памперс-гащи-мисля че са по удобни за сабуване и обуване  newsm78

Имунокинд давам за имунитета

Лекааааааааа,аз отивам да пийна винце bowuu

# 500
Благодаря ви ,че гласувате за Марти. Hug
И аз гласувах за другите бебоци в конкурса и им желая успех. Hug
Аз декември му купих зимно чувалче и едно без ръкавки и се преродих с тях.
А иначе и Мартин мноиго се поти докато заспи и е ад,но като спеше със завивка нощно време се отвиваше и сутрин беше леден а и аз не издържам цяла нощ да се гоним със завивката. #Crazy
За имунитет нищо не съм давала.
За РД-то съм решила ,че ще е на заведение  ама да видим дали няма да се промени планът ми в последния момент.
Гърнето го използвам сутрин,но не се бях сещала за памперс-гащите.
Сега мисля като свършат памперсите да вземем   от тея гащи.

# 501
И аз давам коластра за имунитета/не че това пречи всеки месец да точим сополи... Whistling/...

Памперс-гащите - предупредиха ме, че ако има беля в тях свалянето става съпроводено с омазване на целите крака, щото нали се събуват надолу... Rolling Eyes

# 502
  • Стара Загора
О и  аз съм луда по Деймън

# 503
И аз давам коластра за имунитета/не че това пречи всеки месец да точим сополи... Whistling/...

Памперс-гащите - предупредиха ме, че ако има беля в тях свалянето става съпроводено с омазване на целите крака, щото нали се събуват надолу... Rolling Eyes

Има начин да не се омажат крачетата като се скъса от двете страни и го свалиш както се свалят с памперсите само дето не отлепваш отстрани лепенки а късаш.
Дано да ме разбереш,че и аз как обеснявам. Crazy

# 504
  • София
 Embarassed да се запиша в темичката, че от кога не съм се появявала чак ме е срам да кажа, и Новата година да честитя  Blush с най-най-хубави пожелания за всички  Hug   bouquet

РД в къщи ще празнуваме
За спалните чувалчета....точно като gucomecanka правиме и ние
За имунитета разтварям едни хапченца  във водичката им
Това засега от нас  Simple Smile

# 505
Чувалче- не ползваме , просто това диване не търпи, рита, блъска, тръшка се, реве, докато не я извадим.

Моника, какви проблеми създават бибите казваш? Конкретен ако може.? Щото аз мога дам какъв би създал един палец, който не можеш да "метнеш" като решиш да отучваш. Ако обаче минавате и без палец е най-добре Simple Smile
Само да вметна, че са ортодонтски, не ортопедични. Ортопедични може да са обувки или стелки за обувки  Wink

Амидалка, памперс гащичките ги късаш отстрани и така се свалят, не като обикновени гащи.

# 506
Лизи аз малко неудобен въпрос ама не съм разбрала или по точно съм любопитко голям. Embarassed
Ще си имате още едно бебче нали,че се загледах в лентичките ти. Embarassed

# 507
  • София
Забравих да кажа за гърнето....на нас ни подариха за Коледа едно и за двете засега  Grinning , че много претрупано става в банята и приятелката ми каза, че било рано да ги слагам, някъде към 1г. и 7м  Shocked при което се опулих, как толкова късно. Но ще почвам и аз сутрин да се пробвам.

Да Дива, Ева и Рая ще си имат сестричка  Grinning

# 508
  • Русе/Germany
Лизи, аз ли съм нещо недоскив или наистина имаш лентичка за бременност newsm78 Извинявай за нетактичността но ...  Embarassed

редактирам, Лизи Hug Hug Hug ти си герой бе мила. Браво на вас. Желая ти една лека бременност и на финала сладка и послушна бебка.
Ето коя е първата от групичката с нова бременност Hug Hug Hug  bouquet

# 509
Лизи много се радвам и аз искам  още едно мъниче ,но да видим кога ще е,че мъжо се плаши вече от мен. Mr. Green
Кога ти е термина ?

Общи условия

Активация на акаунт