През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 701
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Каква страхотна новина.
Лизи, честито, леко доизкарване на бременността, то като гледам не е и много Crazy

# 511
Лизи!! У-хууу!! Много се радвам за вас! Страхотна новина! Поздравления! ( надъхвам се за бебета и това е  Laughing Laughing )

# 512
Лизи леко изкарване на бременността и да ни зарадваш с хубави новини като му дойде времето.   bouquet

# 513
  • София
Уау Лизи, браво на вас! Искрено ти се възхищавам Simple Smile)) Лека бременност Simple Smile

# 514
  • Сливен
    Лизи,честито.Много се радвам за вас.
    Увеличаваме се  newsm44

# 515
  • София
Лизи, не се познаваме, но и от мен голямо WOW!! Честито!!  bouquet Това се казва майка героиня! Лека бременност и прекрасна бебка!!!
За Мъро и Анитка - стискам палци бързо бързо да се оправят!! Hug Милите дечица! Писна ми от тези гадни болести!
Биби - ползваме за заспиване и по-рядко навън за спокойствие. Не ме притеснява ни най-малко вредата - те са ортодонтски и нямах проблеми и с голямата. Сама се отучи май... не помня точно. Но не беше трудно. А това с коментарите е присъщо на старите поколения. Май имат някакви маниакални предубеждения срещу бибите. В България не съм виждала деца с биби - всички се отучват. Peace
Чувалче - почти от началото си ползвам и отдавна е свикнала. Но само летни чували ползвам, защото след баня й е горещо, а ми трябват само, за да не разритва завивките. Обличам я като за 18 градуса темп. - с боди с дълъг ръкав и блузка отгоре, а надолу с тънки ританки. Докато се охлади стаята след къпането е само по чувал, а после добавям тънко одеалце, а по-късно и още 1 тънко одеалце за през нощта. Не топлим апартамента нощем и пада до 17 градуса темп. понякога, а може и по-ниска да е ставала - незнам. И 2те деца обичат да спят на студ повече и затова така.
Къпем се все още в уошпод (като кофа е), но й е тясно. Не ми се сърди, но знам, че не е добре така вече. Laughing Ще взема или такава седалка за вана, или едно като седалка пак, но залепено на гумена подложка за вана, за да не се плъзга и така могат да се къпят и 2те деца заедно. Wink
Имунитет- не давам нищо на бебка. Само на Дария, но като гледам, пак носи от дет. градина по нещо през седмица-две... Вярно само с хрема минава напоследък, но незнам дали не е от лечението й с хомеопатия като цяло, а не толкова от това за имунната с-ма (то е сибирско - билково сиропче "Витамама" май).

# 516
Лизи, много ме зарадва новината! Simple Smile Пожелавам ти леко доизкарване на бремеността,леко раждане и прекрасна бебка (в което не се съмняваме изобщо) Hug

Чувалчетата за спане са гениална идея според мен! Крис спи с такива откакто се е родил и си е свикнал. През деня обаче го завивам с одеалце,но тогава го наблюдавам и завивам,ако се е развил.

# 517
  • Стара Загора
И ние имаме едно одеалце за спане,но му е големичко и го дразни.Мисля да изчакам още малко да се поизточи  Laughing и тогава да го сложа да спи в чувалче.А за гърне съм пробвала 2-3 пъти,но не е правил нищо вътре ще видим тия дни какво ще правим.Та ние другата седмица ще правим прощъпулката  Party

# 518
Кафе?

А може и закуска направо на пистата  Mr. Green

ДА СА ЖИВИ ЗДРАВИ ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ, ЗНАМ ЧЕ СА МНОГО  Crazy Heart Eyes

Лизи аз още едно време като разказваше как водиш бебки на лекар сама с колата и носиш двата коша ти свалях шапка, пък сега направо ти се покланям Heart Eyes Честито и леко доизкарване и раждане!  Hug
Хубав ден!

# 519
  • Полски Тръмбеш
ДОБРОО УТРОО
ЛИЗИ,  Hug ПРЕКРАСНА НОВИНА  Hug ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И МН ЛЕСЕН ФИНАЛ С ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ  Heart Eyes ШАПКА ТИ СВАЛЯМ   newsm20

ДА ВИ ПОЧЕРПЯ ЗА МОЯ 20-ТИ  Mr. Green РОЖДЕН ДЕН  Heart Eyes И ОФИЦИАЛНИЯТ ИМЕН ДЕН НА ЙО  Heart Eyes

ЛЮБИМОТО МИ  Crazy

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС !!!  МН ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ  Hug Hug Hug

# 520
Честит Иванов ден на всички празнуващи! Да са здрави, усмихнати и да си носят името със слава   Hug   bouquet
Лизи, поздравления. Успешна бременост до края  Hug
Много палчета за Мърко и Анитка да преборят тези гадни болести  Praynig
Мим, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и все такъв оптимизъм и силен дух да струи от теб  Hug   bouquet

# 521
  • София
Добро утро, поспаланковци! Да са живи и здрави именниците днес!  Hug
Навън е приказно просто с този сняг Simple Smile. Днес моята свекърва също е именничка, да е жива и здрава и тя Simple Smile

# 522
  • Сливен
    Добро утро и от нас.Честит имен ден на всички.Да сте живи и здрави и много щастливи  Hug

# 523
  • Варна, морето, сините вълни...
Честит рожден ден Мим, много здраве, щастие и любов ти пожелавам. И да получиш мечтания подарък (може и пеперудката рано или късно Wink)
Честит имен ден на Йо  Crazy

Честит имен ден на всички именници   bouquet

Мале аз като че та как ги обличате явно много го навличам за сън, но си му е добре така  Embarassed Боди къс ръкав, много тънка пижамка и дебел спален чувал.

Ехеее Лизи найстина полкон пред теб, възхищавам ти се  Hug Hug Hug искам и аз. Хем искам да стане поне на 4г. Мони, хем сега като му прибирам разни умалели дрешки и ми се иска пак едно малко бебче  Heart Eyes Heart Eyes

# 524
Лизи, скри ми шапката мила. Браво на вас. Искрено ви се възхищавам. Леко доизкарване и ще се радваме по-честичко да ни навестяваш.  Hug За кога ти е термина?

Честито на всички именници днес.

Моя свекър и баткото ми са именници днес. Почерпете се за тяхно здраве!

Общи условия

Активация на акаунт