През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Не съм ви прочела, само видях за Лизи... БРАВО!!!! Много леко доизкарване на бременността! Накрая една прекрасна бебка. Леле, как се зарадвах newsm44 Как може да не кажеш по-рано Hug

Честит рожден ден на Мим! Много здраве ти пожелавам- това е най-важното  bouquet
По-късно пак ще пиша, че отивам да приспивам...

# 526
  • София
 Hug благодаря Ви момичета за поздравите и пожеланията. Тази бременност е естествена и толкова дълго чакана, че наистина беше изненада и щом Бог го е пратил така е писано  Simple Smile Терминът ми е за 9 Април.
Честито на всички именници   bouquet

# 527
Няма да се разминете от почерпка и от нас  Wink И ние имаме двоен празник - татко ми и неговото адашче ви черпят  Hug

/на мама любимото... Whistling Wink/

Да са живи и здрави и другите празнуващи  Hug

Лизи - страхотна новина  Hug

# 528
  • Варна, морето, сините вълни...
Честит имен ден специално на Ванката  Crazy

# 529
   Честита Нова Година на всички ! Да сме живи и здрави,много щастливи, обичащи и обичани от хората до нас. Една мирна, весела и щастлива година за всички !
   Честит Имен Ден на всички, които днес като нас празнуват. Да са весели и усмихнати. Поздрави на адаша Йоан и милата му Мама, на Ванко-Сладуранко - Миленка все така дани радва с усмивките му    bouquet

# 530
Честито на именяците и със здраве да носят това хубаво българско име. smile3525

# 531
  • София
Честито на именниците!
Честит рожден ден на Мим!
Лизи страхотна новина, много се развълнувах, лека да ти е бременността!

# 532
Ми то днеска много празнуващи,много нещо, аз пък ще се пробвам да ги изброя повечето... Simple Smile

Да почерпят:

Хепи-мама  Hug

Анилеви  Hug

Йоанка Hug

Шайнчето Hug

Йоанчо на Дейзи, Йоанка на Мим и самата Мим/те вече почерпиха де  Wink/, Йоанчо на Ади, Иван на мама Виско, Ивчо на мама Софт,Ивчо на мама Хрисипито
  Hug

Също и каките и батковците на Драйвърчето и Ади  Hug

Имаме и още на първа страничка, ама мамите не са писали кажи речи никога май..има даже трима Калоянчовци - това хубаво българско име , което също празнува днес  Crazy

Лени, Еванчето ще го броиме ли именник днеска Simple Smile

# 533
  • Стара Загора
Добро утро и от нас  newsm51 Честит имен ден на всички именници и честит рожден ден на всички рожденици днес.Весело изкарване smile3525 newsm59  Gift  bigdance2
Ние днес сме много по-добре не сме така кисели като вчера,но май пак ще имаме зъбче  ooooh! и големи мъки ни чакат.А относно спането аз го обличам с боди дълъг ръкав,блузка,елече,а надолу с ританки,панталоче и чорапки.Не знам,но мисля,че е съвсем нормално.Лиз честито и от мен,лека и безпроблемна бременност   ylinfant preggoЛек ден за сега от мен  Party

# 534
Каква питка се прави за прощъпулник? Сега гледам една рецепта със хл. сода. ТАкава ли да е или с мая? ПОмагайте че ще ми е за първи път. (да правя питка)
Чакай малко че не разбрах нещо Нинченцето така го обличаш когато спи ли?  Shocked Мони така си стои в къщи (но боди с къс ръкав отдолу), дори и без елече понякога. Той постоянно бяга и е потен.

# 535
  • Стара Загора
Така го обличам докато спи да.А за питата аз съм решила да я поръчвам,тоест кравай.

# 536
  • Русе/Germany
Хайде Добро утро!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДКИ ДЕЧИЦА (вече не са бебета Laughing) ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СИ НОСЯТ ИМЕНАТА С ГОРДОСТ, ЗАЩОТО СА ЕДНИ ПРЕКРАСНИ ИМЕНА. САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ ДА ИМ НОСЯТ И МНОГО МНОГО КЪСМЕТ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug (за всички да има Mr. Green)

МИМ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ МИЛА, ДА СИ МНОГО ЗДРАВИЧКА И ВСЕ ТАКА ЛУДА ГЛАВА Hug ВСИЧКИ МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ И ПОДКРЕПЯТ Hug

# 537
  • Русе/Germany
И така, сега на друг че да не развалям предния.
За сън, боди с къс ръкав, пижамка-вече по-плътна, и завивам към 12ч като лягам аз с олекотено. Но той много се отвива и скоро ще изпробвам един чувал който имам. Всяка вечер като стана да го завивам го намирам обърнат на опаки на леглото, легнал върху олекотеното newsm78

Я да ви попитам, малките сръчни ли са в пръстите? Боби ми прави впечатление че колкото и малко нещо да хване в ръката така си отваря ръчичката и с тези малки пръстчета сръчно сръчно си го хваща. Не знам дали го обясних но ми прави впечатление. Не съм обръщала внимание другите деца как са и затова да попитам и вас. С ММ си говорихме да го насочим за зъболекар  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Снощи имахме кошмарно приспиване, какво му стана не знам но започва едно двучасово дране #Crazy той реве и аз рева, като ме видя че плача той започна още по-силно. Сили нямах да го слушам как се дере, и малко му се развиках  Tired Embarassed за което съжалявам но нямах нерви. Зъби ли са какво е не знам но ако имаше на кого да го оставя цяла нощ нямаше да се прибера, толкова бях откачила Sick Хайде да не ви товаря и вас Hug

# 538
  • София
 Влизам с почерпка за моят имен ден и с честитка за Иван на Миленка! Миленче да ти е жив и здрав именника и да знаеш Иван не е име, а е титла  Hug
Честит имен ден на Йоан на Дейзи  Hug
Моето момче днес му направих прощъпулник и избра копмютърната мишка  bowuu и впоследствие се заигра с черпака, т.е. ще си имам компютърен специалист със хоби-кулинария  Joy

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 11:57 от joana_an

# 539
Снежи за какво съжаляваш, но е нормално понякога да ти избият нервите  Hug и на мен ми се е случвало  Embarassed макар че после се усещам че той нищо не рабира.

А с какво да е обут се чудя за прощъпулника? Ние нямаме маратонки, смао ботушки и едни обикновенни буйки  Blush Не става бос все едно цял живот бос да ходи (така ми изглежда нещо като суеверие  Whistling)

НИе си имаме баба и дядоо  newsm68 Ама аз се чудя дали да излезем само с ММ или да вземем и Мони  Rolling Eyes ми не е излизало вчера детенце. От друга страна ще пием кафе с приятел, а за мен е вече мисия невъзможна, той постоянно ходи по масите да закача хората (особено каки4ките).

Общи условия

Активация на акаунт