През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 679
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Нашата биба е тип черешка, но от най-малките до 6 месеца. Друга не иска, тази му е най-сладка Mr. Green Не се притеснявам, че ще му се изкривят зъбите, защото още няма такива. Иначе ММ си е смучел пръста до към 5-6 години, мазали са му го с люто и с разни чернилки #Crazy но накрая се е отказал сам.
Бенджи, много добре са го направили твоите родители. Гледах едно предаване с едно дете на 2 години и психиатър предложи точно този метод - казаха й, че ще дадат бибата на една фея и тя нямаше нищо против Wink

# 571
Момичета  Hug Hug Hug
Хайде и аз най-накрая да почерпя за моето слънчице  Heart Eyes

Да са живи и здрави всички празнуващи   bouquet Специални целувки на Ванката, Йо и Йоанка love001 Да е жива и здрава рожденичката ни Мим   bouquet
Съжалявам ако пропускам някой, но днес не мога да ви смогна  Embarassed

Лизи  Hug леко бременеене, мила, а на финала ти пожелавам най-сладкото и здраво бебче   bouquet

# 572
Честит Имен Ден на ВСИЧКИ именици- малки и големи! Да са живи, здрави и щастливи!!!! (Миленка, точно преди малко след обаждане от България решихме , че от празници не се бяга и малкият може да празнува и имен ден.  Laughing Едва ли ще има нещо против.  Laughing )
Честит Рожден Ден и на Мим!

Много ми е драго да видя 5,6 страници за четене с кафето.  Laughing

Зелдичка, наздраве!
Биби- и до 5 години да  си смучка , не ме притеснява, а и знам че на никой няма да му е смешно. Познавам много хора , носили всякакви видове брекети и ритейнъри и всички са с едни прави хубави зъби...Пък аз голям праз, че не съм ползвала биба- пак са си леко кривнали...А и ако питате мен , след всички ремонти из зъбната ми кухина- предпочитам криви , но здрави зъби.

Приканват ме на закуска , така че ви оставям.

# 573
  • Варна, морето, сините вълни...
Вили сгеа чак прочетох рецептата, но за прощъпулника не трябва ли да е цяла питка? НАли се търкаля и крачетата може да се отбележат. newsm78
И да се похвалим че се уредихм за Рд с торта неделя на половин цена  newsm44 Но още не съм си я избрала де. Искам да е детска обаче. Чудя се дали да е единица голяма Thinking

# 574
Вили сгеа чак прочетох рецептата, но за прощъпулника не трябва ли да е цяла питка? НАли се търкаля и крачетата може да се отбележат. newsm78
Споко тя като се изпече се слепват, виж Евридика е постнала снимка. Цяла си е Simple Smile

# 575
МИ видях снимките ама пак ми се струва че ще се разпадне ако се търкулне  newsm78 пък и много голяма изглежда. Но нямам друг вариант, ще пробвам май. Или ако остане време ще направя една содена набързо.

# 576
Ей сладурки, как сте днес Heart Eyes Hug
Честитооооо на Всички именници, малки и големи Heart Eyes
Ако тръгна да изброявам със сигурност ще изпусна някой,амам да се пробвам:
Йоначовците на Дейзи и Ади, Йоанка сладуранка на Мим, Ванката на Миленка и Иван на Виско мама Шайн, Мама Хепи, мама Йоанка
Да сте ни живи и здрави и много щастливи Hug  bouquet
Аз да си похваля малката каплазанка че от 1-2 дена прави по няколко крачки и преди малко отвори вратата на хола и влезе с бодра крачка, стигна до средата на Хола PartyХ
Хич не бях мислила за прощупулник преди РД,а то май скоро ще да е Crazy
Само да ми е жива и здрава мамина душица Heart Eyes
А сега да ви питам вие мисли ли сте с какво ще бъдат облечени на РД, аз се замислям или за Рокличка с блузка, която да може да се носи напролет или туника с кличне Thinking
Лека вечер милички, отиваме да разплискваме вода върху спалнята,че там я къпем още но ни е тясно вбанята и няма как Blush

# 577
Браво на Борянкаа  Hug честити ви ходещи крачета  Crazy

# 578
Честито на всички именници!
Честити ходещи крачета на Борянка!

после другото ще пиша и чета....ама да напиша, че нищо не се знае.
Вече имаме 7 зъба  Party +4 ри от днес вече излезнали....не ми се говори...продухана ми е главата вече от рев.

цун цун до довечера  Hug

# 579
Opitvam za poreden put....
Vijte v temata za pitki, ima moq recepta za "pitka za pro6tapulnik". Az znam,4e trqbva sa e sladka....

# 580
за прощъпулника-и аз знам, че трябва да е сладка...днес поканих колежки с дечица вече в сряда да дойдат, че голям срам. Детето ми се опитва да тича  Embarassed
Та днес ми заявиха, че трябвало не да е питка, а кравай, който се нахлузвал на кръста на детето и като тръгнело да ходи към предметите, другите дечица дърпали от кравая , късали и тичали за да не се спъва бебчето....луда работа, ми те ще съборят Бобо...колко човек е той.

носим си дрехите 74 размер, 6-9месеца... Blush

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 21:12 от Мама на Боян

# 581
Мерси че се включвате с полезни съвети. МИме дано намеря рецептата. КАк сет вие? Може да си писала, не съм чела  Blush

Лори и ние носим такъв размер, вече забелязвам че ръкавките му окъсяват. Едва сега започнах да купувам 9-12м.  Rolling Eyes

# 582
Честито на именяците днес и то нас! И по специално на Иван на Амидалка, Йоанчовците на Дейзи и Ади, Ивчовците на Хепи-Хепи и Софт, Иван на Виско, каката на Наско на Драйвърчето, Йо на Мим, на Хепи- мама, Анилеви, Шайнчето, Йоанка.... както и всички останали разира се! Носете си имет със здраве и късмет! Hug

Честит рожден ден на Мим! Бъди здрава,много обичана и щастлива мама и жена!  bouquet

Днес и аз съм болна и стова кърмене нямам голям избор за лечение Whistling

Желая ви лека вечер и наздраве на празнуващите! Simple Smile

# 583
Добре де сладката питка не беше ли за 40-тия ден?
 Пък и какво пречи да се намаже с мед да речем.
Вече 3 мами от компанията правят прощъпулник с тази питка и няма оплаквания, даже напротив, само овации са обрали, че била много вкусна  Mr. Green

Честити ходещи крачета на Борянка Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 21:28 от Бенджолина

# 584
Честити ходещи крачета на Боряна.   bouquet
Ние за прощапулник още не мислим,че за момента едвам се учи да се задържа прав.
А за размер на дрехи е много относително.
Ако са от Джъмбо носим за 18-24м. а ако си отговарят на сантиметри сме на 86-92см.

Общи условия

Активация на акаунт