През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 682
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Изкривени зъби от биба не съм виждала Peace

Добре де, а от пръст защо се изкривяват?!  newsm78 Мен ми става болна тая тема, че нали ви казах, че Боболинко много я смука тая биба смотана ...
Единият ми племенник, понеже не му даваха биба нарочно и си засмука пръста и сега са му криви предните зъбчета, на 5 годинки е. Даже, по спомен ви го казвам, един зъболекар каза, че и костта си е изкривил ...  Rolling Eyes

Напоследък само го гледам кака расте скорострелно и ми е ужасно мъчно, че скоро ще ме гледа накриво и ще си вика "Тая майка ми колко е проста!"  Sad
Ти съвсем откачи box Да не чувам вече такива приказки Naughty

Като ги тресне пубертета няма да могат да ни понасят, нормално е ... Rolling Eyes

# 556
  • Русе/Germany
За бибите, много по-лесно се маха биба отколкото пръст Naughty за това съм съгласна. Мяташ бибата и може и 3-ри дни да реве но ще свикне без. Но ако може и без и биба и без пръст най-добре Mr. Green И мен много ме е страх от смучене на пръстите и много го наблюдавам за това, за сега само чеше венците с тях не съм го хващала да смуче пръста. Аз и затова го мъчих до 5-я месец да свикне с биба че един път го видях как засмука палеца и направо  #Crazy откачих. Имам една съученичка от основното която си смучеше палеца и в 8-ми клас Sick
Та за сега сме без биба и без палец, и се моля така да си остане. Praynig

# 557
Пчеличке, щото пръста не е за смучене, а бибибте- да, затова се изкривява от пръст.
При януарки споделих, но и тук да кажа, сестра ми е жена на 30+ години и до ден днешен, когато е нервна и си ляга , налапа пръста, заедно с ъгъла на чаршафа. Трябва да ви кажа, че има огромно разстояние между горните резци, леко стрчат напред, а на небцето си има дупка с формата на палеца, като удобно "легло". Ей затова казвам, че бибаа е по-малкото зло.
Мен навремето като съм била около 2 годишна са ме излъгали, че я дават на русалките и я метнаха я морето, нямала съм нищо против Simple Smile
Говорила съм със зъболекар и то само преди 2 дни и той не вижда проблем, тъй че не си го слагай на сърце, като му дойде времето и сам ще се откаже дет се вика, а коментари разни си ги пускайте покрай ушите или затапвайте с "пръст ли искаш да смуче?" и готово  Grinning

# 558
На мен коментарите са ми последния проблем, въпреки че на хората първо това им бърка в очите, забелязвам. Мен ме притеснява това, че нашата е МАМ и не е особено ортодонтска. Даже направо си е голяма, ако питаш мен, обаче не мога да я сменям, защото той си я иска само нея.
Между другото аз като малка много съм смукала биба, може би до три години  Embarassed и след това ми се изкривиха постоянните зъби при самото изникване, та сума време разцъквах с шина, дали има нямаква връзка?  newsm78

По БТВ дават "Такъв е животът", много го харесвам!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 15:06 от QueenBee

# 559
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! дА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Лизи, честито, много се радвам за вас!  bouquet

Аз съм болна и съм малко като бито куче, имаме и тревоги разни, несвързани с детето, но ми е много криво  Tired.

Пчеличке, и аз бях с много криви зъби, но пък като бебе съм отказвала биба- както и Аспарух...всички с биби, той- йок!

# 560
Ох, по БТВ дават моя приятел Дуковски, дето ми направи операцията заедно с Алексиева и сега се сещам как им обясняваше за водното и калното тяло на човека! Joy Имам чувството, че половината екип щяха да заспят, докато го слушаха, а човека си бърничка и си обяснява!  hahaha

Ей, днес един път не съм писала!  Blush

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 16:04 от QueenBee

# 561
Аз хванах само последните десетина минути на Такъв е живота, но пък се скъсах да рева...особено като дадоха как поднесоха на мама бебчето след секциото да го целуне... Heart Eyes

# 562
  • Русе/Germany
Аз хванах само последните десетина минути на Такъв е живота, но пък се скъсах да рева...особено като дадоха как поднесоха на мама бебчето след секциото да го целуне... Heart Eyes
И аз така. Голям рев, ама аз гледам от началото май.

# 563
Ей обожавам го това предаване. Heart Eyes
А за бибите и смученето на пръстите мога да кажа,че  и аз съм била от тези дето са си смукали палеца и то чак до 7 годинки го правех.
Слава на бога нямам никакви проблеми(нито криви зъби,нито нищо)
А бибата му е на Нуби и резервната също е Нуби а като новородено бебе ползваше Авент и после  НУК а сега е на Нуби.
А племеницата ми  като бебе си смучеше и тя биба и чак до две годинки а ден днешен зъбките и не са криви. Peace
Аз лично не обръщам внимание ,че бибите уж били много вредни и не ми дреме кой кво ще каже като го види с биба. Peace

# 564
Пчеличке, и ние сме на мам, 2 имаме, ако случайно през нощта едната излети от кошарата, да не се гъзя в тъмното да я търся (понякога и втората изфърчава и аз се гъзя и си светя с телефона да ги търся) Симчо върви към разтояние между горните 2 зъба, ама това му е наследство от татето  Simple Smile Все си викам, че ще е секси като Джош Хартнет, и разбира се като татко си много ясно  Joy Между другото се оказа, че косматото чело е наследство от лелята, която мъжо чак сега се сети, че била така като малка  ooooh! Добрата новина е, че не е така сега, а още по-добрата новина е, че е зъболекар, ако случайно Симо се оплаче от разтоянието между зъбите  Joy
Оф спирам с лиготиите, бяхме у нашите на обяд по случай именния ден на моя тате и си пийнах  Whistling Последно да ви кажа, че мислехме да кръстим Симето на тате, ама с фамилията на мъжо щеше да стане Иван Костов  hahaha

# 565
Пчеличке, и ние сме на мам, 2 имаме ако случайно през нощта едната излети от кошарата, да не се гъзя в тъмното да я търся (понякога и втората изфърчава и аз се гъзя и си светя с телефона да ги търся) Симчо върви към разтояние между горните 2 зъба, ама това му е наследство от татето  Simple Smile Все си викам, че ще е секси като Джош Хартнет, и разбира се като татко си много ясно  Joy Между другото се оказа, че косматото чело е наследство от лелята, която мъжо чак сега се сети, че била така като малка  ooooh! Добрата новина е, че не е така сега, а още по-добрата новина е, че е зъболекар, ако случайно Симо се оплаче от разтоянието между зъбите  Joy
Оф спирам с лиготиите, бяхме у нашите на обяд по случай именния ден на моя тате и си пийнах  Whistling Последно да ви кажа, че мислехме да кръстим Симето на тате, ама с фамилията на мъжо щеше да стане Иван Костов  hahaha

Joy Joy JoyНапишках се на всяка думичка... hahaha

# 566
  • София
Пчеличке, и ние сме на мам, 2 имаме, ако случайно през нощта едната излети от кошарата, да не се гъзя в тъмното да я търся (понякога и втората изфърчава и аз се гъзя и си светя с телефона да ги търся) Симчо върви към разтояние между горните 2 зъба, ама това му е наследство от татето  Simple Smile Все си викам, че ще е секси като Джош Хартнет, и разбира се като татко си много ясно  Joy Между другото се оказа, че косматото чело е наследство от лелята, която мъжо чак сега се сети, че била така като малка  ooooh! Добрата новина е, че не е така сега, а още по-добрата новина е, че е зъболекар, ако случайно Симо се оплаче от разтоянието между зъбите  Joy
Оф спирам с лиготиите, бяхме у нашите на обяд по случай именния ден на моя тате и си пийнах  Whistling Последно да ви кажа, че мислехме да кръстим Симето на тате, ама с фамилията на мъжо щеше да стане Иван Костов  hahaha
smile3532 smile3532 smile3532

# 567
И Бобър има разстояние между зъбите, но няма на кой да е така, освен на бившата ми снаха!  newsm78 Все си викам, че другите като израстат ще ги избутат да си дойдат както трябва, знам ли?!

# 568
Да са ни живи и здрави имениците, също и рожденичката!

Лизи, прекрасна новина! Леко доизкарване на бременността и здрава бебка ти желая  Hug.

Между другото, ММ и той иска трето, но засега ще поизчака  Wink. Като поотрасне Дани, може би ще ми се прииска и на мен пак да гушкам бебче... като наближа 40-те, ама това са далечни перспективи  Whistling, та не се знае дотогава. Към момента и с две циркът у нас е пълен  Crazy Laughing.

Зелда  Joy hahaha , сега ми припомни, че и аз така лазех в тъмното с телефона да търся бибите на Рая, два броя - на МАМ  Joy. А моите и двамата са с разстояние между зъбите - като баща си  Wink. И при нас няма как да е от биберона, понеже както съм писала, Дани такова чудо не признава. И Пчеличке, да, възможно е и да се съберат зъбките, тука зъболекарят ни и той така каза, но и да не се съберат, много важно. По-чаровни ще са ни така  Wink.

# 569
  • София
Пчеличке, и ние сме на мам, 2 имаме, ако случайно през нощта едната излети от кошарата, да не се гъзя в тъмното да я търся (понякога и втората изфърчава и аз се гъзя и си светя с телефона да ги търся) Симчо върви към разтояние между горните 2 зъба, ама това му е наследство от татето  Simple Smile Все си викам, че ще е секси като Джош Хартнет, и разбира се като татко си много ясно  Joy Между другото се оказа, че косматото чело е наследство от лелята, която мъжо чак сега се сети, че била така като малка  ooooh! Добрата новина е, че не е така сега, а още по-добрата новина е, че е зъболекар, ако случайно Симо се оплаче от разтоянието между зъбите  Joy
Оф спирам с лиготиите, бяхме у нашите на обяд по случай именния ден на моя тате и си пийнах  Whistling Последно да ви кажа, че мислехме да кръстим Симето на тате, ама с фамилията на мъжо щеше да стане Иван Костов  hahaha
Неее, не мога  Hug Hug HugМного си готина да знаеш:)
Иначе за гъзенето нощем и бибата и аз съм така- с 2бр. Чико сакън Крисчето да не се кисели,че после мене чака приспиването  bowuu И аз хич не обърщам вниамние кой какво рекъл, дреме ми...Скоро чух еййй тя много голяма бе и отговора ми беше ''Тоз модел са така  hahaha"
Иначе за събиране/не на зъбки, те са временни, млечни зъби и няма страшно новите може и да не са разположени така.

Общи условия

Активация на акаунт