Мен ми става болна тая тема, че нали ви казах, че Боболинко много я смука тая биба смотана ...
Да не чувам вече такива приказки 
за това съм съгласна. Мяташ бибата и може и 3-ри дни да реве но ще свикне без. Но ако може и без и биба и без пръст най-добре
откачих. Имам една съученичка от основното която си смучеше палеца и в 8-ми клас 

.
Имам чувството, че половината екип щяха да заспят, докато го слушаха, а човека си бърничка и си обяснява! 

Все си викам, че ще е секси като Джош Хартнет, и разбира се като татко си много ясно
Между другото се оказа, че косматото чело е наследство от лелята, която мъжо чак сега се сети, че била така като малка
Добрата новина е, че не е така сега, а още по-добрата новина е, че е зъболекар, ако случайно Симо се оплаче от разтоянието между зъбите
Последно да ви кажа, че мислехме да кръстим Симето на тате, ама с фамилията на мъжо щеше да стане Иван Костов
Все си викам, че ще е секси като Джош Хартнет, и разбира се като татко си много ясно
Между другото се оказа, че косматото чело е наследство от лелята, която мъжо чак сега се сети, че била така като малка
Добрата новина е, че не е така сега, а още по-добрата новина е, че е зъболекар, ако случайно Симо се оплаче от разтоянието между зъбите
Последно да ви кажа, че мислехме да кръстим Симето на тате, ама с фамилията на мъжо щеше да стане Иван Костов
Напишках се на всяка думичка...

.
. Като поотрасне Дани, може би ще ми се прииска и на мен пак да гушкам бебче... като наближа 40-те, ама това са далечни перспективи
, та не се знае дотогава. Към момента и с две циркът у нас е пълен
, сега ми припомни, че и аз така лазех в тъмното с телефона да търся бибите на Рая, два броя - на МАМ
. А моите и двамата са с разстояние между зъбите - като баща си
. И при нас няма как да е от биберона, понеже както съм писала, Дани такова чудо не признава. И Пчеличке, да, възможно е и да се съберат зъбките, тука зъболекарят ни и той така каза, но и да не се съберат, много важно. По-чаровни ще са ни така
.
Много си готина да знаеш:)
И аз хич не обърщам вниамние кой какво рекъл, дреме ми...Скоро чух еййй тя много голяма бе и отговора ми беше ''Тоз модел са така
"