През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 685
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Честит имен ден на всички празнуващи! Със здраве да си носят хубавите имена!Моя мъж също е именник днес Simple Smile

Обличане за сън- боди с дълъг ръкав, памучна долничка на пижамка и чорапки, завивам с тънка олекотена, която редовно е метната настрани, но чувал не търпи.

Снежи, сръчни са, да. Всички са така. Вижда най-дребните трошички по пода, които тя сама си е направила малко преди това от някой сухар или бисквитка, после си я взема.  Crazy

Мими, мога да ти дам рецепта за много хубава питка. Предпочитам с мая, тая содената по за Бъдни вечер върви.

# 541
  • Стара Загора
При нас също се случва да е кошмарно приспиването..И като ме ядоса го оставям да си играе в кошарата самичък и той така си заспива.  Peace А иначе това за ръчичките и аз съм го забелязала,много е сладко и много ме радва  Party Heart Eyes И айде един поздрав да идва по-бързо лятото  Praynig http://www.vbox7.com/play:e6ed019d19

# 542
добро утро и от нас! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ И НА МАМИТО - РОЖДЕНИЯ ДЕН  bouquet Hug да се вкл и ние в темата Embarassed
чувалчеспм със зимно отдолу е с тънка пижама с боси крака, като в повечето случаи и се е набрала до подмишките от много шаване в стаята е 18-19 градуса и върху чувалчето хвърлям по една олекотена но на сутринта я нямаи винаги спим по корем незнам това дали е някакъв проблем със стомах или нещо друго но дано има и други такива - коремчета
памперс гащи ползваме ги от 6 месец като сутрин и обувам едни защото като се нахрани я слагам на гърнето където ака и след като се наспи следобед пак е с такива защото ака пак след вечеря обикновенно стиска докато я сложа на гърнето. Почти през целия ден висим на гърне ако не ме мързи да я сложа но и не се пъне ако има какво да прави. Hug
гащите са по удобни  убуваш - събуваш и после късаш отстрани - лесно и удобно пробвахме - хъджис , рамперс, либеро, но на белла с най ефтини и удобни  Naughty
за имунитетимунокид както и за зъбите постоянно дентокид много съм доволна от тях  Peace
еееееееее щях да забравя честито на ЛИЗИ - ти супер майка нека всички да се поучим и да я последваме та да не изчезнем newsm78

# 543
  • Стара Загора
За пръв път чувам за памперс гащи  Thinking Thinking Thinking Thinking newsm78

# 544
Честито на всички (малки и големи) с повод днес!   bouquet
Да почерпя, както ме призова Миленка!  Wink

# 545
  • Русе/Germany

Има и за момиченца и за момченца.

Някой беше писал че малкия се учел да прави завои че се сетих да си похваля детето Rolling Eyes
Боби прави завои май от как проходи но вече може да кляка и да си взема каквото иска от земята и да се изправя без да падне, е има случаи и да падне но са рядкост. Ако нещото е много малко и на ниско пада Mr. Green
Хайде стига съм го хвалила, че е толкова непослушен че ... #Crazy

# 546
  • Варна, морето, сините вълни...
Честит имен ден на всички празнуващи! Със здраве да си носят хубавите имена!Моя мъж също е именник днес Simple Smile

Обличане за сън- боди с дълъг ръкав, памучна долничка на пижамка и чорапки, завивам с тънка олекотена, която редовно е метната настрани, но чувал не търпи.

Снежи, сръчни са, да. Всички са така. Вижда най-дребните трошички по пода, които тя сама си е направила малко преди това от някой сухар или бисквитка, после си я взема.  Crazy

Мими, мога да ти дам рецепта за много хубава питка. Предпочитам с мая, тая содената по за Бъдни вечер върви.

Давай, тъкмо ио др. може да я харесат  Peace
Честит ти именник Бенджи   bouquet

Снежи да и Мони така прави, как намира най-миниатюрни нещ не знам  ooooh!

Снеж на мен мн скъпи ми се видяха тези гащи, а и като излизаме без да го събувам сменям памперса, а тези се обуват като гащи и като се махат вече могат да се разкопчаят. (От Мира видях, Боби беше с такива лятото  Peace)

# 547
1 яйце се разбива с 1ч.ч кисело мляко и 1 чаша прясно мляко. Тази смес се слага в издълбано кладенче в 1кг. брашно. В ч.ч топла вода се размива едно кубче мая с 1 равна супена лъжица сол и 1чаена лъжичка захар, като се разбърка и стопи всичко, също се изсипва в кладенчето и почваш да месиш тестото, като се в процеса на месесе се ръси и още брашно, защото предното поема, докато стане хубаво и меко тесто. ТЕстото се разделя на 3 равни части, които се разточват на кори с дебелината на палачинка(приблизително). Първата кора се намазва с 1/3 от 125 гр краве масло, налага се втората кора и пак се маже и третата кора и пак се маже. След това разрязваме като торта на 12-18(според желанието) парчета. Тези парчета се навиват на кифлички от широката част към средата, където се образува триъгълничето на парчето. Тези кифлички ги нареждаме в кръг, като подреждането започва от вън навътре. С четчица леко намазваме с разтопено масло и я оставяме да втаса, докато не си увеличи обема около 4 пъти. След това печем. Ние печем в тенджера и тава с високи стени, защото много бухва. Съда го намасляваме с олио, не масло, защото с маслото залепва.

# 548
  • Русе/Germany
А Мими, то има и по-евтини. Аз просто хванах първите снимки които ми излязоха да покажа само. Аз не съм ползвала, но и аз видях Мира Hug че ползва. На лято мисля да сме с такива но за сега си шляпаме с памперс.

Вили, така лесно ли я написала тази пита че и аз се зарибих да правя но имам проблеми с дясната ръка и не мога да меся Sad ще накарам мама Party

# 549
Аууууууу, момичета, какво правите вие? Разногледа станах!  Mr. Green

Лизинкаааааа, честито, мила! Вярно ни скри шапките! Да сте живи и здрави и всичко да мине по вода, а другото е без значение!
И аз искам второ, както не исках, но имам забрана официална! Напоследък само го гледам кака расте скорострелно и ми е ужасно мъчно, че скоро ще ме гледа накриво и ще си вика "Тая майка ми колко е проста!"  Sad

И сегаааа:

Честито на всички именници, рожденици, майки, татковци, братя и сестри!Да сте живи и здрави и каквото ви е на ума, да ви е в ръцете!

# 550

ИВАНКА ДА ВИ ПОЧЕРПИ  Hug

# 551
Напоследък само го гледам кака расте скорострелно и ми е ужасно мъчно, че скоро ще ме гледа накриво и ще си вика "Тая майка ми колко е проста!"  Sad
Ти съвсем откачи box Да не чувам вече такива приказки Naughty

Честито на всички именници, няма да изброявам, защото са толкооооова много Crazy
Снежи и Лорис винаги намира най-дребните неща, някое боклуче например, и си го взима и ми го показва с голяма гордост Laughing А аз дори не мога да го видя Mr. Green

Бенджи, тази рецепта съм я правила и аз   chef, само подреждането ми беше по-различно, ето и снимки

Само да добавя, че отгоре мажа с жълтък, за по-хубав цвят и като я извадя я мажа с масло. Става много вкусна.

# 552
Супер Лизи,чудесна новина да сте живи и здрави Hug Hug Hug
Спане-с пижамка от тея целите и отгоре олекотено
Биба-Да трърдя,че е вредна не само за зъбите,а и за това че постоянно я лапат мятат и съответно,попадат бактерии в устата и т.нОсобено е и вреден ако майките,облизват и после го дават на бебето с идеята,че е чист(много често го виждам) Разбира се,че пръста е по вреден,но той не го смуче,така,че само мога да се радвам Simple SmileНе знам дете на 3 години от какво се успокоява с биба Sickпрекалено е за мен дори ми е смешно Peace
Памперс-Може би Снежи е права май за лятото ще са по-добре

Честит имен ден на всички днес с пожелание за здраве и късмет  bouquet

# 553
Евридика, да по рецепта се маже с жълтък, но аз не го правя, защото самоя дъх на препечено яйце нещо не ни кефи у дома.

Е Моника, браво , че не лапа пръста, ама те наще дечковци нямат годинка, а ти отиде на 3, ехе има още хляб да изядат. Пък и къде намеси близането от майката, то май няма общо с темата, ама те и като лазят пипат пода , пък после си лапат ръцете и биби да не ползват. Аз под успокояване говорех за никнещите зъбки, а на 3 год си имат вече всички. Изкривени зъби от биба не съм виждала Peace

# 554
  • София
Здравейте мамчета честито на всички именници да са живи и здрави и все тъка да Ви радват.
Бенджи рецептата е жестока, аз понеже не мога да меся , мисля да накарам мъжа да я направи.А по повод на питката за прощъпулника при Гала казаха да се сложи малко просо според обичая.Аз да ви попитам на прощъпулника ще каните ли някакви гости ,аз съм решила да се съберем семейството , пак при Гала казаха че по обичай трябвало да има малки деца който да тичат а при нас само баби Mr. Green.
Що се отнася до бибите съм напълно съгласна с Бенджи .
Да не забравя и да честитя и на майката героиня Лизи дано всичко да мине безпроблемно и накрая да гушнеш едно сладко розово бебче. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт