През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 673
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Йоанка, да не вземе да напише кулинарна книга на компютъра  Mr. Green Heart Eyes
Аз моя нали съм го нарочила я за Сорбоната, я за Реал Мадрид, освен да му сложа някой френски буквар и една топка и да не му дам друг избор  hahaha
Днес се замислих дали да не правя прощъпулник чак на рождения му ден и да добавя и едно кръщене към топурдията  Crazy
Снежи да каже за Германия  Wink
Лека нощ и целувки

# 601
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро!

Моя син днес рано рано се събуди в 7:30  ooooh! и отивам да почвам питката.

# 602
ЕЕЕ Зелдичка, и вие ли за Реал бе, нашият татко е луд на тази тема, иска пъпчето да му го хвърля на Сантяго Бернабеу  hahaha

Добро утро...като казах таткото, той се прибра в 8 сутринта... Shocked чак станах да видя къде е ходил толкова рано, а той вика - сега се прибирам...добре са полели имения ден/добре, че ми е долу под блока в кварталното барче, а именика пак нищо на разбра почти... hahaha

На мен рецептата на Бенджи страшно ми хареса и мисля тази седмица да я спретна някоя вечер/ако не ме хване музата още довечера  Flutter Мими - недей да рискуваш със содена, тя става що-годе за нещо само докато е топла, после е камък  Sick

# 603
Здравейте,
Ние бяхме вчера на гости на свекитата и като се прибрахме Лорис му дръпна такъв рев, че съм го успокоявала 1 час ooooh! Там беше заспал и трябваше да го събудим, защото беше 22:00 ч. и той така се разкисели, заспа чак към 12:30 Tired
Мими, както ти е казала Миленка недей със содена питка. С мая си става най-добре, а не е много по-сложно. Ако не ти се занимава с тази и мислиш, че е нестъбилна, направи я същата рецепта, но да не я мажи с масло, а я сложи направо така да се пече. Отгоре може да украсиш с нещо  chef

# 604
А добро утро и от мен.
Цяла нощ нещо малкия спа неспокойно а покрай него и аз не се наспах. Sad
Взимам си от кафенцето. Hug

# 605
Хей мерси за идейките, ама много си ви обичам  Hug
Все пак направих с мая, но по друга рецепта. Обаче как да разбера кога е готова се чудя сега newsm78

Готова е  Hug

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 11:18 от mimi_jobnoto

# 606
Мими, провери я с клечка за зъби - ако е суха клечката като боцнеш питката в средата - значи е изпечена добре, ако е с тесто, трябва още да се пече  Peace

да  се похваля снощи направихме първото гости с Радосвета до късно (рано) . Ради бе много щастлива, защото имаше и едно момиченце на 2 годинки в компанията и двете лудуваха и разшетваха навсякъде. После си заспа сладко в спалнята на домакините, а ние продължихме купона до 2 часа. Е, след това мама шофира 50 км до вкъщи, ама пак и беше весело  Crazy

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 11:42 от bob4o_f

# 607
И аз търся някой да хвърли пъпа на Бобо на Ноу Камп!  Flutter Ако някой има път натам да свирка!
Може и на Олд Трафорд ...

Редактирам се, за да честитя рождения ден на Gigka! Желая ти от всичко по много!

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 12:32 от QueenBee

# 608
Честито на рожденничката   Hug/абе много Козирози сме се сбрали бе  Mr. Green/

Снощи нали бяхме в баща ми на имен ден и какво мислите яде чавето...шкембе чорба  Sick Само бульона де, ама друго по-течничко нямаше, а руло-стефани отказа... Whistling А сутринта на кафето си смокна едно Капи със сламка почти на екс и ревна като свърши  ooooh!

Ако утре атмосферните условия позволяват и не ни мине котка път - и ние сме  "У Моло" hahaha

# 609
Честити Рожден Ден Gigka. smile3525

# 610

Ако утре атмосферните условия позволяват и не ни мине котка път - и ние сме  "У Моло" hahaha

newsm44 newsm44

Честит рожден ден Gigka   bouquet

# 611
Добро утро от нас, след поредната кошмарна нощ-Бобо не иска и капка мляко да пие, на закуска със зор 90мл попара...
Лизи, страхотна новина-леко доизкарване на остатъка от бременността и още по-леко раждане! Вече изобщо не ми е ясно как ще слизаш от 6тия  Crazy с трите принцеси.
хубав ден от нас!

# 612
Ако утре атмосферните условия позволяват и не ни мине котка път - и ние сме  "У Моло" hahaha

Еееее, как ме е яд, че няма да мога да дойда.......... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вече съм с лаптопа, та ще ми е по-лесно....и не толкова подивяващо..........

# 613
Мими, как е Мъро, има ли  подобрение и до кога ще ви държат в болницата?

# 614
Ами все така си е. Дразня се, защото му правят само инхалации с физ. р-р, което аз и вкъщи мога да правя. Тук им била такава практиката. Казаха ми, че в друга болница ако бяхме отишли, са щели и АБ и Урбазон да му набутат. Тук такива състояния като неговото (не от най-тежките) лекували така. И сиропи за кашлица на деца под 2г. не дават, а и на по-големи много рядки. Е, слагат му капки за нос. Почти 48ч. беше с включена система с глюкоза. Наливали ги с течности нарочно, да ги "оводнят" та да почнат да отхрачват. И няма да ви казвам как почна да кашля. Чак се дави от храчки и сополи. Иначе е весел, само бърбори, крещи някакви си негови неща, яде. Аз полудявам вече. В стаята е 29 градуса. Първата нощ спа по боди и къси чорапи. И матраците са с кожа облечени и няма да ви казвам как се събуждам нощно време...не подгизнала, ами течаща направо. И на всичкото отгоре само аз и още 2 майки (и децата де) сме бели. Всичко друго......ужас.....
Днес на визитацията казаха, че още му свирят гърдите и може би след обяд ще му включат най-накрая някакъв медикамент. Може би в сряда ще ни изпишат, че пътеката ни била 5 дни.
И за капак аз утре и вдругиден имам последно 4 часа кормуване и в сряда сутринта съм на изпит пред ДАИ....Този петък ни беше много черен. Освен нас, приеха и баба ми (отново) в болница с "плевро-пневмония", а брат ми се оказа с бъбречна криза.....Майка ми и тя не е добре, баща ми и той преди 10-ина дни се опраи от пневмония. Общо взето добре почнахме годината

Общи условия

Активация на акаунт