През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 668
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе/Germany
Двата големи резци на Боби са пробилииииииииииииии Party Party Party

После повече.

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 14:17 от Snejinka86

# 616
Колко малко му трябва на човек Heart Eyes
Детенцето му да е живо и здраво, да му избият първите зъбки, да проходи....
Снежи честити ви нови зъбки!
Мария, дано това да са последните епизоди на този страшен филм във който сте станали неволни артисти Sad Hug
Нацелувай сладкия Мъро и дано скоро да оздравее детенце, а вие да забравите къде се намира болницата Praynig Praynig Praynig
Аз се похвалих че направи няколко крачки девойката,а тя днес реши да си пълззи hahaha,ама хич  не бързам Party
Лори, ние n- на брой пъти минахме всички съпътстващи избиването симптоми и пак няма нови зъби Twisted Evil,писна ми вече, измъчиха се децата!
Дано бързо да се успокои Боби Praynig
Лизи, браво на теб мила Hug    bouquet
Чакаме и снимки на мама с коремче и двете бъдещи каки Praynig Peace
Хепи Hug, искаме снимка на сладката Елизка, както и мама Ева да не се стиска,а да пусне на Пламито Naughty Hug
Зъбченце, оздравя ли мила, разкара ли се крайният вариант #2gunfire
Тони,не казваш как е Криско Rolling Eyes Praynig
Доместика, какво стана с повръщането на Анитка, дано да е било само еднократно Praynig Hug
Отивам да тръшна Бубата да спи Laughing

# 617
Днес се замислих дали да не правя прощъпулник чак на рождения му ден и да добавя и едно кръщене към топурдията  Crazy

Зелда аз също реших да направя прощъпулника на рождения ден, тъкмо ще ходи вече без залитане и помощ, няма да се налага да събираме гости по два пъти,  а и самият прощъпулник ще е атракция на празника.
Вече започнах да мисля какви предмети да избера, че ми се иска да са съвсем непознати за него- засега ми хрумна ел.крушка, комп. платка, мащабна линийка...ама виж за готварството ще е трудно, че всеки ден по 5 пъти пренарежда чекмеджетата в кухнята и знае всичката посуда наизуст  Laughing

За рождения ден- мисля да го празнуваме на 2 пъти- веднъж с най-близките в Пловдив- баби, дядовци, браовчеди и веднъж в София с приятели. Обаче с организацията за София нещо съвсем се затрудних, понеже сме достатъчно хора, за да не се сместим вкъщи и прекалено малко, за да резервирам който и да било детски клуб, защото клубовете се оказа, че имали минимален брой деца- 10-12, а тези които предвиждаме са само 6...И сега съм се зачудила какво да правя,откъде да намеря още деца... newsm78 Някоя мама няма ли желание да се комбинираме за парти или пък, ако искате няколко мами да се комбинираме??? Аз съм набелязала средата на февруари за празника..

Лизи и от мен честито! Пожелавам ти леко бременеене още няколко месеца и после да се радваш на прекрасно бебче!
В тази връзка се сетих- мъжо на връх Нова година си пожела тая година още едно бебе, това голямо било вече- направо ме разби... Crazy Ама аз смятам да поизчакаме още малко... Whistling

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 15:48 от Sofie

# 618
Аз се чудя защо след един ден нечетене, ми се събраха десетина и повече страници да чета, а то какво???
ЛИЗИ, СТРАХОТНА НОВИНА!!! Направо нямам думи, малко са майките героини като теб!
Честито на всички именници, рожденици и въобще на всеки, имал повод да почерпи тия дни!
Браво на новите проходили, ходещи и правещи крачки дечица!
Мария и Мъро, бързо да излизат от болницата и да оздравява малкия и всички от семейството! Нека това са единствените неволи през тази година, които ще ви сполетят!
Той и Явор кашля, точи сополи, а тия дни нашия педиатър е с изключен телефон. Утре ще го водя да го преслуша, дано да не сме направили някоя беля. Но иначе е весел, яде, пие, играе, тича ....
Аз май вече ще се оправям, таткото ни е добре, а каката - да чукна на дърво, засега и се разминава, ама знае ли човек ...

# 619
  • Русе/Germany
Gallini, драсни някой ред мила и кажи как сте. Роската какво прави  Hug

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 16:50 от Snejinka86

# 620
Е,няма такова четене,цял ден чета и бързам малко да се включа Peace
Първо да честитя на всички празнуващи през последните дни  bouquetПалчета за болничките Praynig Praynig Praynig
Поздравления за проходелите Hug Hug Hug
Лека бременност и раждане на най-смелата ни съфорумка-ЛИЗИ    bouquet
Приятна среща на Софийските мами Partyда покажите някоя снимка Peace
набързо и за нас-май ще имаме и ново зъбче-8-мо по ред Thinkingкапарирахме ресторанта и напазарувахме дрешки,правя сладки и бонбони ,ще се уча и за питка Naughtyдалеч сме от ходенето ,май доста я е страх Rolling Eyesе ставам,събуди се Mr. Green

# 621
  • Sofia
Здравей мами.
Първо да ви благодаря за пожеланията! И вие, семейства ви и малките дребосъчета да сте здрави и много щастливи! За съжаление не мога да кача снимка за да ви "почерпя".

До колкото разбрах организирате среща. Кога ще се състои и къде? Ще се раздвам ако успеем да дойдем с Дени и да се запознаем!

Поздрави на всички и целувки! Hug

# 622
Миме пращам ви цялата си положителна енергия да издържите още малко докато ви изпишат и да оздравее бебо веднага  Hug  Praynig Нямам думи за другото  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Gigka честито ти!!! Много щастие и любов ти пожелавам!
Друго не ми се пише. Изкарахме тежка нощ с поне 2 часа рев и невъзможност да го успокоим. Бибите плюеше, буташе ми ръцете като му давах да пие, явно венците го боляха  Cry Днес е весел. Майка ми разправяше за някакъв хормон на зъбобола, който се активирал само нощем, но повече не знам  Sad

# 623
  • Стара Загора
Честито на всички празнуващи днес  Hug

# 624
  • Стара Загора
Zelda S Аз знам,че болката вечер се усилва.И при нас е било така не можех да го успокоя или заспи за малко и след 30 минути отново буден и реве.Но да чукна на дърво това беше само 1 път,дано няма други пъти.

# 625
Мимка, не може ли поне вечер да се прибирате да си спите във вас бе  #Cussing out/при нас става така.. Rolling Eyes/ Аман от болници, аз съм си пожелала НИКОГА повече дано не ни се налага да стъпваме там, дай боже да се сбъдне  Praynig

Колко бързо мина тази тема,много е готино така нали  Crazy

# 626
  • област Варна
Имам още две страници да изчитам, ама да напиша докато тате бави малката.
Първо честити именници и рожденици от последните два дена, че ние много ходихме по пътищата и нямах време да честитя! Да сте живи и здрави всички и да имате много парички  Laughing другото ще си го купите.
Лизи, уау...ти наистина си майка героиня. Аз с едно не мога да се оправя, пък с три... Леко доизкарване на бременността и прекрасен финал.
Памперс гащи бях купила по погрешка, ама то 50 ст. броя... да ме извиняват докато не почне да носи по 2 бр. на ден ще си отлепям и залепям лепенки по 93284 пъти на ден.
Сирене (малко късно, ама да си кажа) го въведох с попарата, първи ден трохички, втори - 1/3 кибритена кутийка, трети - 1/2 и на четвъртия цяла и от тогава насам всяка сутрин с попарата по кибритена кутийка Маджаров краве. И в манджите от ДК слагат.
АМ сме ползвали само първия месец. В момента сме на кърма сутрин и вечер и то силно казано, защото вечер суче за приспиване, а сутрин веднага след това си изяжда попарата с 3 сухара. Ама не ми пречи кърменето и ще я карам така докато на нея й е кеф. Друго мляко не й давам, защото кухнята е млечна, а доколкото си спомням кибритена кутийка сирене се равнява на 180 мл. мляко
Чакаме 8-ми зъб.
За имунната система нищо не давам.
Спален чувал мислех да взимам за зимата, ама се отказах, че тя в летния много се увиваше и сега си спим с боди къс ръкав, тънка пижамка и олекотена завивка. През нощта е 19-20 градуса.
Каишки за прохождане мислех да вземам, ама не съм купила още.
РД на два пъти, веднъж с моята рода на заведение, веднъж с на мъжа ми вкъщи.
Палчета на всички болни да се оправят бързо.
Биба ползваме почти постоянно. Соня лапа абсолютно всичко до което се докопа, а и през нощта спи с бибата, защото иначе се буди на час, час и половина и после приспиването е кошмар.
Малката взе да реве, та за сега толкова.

# 627
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ВЧЕРА И ДНЕС И ДАНО ОЩЕ СИ ПРАЗНУВАТЕ!!!

Включвам се само за малко, за да кажа, че сме болни вече (само имам съмнения за Али, а Дария вече се оправя..., но аз се влошавам и може да съм заразна...). Разбира се, няма да идвам утре не срещата. Sad При Дария минава много бързо (с хомеопатията), но при мен...все по-зле! Кашлици и хреми...!
maria_m, дано мине успешно и неусетно остатъка от престоя ви в болницата! Hug Каквато съм паника за болести, сигурно щях да откача в тази ситуация...! Много ти се е насъбрало май - хем детето, хем и другите....! Sad Дано скоро сте си вкъщи здрави и щастливи! Стискам палци!! Peace

# 628
Давайте да впрягаме умове и да мислим рожденическо заглавие, че то си дойде време!  Wink

Едно в бързинката от мен:

Февруари наближи, ще валят рождени дни!

Сега като го гледам е доста малоумно ...  Embarassed

# 629
  • Варна, морето, сините вълни...
Който не е разбрал Мони хвана елката (калкулатор), портмоне и пари. После иотверката, ама нея не я броя вече. Банкерче ще става май  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт