През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 666
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Давайте да впрягаме умове и да мислим рожденическо заглавие, че то си дойде време!  Wink
Със смях и в игри идват първите рождени дни!
Примерно Wink

# 631
  • Варна, морето, сините вълни...
Или нещо че е минала една година...дрън дрън  hahaha

# 632
  • Русе/Germany
Мама се вълнува, февруарчето празнува!  Embarassed Embarassed Embarassed

Макар че ние имаме още 2 месеца до повода Mr. Green

# 633
Здравейте момичета! Анитка- бандитка е значително по -добре днес, започна да похапва, вода пийва тук там, и млекце  Peace Наденце мерси че си се сетила за нас  Hug  Бях се шашнала много, че ме беше страх от обезводняване  и съответно от болницата  #2gunfire - тя не близваше вода и мляко само искаше да суче, а то няма достатъчно  ooooh!, през 5 мин. с дозатора от Панадола и давахме глюкоза и натриев хлорид  Cry много ми беше трудно да си мъча детето така. То реве и се дърпа, при все че няма сили - даже се изпокарахме с ММ.
Но това е вече в миналото  Peace Да оздравяват всички болнички, че идват рождените дни и трябва да ги посрещнем здрави!!!
Поздравления  Лизи! Евала, както се казва!!! Hug  Моя мерак на тая тема се поизпари.....засега!
Хайде лека от мен!   bouquet

# 634
  • София
Давайте да впрягаме умове и да мислим рожденическо заглавие, че то си дойде време!  Wink

Едно в бързинката от мен:

Февруари наближи, ще валят рождени дни!

Сега като го гледам е доста малоумно ...  Embarassed
На мен пък ми харесва! Peace
Радвам се за Анитка!! Всички болни да се оправят, че верно ще валят рождени дни! Wink
И честит банкер, Мими! Grinning

# 635
Мацки да напомня утре в 11ч. в Мола на Цариградско шосе на последня етаж...!!!

И на мен ми харесва на Пчеличката заглавието и на Снежи   Hug

Лека нощ и всички бебета да спят непробудно цяла нощ  Naughty 
Hug Hug Hug

# 636
  • София
ДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА (И БЕБЕТА)!!!

Приятен мол на всички, които ще ходят! Sunglasses Завиждам виииии...! Laughing

# 637
Ние отпадаме за Мола... #Cussing out Мъжо категорично ми забрани да тръгва в тези ледове, а и като чу по тв как снощи е била задръстена от някакъв ттир нашата магистрала и е отбито движението и т.н....И аз ще си седя и ще си завиждам.. Sad

# 638
Миленка Hug и аз се нареждам на пейката да си завиждаме двете за срещичката,ама благородно Mr. Green Naughty
Иначе и ние за сега отлагаме пътуването за прегледа на Борянка, започваме да подготвяме документи за прегледи и консултация в Германия и Австрия!
Миме, браво на Мони- банкерчето Party Heart Eyes
Да ви е жив и здрав Hug
Аз ще позабавя прощъпулника,че Боряна вчера например хич не ходи,не съм й давала и зор разбира се Simple Smile
Домсетика, радвам се че Анитка е по-добре Praynig, много е важно да я оводняваш до колкото ти е възможно, чайче от шипки е много добро, а и глюкозата която й даваш Peace, пробвай и попарка с обикновенни бисквити,абе ти си знаеш Peace Hug
Много ми е мъчно когато чуя за болно детенце Cry, а оня ден така съм ревала за Гого о за бебчето от Токуда което се е родило едва 610 гр. SadДано да се пребори малката душица и да радва родителите си Praynig Praynig Praynig
Всички загалвия ми харесват Hug

# 639
 И ние няма да успеем днес, въпреки че сигурно живеем най-близо до мола, но вчера колата ми не искаше да запали,явно ми е паднал акумулатора , като не я карам редовно и няма как да стигнем с количката пеш- стерах ме е с бебето пеша през тунела, а през подлеза на Окръжна не мога да сваля стълбите, абе страшна инфрастуктура имаме.
Дано да има скоро нова среща и да дойдем и ние Praynig

# 640
И то кои ще са на срещата?
Аз дали въопще да тръгвам? newsm78

# 641
И то кои ще са на срещата?
Аз дали въопще да тръгвам? newsm78

Тръгвай, аз и Мими ще сме там. Мисля че и Диди и Цветка ще дойдат. Поне така казаха в ФБ Wink

# 642
Ок само да се облечем и тръгваме. Peace
Ако малко се забавим   изчакайте ни,че ние идем от другия край на света. Mr. Green

# 643
Що си нямаме летище в Козлодуй Crossing Arms, щяхме да дофтасаме на секундата за срещата, а пък и за половин час до Златоград щях да си ходя ,а не за 9-10 часа Crossing Arms

АААа и без СНИМКИ, да не се връщате Naughty Naughty Naughty

# 644
Ааа как така се чудите Дива идвайте  Hug Диди даже каза че от 9 ще е там и аз мислех по рано да ходя но бонбончето се събуди в 9:17ч.  Shocked  newsm44

Сега трябва да ходя и до магазина да нося на баща ми нещо, но после отпатувам за Мола  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт