През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 663
  • 736
  •   1
Отговори
# 645

хайде почерпете се за нашата 11-та месечинка
скоро ч годинка ще празнуваме, а аз даже и не разбрах кога мина ...

# 646
Добро Утро милички
Пак стигнахме до кашата и естествено беше ометена голяма купа. Най-после нещо да хапне. Ама Милупата няма отказ-сигурно, защото е с нашето адапте. Вчера само да види шишето с мляко и започва да пиши  ooooh!-60мл това му беше.
При нас пък грее от време на време слънчице и ние ще се възползваме.
Миленка, кога ли ще се навием да ходим на някоя среща с вас  Mr. Green
Мими М-хайде излизайте вече от гадната болница-чакаме Ви!
Честита Месечинка на Красавицата Ради!
Приятна Ви разходка!
и красив ден!

# 647
  • София
Наде  Hug за теб и Борянка!
Много, много хубаво решение за второ мнение от лекари в Германия и Австрия  Hug
100 пъти съм ти казала- всичко ще е наред, Господ дава изпитания на смелите нали знаеш, защото само те имат сили да ги понесат  Hug

# 648
Много силно гуш и палчета за Мимето и Мъро! Hug Hug Hug МНого ти се е насъбрало, Миме, дано да ви подминават вече всякакви болести и болежки. Praynig

Честита месечинка на Ради! Да е все така засмяна и добричка!

Наде, много добра идея да се диагностицирате и в чужбина. Стискам ви палчета да се намери най-благоприятното решение за Борянка! Praynig

За срещата в Мол-а - ще пропусна със съжаление, но нещо не ми се излиза. В петък бяхме там с ММ и беше голяма лудница, Лизито се изнерви и опищя света. Поне понапазарувах Mr. Green

Лори, Милупата и на нас са ни любими. С таз капризна мома не е лесно да и подбирам храни. Във всеки случай най-налита на добре подправена наша храна и си я хапва с голямо удоволствие. Та много се смях, че Ванката си е хапвал шкембе, ама на Елиза ако и предложа, сигурно ще бъде във възторг. Mr. Green

Хубав ден! Heart Eyes

# 649
Ходете си вие по срещи, а който е от Люлин да си седи вкъщи и да набива филии с лютеница!  Mr. Green

Мойто чаве сега кашля ... Дадох сироп и Осцилококцинум, пък дано да е от лигите.  Praynig

Наденце, след лошото винаги идва доброто, мен питай!  Hug Знам, че Бог ще ви прати на правилното място, при правилните хора!

Честита месечинка на чаровната Ради и на другите месечковци!

Друго, друго ...?! Не се сещам, тъй че БАЙ!

# 650
Привет!
Вече имам нет (дано не вали още,че пак ще изчезне)Прочетох по диагонал,че много сте изписали.
Мари,дано скоро да сте си у дома.Много ти се е насъбрало! Hug
Лизи,честито!Наистина си майка-героиня,която има още една сбъдната мечта.

Честита месечинка на Ради!
Честит рожден ден на патерица на Гичка!Да е жива и здрава!

# 651
  • Сливен
    Да се похваля и аз.Днес махнахме гипса на баткото ни.Малко го наболява ръката,но доктора каза че е нормално.Е това е от нас.
    Целувки Heart Eyes

# 652
здравейте, дами  Hug Hug Hug

Не съм се разписвала от много време, но бяхме се отдали на активна почивка.
макар и доста със закъснение искам да ви кажа:

Честита нова година. Нека бъдем здрави а годината по-добра, по-успешна, по-щастлива и изпълнена с повече усмивки.
Честито на куп на всички празнували именни  и рожденни дни. Бъдете много здрави и щастливи.

Ние сме добре. Бяхме първо на Бургас при баби и дядовци след това си бяхме в София за нова година- сами 4бр. празнувахме си кротко по домашно му. От 2.01.2012 бяхме на Белчин бани - там разпуснахме подобаващо. След това в къщи другите разпускат а аз не мога да си вкарам къщата в ред. То пране, чистене и всякакви битовизми.

Срам , не срам и аз направих много късно прощъпалника на младежа ми. Хвана първо химикала/писател/ после взе една скиорска  ръкавица/кака му държеше да е сложим за алпинист/ и последно взе ключа за колата. Решихме че ще е пътешественик - писател или по друг начин казано ще пише пътеписи.
Снимки сега качвам във фейсбук.

Много ме е яд за срещата в МОЛ -а , но много късно разбрах и ми беше трудно да се организирам а и Симеон спи между 10:00 - 11:00

МариМ,дано скоро се приберете  у дома. Вярно много ти се е насъбрало!

целувки за всички

# 653
Наденце, вярвам, че с Борянчето всичко ще бъде наред, поздравления, че искате и чуждо мнение  Hug Ей моладжийките, я веднага снимков материал  smile3508

# 654
  • София
Честита 11та месечинка на Ради!! Да е жива и здрава!! newsm38
Някой върна ли се от Мола...? Как беше? Да завиждаме ли активно...?? Wink
Моите и двете кашлят (като Дария вече все по-малко, а Али не е ясно дали само почва или така ще й се размине с по-малко кашлица... Laughing). Аз обаче съм ад - всичко ми тече, само кихам, главата ми е като пълна с памук...! Sick Но пак - нашето е нищо в сравнение с истинските болести, за които чета тук...! Стискам палци на всички болни бързо да се оправят!! Hug

# 655
  • София
Време за чай, си мисля...

И още нещо...

Обожавам чийзкейк...!! Grinning

# 656
Аз се върнах от Мол-а. Другите останаха. Беше супер, много са готини мамите и бебетата. А Мони на Мими е най-слънчевото бебе Heart Eyes
Супер си изкарахме, а Лорис беше много послушен и както си тръгнахме ми се качи на главата #Crazy Избрахме ресторант за РД-то, ще видим колко пари ще ни излезе Crazy
После пак ще пиша Hug

# 657
Eхо,привет от сополанка и малкото, хъркащо мече! Laughing

Та така сме ние, Наде, благодаря че попита! Hug. Но какво да ви занимавам,ако имма енщо весело и позитивно да го споделя,но за болести....  Sick Днес Крис и татко му ходиха на контролен преглед- бил добре,аа инхалациите ни продължават още 5 дни (неговите де, аз не си правя,имам алергия към влага Mr. Green ). Палчета за всички в нужда и дано най-накрая да минават тия кофти преживявания!

Наде, като ще идвате нали знаеш,че ние сме тук?! Ако имате нужда с каквото ожем да помогнем сме насреща!За Борянка- калпазанка- винаги! Hug

Софи- много примамливо предложение..... обаче на мен ми се иска с деца да си празнуваме на датата,а с възрастните- в събота. А 13.2 се пада в понеделник,та еджа ли ще искате тогава Blush А след него пък чааак съботата с възрастните,но нали не се празнува предварително и няма как с работещите през седмицата,иначе все още нищо не сме измислили.
МОЛ-аджийките бързо на отчет! bowuu Hug да ви видим,поне на сминките да ви се порадваме.
Хубав ден и мнооого здрави усмивки ви желая!  bouquet

# 658
  • Варна, морето, сините вълни...
Хейй и аз съм тук и почвам да качвам снимки че ще ми се карат  Mr. Green

Беше супер срещата прекарахме си страхотно, само дето аз не се спрях, верно не било толкова хубаво да прохождат  Crossing Arms

Вики малко срамежлив, Лорис така и не ми се усмихна  Crossing Arms Марти нещо беше нервен и не искаше да спи, а Митачето на Дидишонче е голям пич и мноооого кротък. А всички мами много добрички, аз малко се притеснявах, че нали съм от провинцията  Blush

Честита месечинка на Ради  bouquet

От консултацията: 8800гр. и 75см. пораснали сме  newsm44 Правиха ни манту и в четвъртък сутринта ще ходим да го гледат  Whistling

# 659
Хейй и аз съм тук и почвам да качвам снимки че ще ми се карат  Mr. Green
  Whistling
Дай на лични да  се разберем за снимки. Embarassed
Иначе ми беше много приятно днес  само като изключим Мартин дето искаше да го нося на ръце. Crazy
Всички мамета бяха супер днес и ми беше много приятно с вас. Hug

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 18:16 от diva21/Лора

Общи условия

Активация на акаунт