Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 3

• 46 827
  • 315
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Лошо сте ги свикнали,щом още от начало като младо семейство не са се отделили в домакинството трудно ще стане...Първо поговорете със сина,ако не се разберете с него няма смисъл разговора със снахата...А снахата има ли въобще желание да се научи да готви,подарете и луксозна готварска книга,курсове по готварство, или и предложете нагледни уроци,да гледа и помага докато вие готвите.   Thinking         Аз като се омъжих,нищо не умеех,но имах желание да се науча.Правех много гафове като начинаеща,напр.готвих зелен фасул без да съм го нарязала,а беше един едър и дълъг,слагала съм подправки,които по никакъв начин не си подхождат...но се научих и то за кратък период.Не че сега съм перфектна,пак правя гафове,но поради разсеяност.Миналата вечер готвих риба с лук и домати на фурна,забелязах,че не е като друг път,а когато и го опитахме сладка и блудкава,суха,никакъв сос,забравила съм солта и зехтина...

# 106
Гледкам си едно сериалче на компа. Между две серии си удрям душче и с хавлията се настанявам пак да продължа, че много интересно. Присягам се за крема за лице, гребвам с пръста от бурканчето, разтривам между дланите и си го размазвам на ... очилата.
Връщайки се от гостуване при дъщерята и зетя, някъде по летищата си изгубих якето. Да, но аз нямам спомен да съм си тръгнала от тях с якето и по скайпа твърдя, че е у тях и да го потърсят. Дъщеря ми, без много да се обяснява ми праща снимка на която съм усмяна до уши, с пътната чанта на рамо, с едната ръка махам за довиждане, а на другата е преметнато якето и се държа за парапета на транспортната лента.

# 107

Днес сложих GSM-a си в микровълновата, вместо каничката с вода.... Добре, че секунда преди да трясна вратичката...някой ангел спасител ме прасна по тъпата кратуна да се събудя аджеба най-сетне..!

# 108
Запис за новата тема Laughing

# 109
Днес си търся студентската книжка и когато я намерих се загледах в снимката- и тооолкова се харесвам на нея, а тя е тоооолкова малка. Много ми се искаше да я видя по уголемена и като започнах да търкам с пръсти по нея, да ги разтварям и затварям ...  ooooh! Мисля на около 3-4 опит се усетих, че тази няма да я бъде  Crazy В моя защита ще кажа, че от около 3-4 месеца почти не включвам компютъра и всичко преглеждам на телефона и обикновено си и увеличавам всичко по гореописания начин...и дотолкова съм привикнала към това упражнение, че чак леко се изненадах, като не ми се получи днес  Tired

# 110
  • София
Преди две седмици имах доста изтрещяваща ситуация: няколко дена нещо не можех да спя като хората и кротичко си се бях уморила. Та си отивам аз на работа, върша за каквото върша. В един момент вече в късния следобед си тръгвам аз към офиса от един склад със стоката и си карам чинно в Мусагеница. В един прекрасен момент ми звъни телефона и хората от склада така тихичко ми казват, че съм си тръгнала, а раницата ми със всички документи кротинко си лежи в съответния склад.....А отпред тъкмо едни катаджии спираха всички подред....Слава богу, мен не ме спряха, прибрах се до офиса, но от тогава много внимателно броя количеството багаж с мен.....

# 111
Студена зимна вечер. Решавам да се къпя, но естествено няма шампоан. Звъня на гаджето да ми купи какъвто и да е шампоан. Идва той, много горд че ми е уцелил любимата марка и аз почвам да го хваля. В един момент се заглеждам внимателно и виждам че капачката е върху масата, а надписа се чете нормално.  Shocked Поглеждам буквите - балсам е. Вярно , имах нужда и от балсам, но точно в този момент шампоана ми беше жизнено необходим.  Tired
Обличаме се ние и отиваме за шампоан. На рафта с шампоаните му казвам "хайде, вземи ми шампоан". И пак посегна към балсама.  Tired

# 112

Днес сложих GSM-a си в микровълновата, вместо каничката с вода.... Добре, че секунда преди да трясна вратичката...някой ангел спасител ме прасна по тъпата кратуна да се събудя аджеба най-сетне..!

Laughing Laughing Laughing

# 113
Ножовете са ми на поставка. От една седмица, виждам че единия от ножовете го няма и след пет минути забравям. Един ден реших да го потърся. Рових боклука Embarassed /знам се каква съм  Mr. Green /, гледах няма го. Питам гаджето - "ето го на масата".  Tired Имаше кекс, покрит с вестник. Там не се бях сетила да погледна.
Умрях от срам!

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 16:56 от Естел

# 114
  • I want it all and I want it now.
Спираш да готвиш. Peace Като,все пак им кажеш предварително, че няма да готвиш. Примерно ,че  минавате на диета с мъжа ти и няма да готвите Peace
 Те ще си намерят начин да не останат гладни.  Laughing
 Имам позната ,която не готви. Не и харесва и не го прави. Докато ,беше жива свекървата тя им готвеше. След това минаха на готови продукти. 

# 115
Само за две ще си кажа сега, че няма време:
1. Омъжих се, промених си фамилията и отивам да си сменя личната карта. Попълвам формуляр, всичко точно но на гишето жената ми казва да се подпиша и аз без да се замисля врътвам един ясен подпис с моминското си име. И до ден днешен името на подписа и фамилията ми са различни заради тази изцепка.
2. Връщаме се от море в Турция и вече на нашата граница служителят ми задава един куп въпроси от типа от колко време сме в Турция и с какви документи съм заминала. Оказва се, че паспортът ви е изтекъл преди около една година, но никой не е забелязал, нита аз нита българските и турските митничари на отиване, а турците и на връщане.

# 116
Ключа ми за колата е само един. Направих резервен, но той само я отключва и не може да я запали. Та много често докато карам се питам дали не съм си забравила ключа някъде, че как ще се връщам после. И това хич не е отскоро, а и често ми се случва.......

# 117
Една сутрин тръгвам на работа, разбира се пак бързам, едва си намирам ръкавиците, пъхам ги в чантата и хуквам. През деня си търся химикалката в чантата и започвам да изваждам всичко от нея (в която като всяка дамска чанта само ред няма)...  И намирам ръкавица, после още една, трета, четвърта, после пета и шеста. 3 чифта! Сутрин само съм пъхала, вечер не съм вадила и се чудех къде ли са се дянали...

# 118
  • София
Записче, че много ме развеселявате! Hug

# 119
  • София
Само за две ще си кажа сега, че няма време:
1. Омъжих се, промених си фамилията и отивам да си сменя личната карта. Попълвам формуляр, всичко точно но на гишето жената ми казва да се подпиша и аз без да се замисля врътвам един ясен подпис с моминското си име. И до ден днешен името на подписа и фамилията ми са различни заради тази изцепка.
На мен пък и през ум не ми е минавало да си сменям подписа. Формиран е от собственото и моминското ми фамилно име още като ученичка и никога не съм го променяла.

Общи условия

Активация на акаунт