Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 46 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
БРАВО НАШТЕ !!!
Само така.Да не остане пловдивчанин без наша мартеница !!!
Пък вижте оставете нещо и за нас другата седмица  Wink
Макар ,че ние с Кливия си имаме приказка за разказване hahaha

# 196
  • Бургас
С violenza ударихме чертата за днес в 20ч. Без монетите оборота е 304 лв тоест

оборота за днес общо е 804 лв
Браво момичета   smile3501
Страхотни сте Hug
Все така до края на базара  Peace

# 197
Браво, ще реализирате така мечтания за всички търговски 30% годишен ръст! Simple Smile
Ако имам възможност днес с удоволствие ще дойда да избера от най-хубавите мартеници в града.
Ако някой от продавачите има нужда от гледачи, моля само да се обади в детския център, че е от базара.
Успех още веднъж от мен!

# 198
# 199
Бравоо, момичета! Прегръдки от нас !  Hug

# 200
 Браво, браво, браво 

Тази година може да ударим рекорд, а?  Hug

# 201
  • пловдив
За рекорд трудно може да се говори, защото хората наистина са доста притиснати от кризата, но какъвто и да е резултата на финала, той със сигурност ще е пъти по добър от липсата на какъвто и да е  Laughing Благодарение на труда и желанието да помогнем събираме всяко левче и стотинка и съпричастността на хората, които ни подкрепят и купуват на базара е живо доказателство, че има шанс човечността да не зачезне напълно  Wink
Умишлено не пиша сумата от вчера  Laughing Разбира се, след първата голяма вълна и изкупуването на атрактивните мартинички, втория ден беше доста по слабо, но окончателтата сума от продажбите, ще обявим финалния ден  Peace

Да припомня графика

27.02 - понеделник -  от 17,30 до 19ч Silvana i Eva , ВяраВики

28.02 - вторник       -  от 17,30 до 19ч  mili.m , Кливия, ВяраВики

29.02 - сряда          -  от 17,30 до 19 ч Silvana i Eva  violenza , Кливия , kiro

Това са часовете за продажба! Желателно е според мен нареждането да стартира, поне половин час предварително. Доника, ще донесе дребните и ще помогне в подреждането.

Предлагам среща на третия етаж в 17 ч

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 16:30 от antom

# 202
Ани, аз свършвам работа в 17 часа и ще мога да отида за 17.30, но пък мога да остана и след 19 часа при нужда  Peace

Резултатът е фантастичен за мен  Hug

# 203
Ами аз казах една сума като за цел на деня и си я постигнахме.Ако трябва ще я цитирам по-късно !!!

# 204
Ами аз казах една сума като за цел на деня и си я постигнахме.Ако трябва ще я цитирам по-късно !!!

Остава и да си била нескромна в помислите си  Wink  Hug

# 205
  • Бг
Момичета, наминавам само да кажа, че изборът на мартеници е голям и вчера едва успях да си избера от прекрасните творения, които сте създали.
Възхищавам се на неуморната Ви енергия да помагате на децата, лишени от родителска грижа   bouquet.
Пожелавам Ви да останете без мартеници днес и утре, за да има повече детски усмивки.

# 206
  • Пловдив
Браво, момичета!  Hug

# 207
  • Пловдив
Има имейл на който трябва да се отговори. Моля погледнете.

# 208
  • пловдив
Написах моето мнение за изложението  Peace

Няма ли някой все пак да драсне ред, какъв е финала на базара  newsm78 Доста хора чакаме да научим дали трудът ни си е заслужавал  Mr. Green

# 209
  • пловдив

Много усмивки да ви закичи днес баба Марта!

Общи условия

Активация на акаунт