Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 421
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
В неделя съм на линия,чакам с нетърпение....имам място в колата.

# 346
  • пловдив
Днес с violenza и Черна перла бяхме до помощното училище и защитеното. Оставихме събраните костюми  и рокли за абитюрентите. Черна перла осигури закуските за тази седмица на тримата пътуващи до помощното училище от Асеновград. До край на седмицата им осигурихме и закуска в стола. Това е пробно, защото закуската е от 7 до 8 без 20. Според едно от децата, което успяхме да видим в междучасието, могат да закусват. Тя хваща първия рейс и в 7-7,15 е там. Проблема е в успиващите се като едната от тях, която днес отново не беше на училище, защото се била успала....  Twisted Evil  Уговорката ми е да закусват една - две седмици и ще преценим доколко сериозно ще подходят с посещенията, за да не задействаме толкова народ, а дефакто хапващи да няма  Naughty
Аз още не съм наясно дали в неделя ще съм в комплект с колата, затова си заплювам място  Mr. Green Миналия път тормозих kiro , сега освен да се чучна при Silvana i Eva  Blush
За да не се доблираме да си кажа, че ще взема няколко пакета от ситните соленки.... не че знам вярното им име... крикет ли ...крекет ли.... с тези вносни думи  Embarassed и зрънчо.
mili.m моля те дай ми точна бройка на децата, защото опитвам да позаредя МР3. Не знам дали ще успея всичките, но поне да знам колко да се напъвам  Peace

Последна редакция: ср, 18 апр 2012, 18:30 от antom

# 347
  • Пловдив
Ани, последно бяха 44.

# 348
Ани, с удоволствие ще те повозя пак, е ако искаш newsm78 Надявам се да не съм те изправила на нокти с моето шефиране travel

# 349
  • Пловдив
То като гледам, от моята кола няма да има нужда, та и аз ще се преориентирам с киро Hug

Киро, с теб щяхме да ходим някъде Grinning

# 350
  • пловдив
Да се преброим, а  Wink

mili.m , kiro , antom , Silvana i Eva , trix , violenza , Miss Fairy ,  - 7 човека

При мен минимум са 2 кашона с МР3ките отделно подаръците. Мили, беше казала, че в склада сте заделили дрехи за Асеновград при последното сортиране с Киро. Ще ги взимаме ли и тях? Ако Да, дали мястото на тръгване да не е склада  newsm78 
Нещо ми се губи и тортата.... поръчана ли е  Thinking

Днес ще отскоча до склада и ще пиша какви са наличностите от чаши, салфетки и чинийки  Peace

# 351
  • Пловдив
Още едно момиче ще дойде с нас - Мария, беше на последния рожден ден, има приготвени дрехи за децата, живее до Лидъл и Кауфланд в Кичука, понеже аз съм без кола, дали някой може да мине да вземе багажа от там?

Срещата ще е 12,30ч пред склада в неделя Hug

# 352
  • Пловдив
Да питам нещо - някой знае ли откъде мога да купя тротинетка за 14г дете? За малки деца има навсякъде, но за по-големи май е по-другно да се намери.
Моята рожденничка иска, но не мога да и намеря.

# 353
  • Пловдив
Трикс, в складовете има най-различни тротинетки и други играчки. И киро искаше да купува скейборд, така, че ако искате може да се уговорим трите за утре да отидем до там.

Ани, тортата е поръчана.  Peace

# 354
  • Пловдив
Да питам нещо - някой знае ли откъде мога да купя тротинетка за 14г дете? За малки деца има навсякъде, но за по-големи май е по-другно да се намери.
Миналата седмица купихме от Lidl.
Тротинетката е до 100 кг - 75 лв.

# 355
Ще мина да взема Мария от Кичука ,да идвам ли до склада или да тръгваме направо към Асеновград. Миленче ще ми дадеш ли телефона на Мария да се разберем?

# 356
  • пловдив

newsm78 Мили , писа ми , че моето дете иска тротинетка.... две деца с еднакво искане.... да не си пуснала дублирано съобщение  Thinking  Иначе, аз купих моата от склад на Брезовско шосе. Струваше 27 лв.  Склада, тип магазин е на самия път, след светофара до Илиенци. Продават колелета, тротинетки.... и тем подобни.

# 357
  • Пловдив
Чакаме Мили да каже че няма грешка и отивам на Брезовко шосе да купувам тогава.
И някой да ми пише къде е склада Simple Smile, да знам къде да ида утре.

# 358
  • Пловдив
Няма грешка Grinning и двете деца искат тротинетки Peace

trix, не знам точно адреса на склада, ще се опитам на лични да ти го обясня къде е.

Silvana i Eva, предполагам, че Доника има телефона на Мария. Аз го нямам. Ако искаш като е вземеш, направо тръгвайте. Аз също ще дойда с колата, така че ще има места за всички.

# 359
Все още нямам телефона на Мария...ето моя,да ми се обади 0887668276

Общи условия

Активация на акаунт