Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 419
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • пловдив
Silvana i Eva мисля, че по добре е да се съберем пред склада. Аз съм с доста багаж. Мили ще мине да ме натовари, но ако в склада има още за взимане.....

Хайде всички да сме там в 12,15ч най късно за да натоварим ако има нущо и в 12,30 да потеглим.

# 361
  • Пловдив
Силве, за съжаление бях извън града и сега виждам, че си предложила да вземеш Мария и багажа от тях, понеже тя утре ще излиза рано от тях и ще дойда направо на склада, а багажа ще го взема аз другата седмица като съм с кола Hug

# 362
  • пловдив
Адреса на срещата е ул. Цанко Дюстабанов 18

http://maps.google.com/maps?hl=en&client=firefox-a&hs=Ab … p;ved=0CB4Q8gEwAA

# 363
  • Пловдив
antom, ние с теб и trix, ще отидем да вземем тортата и почерпката, а останалите ще натоварят багажа от склада и ще се чакаме всички направо в дома.

# 364
  • пловдив
Труд, да организираш и осъществиш.... труд да сътвориш  и да продадеш, за да събереш парички.... труд на организираш личните си ангажименти така, че да имаш време да посетиш.....
Всичко избледнява и се забравя, когато срещу теб стои едно усмихнато детско лице и в ръчичките си държи желан от него подарък!

Мили приятели! На 22 април 2012г двама доброволци и четири симпатизанта на звено Пловдив, посетихме ДДЛРГ Асеновград.
Тържеството започна с импровизирана репетиция на постановката, която подготвят децата от дома, посещаващи курса за театрално майсторство по проект "Млади таланти".  Изпълнението им беше неповторимо! Така се бяха вживяли в ролите... така добре си бяха научили и текста.... готови са за актьори  Laughing  Напълно заслужено след последната строфа и поклона, получиха нестихващи аплодисменти и по едно малко насърчително подаръче  Wink
След постановката преминахме към отпразнуването на рожденния ден. Девет деца духнаха свещичките на прекрасната огромна торта, получиха желаните си подаръци и последва почерпката за всички, но.... изненадите не свършиха! На финала всяко дете получи подарък МР3ка заредена с музика! Настана обучение, танцуване..... и мнооого щастливи усмивки!
ДБМ София , благодаря ви момичета за изпратените МР3!  Hug Hug Много, много радост доставиха!

Бяха раздадени

финети пурички - 40бр.
бисквити - 40бр.
вафли - 40бр.
кроасани - 40бр.
солети - 40бр.
суха паст - 40бр.
торта - 50 парчета
подаръци за 9 деца
раздадени 31 МР3 плеари
отделно имаше крекери, зрънчо, сладки, газирани напитки
3 чувала с дрехи

По късно Мили ще пусне снимки от събитието, за да се насладят и тези, които са нямали физическата възможност да присъстват  Hug

# 365
# 366
Децата са много щастливи, личи, че събитието е минало отлично  Simple Smile

Дали ще се намери някъде по колите място за мен за 13 май?

# 367
  • Пловдив
Момичета, промяна в плана. Наложи се да се разменят домовете за кукления театър. Ето новия график:

29.04.2012г. - Куклен театър в Нареченски бани, постановка "Косе босе". Тръгване от Пловдив в 9.00ч. от паркинга на Макдоналдс срещу Билата.

13.05.2012г. - Куклен театър в Зелениково,  постановка "Косе босе".  Тръгване от Пловдив в 9.00ч. от паркинга на Макдоналдс срещу Билата.

# 368
  • пловдив
Хайде да вдигнат ръчичка, които могат да дойдат на театъра в неделя, че нещо ми се очертава работа и е добре поне още един да е с Мили  Praynig

# 369
  • Пловдив
Понеже ще трябва да изпратя предварителен имейл с нещата които сме подготвили. Това е на първо четене, ако някой е подготвил нещо, нека да ми пише до края на деня.

Куклен театър – 250лв.
Почерпка – 50лв.
Гланцови блокчета - 23бр.
Блокчета – 23бр.
Цветни моливи – 23бр.
Флумастери – 23бр.
Сухо лепило – 23бр.
Ножички – 23бр.

пп. trix, може ли на лични стойността на учебните помагала?
Големите ножици съм ги заделила за Асеновград.

# 370
  • пловдив
Някой може ли да ме смени на 29.04.2012г Очертава ми се ангажимент, който не зависи от моето желание и пътуването ми е проблем  Sad

Хайде момичета ако някой може да тръгне с Мили да си каже, за да знаем кой ще пътува в 9 ч

# 371
  • Пловдив
Аз ще ходя в неделя 29.04.

# 372
  • Пловдив
Аз също мога да дойда, но проблема е че не зная дали ще имам кола, а съм с децата, мъжът ми е дежурен.  Ако Мили остане сама и иска да ни натовари да казва,  или пък ако е повече от една кола и има място за нас също сме на линия.

# 373
  • пловдив
emimimi   само една кола е. Двете с Мили щяхме да ходим, но ми се появи поръчка, при мен все е така от днес за днес....  Cry затова и все казвам, че на мен може да се разчита само 5 минути преди събитие... че и тогава не е сигурно  Twisted Evil Мили да си казва, как стои въпроса с монтажа на столчета ако ще те взима с малчовците.
trix  Hug спасяваш ме, че вече започнах да се притеснявам, че Мили, ще трябва да мъкне сама нещата натам  Peace

# 374
  • Пловдив
Спокойно и сам война е войн Laughing , trix  ще дойде с мен, така, че не ни мислете, ще се справим Peace

Общи условия

Активация на акаунт