Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 001
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Вчера едно момиче от форума ми донесе количка-проходилка, гърне, шишета, книжки, дрешки, играчки  и някои други неща, тъй като повечето бяха за малки деца днес ги занесох в центъра за временно настаняване за майки с деца и там много им се зарадваха, надявам се и Петя да е успяла да остави дюшечето Simple Smile

Също така друго момиче от форума ми остави 150лв за децата от Асеновград  bouquet, попитах директорката дали имат нужда от нещо за морето, но за сега всичко си имали, така че може да ги ползваме евентуално за закупуване на училищни пособия.

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 06:31 от violenza

# 511
  • пловдив
Най после при мен се появи ню ню... интернет  #2gunfire и да си кажа -

smile3501 Браво на всички, помогнали да се осъществи почивката на Асеновградските деца! Убедена съм, че ще прекарат чудесно /със сигурност е по добре от лйто в познатите 4 стени и двор  Crossing Arms /
дано тези дни имам читав интернет, че ми иде да удуша някой.... но това е друга тема  Mr. Green

гответе се за кафе-работна среща, като се завърна , че се затъжих вече за муцунките ви  Heart Eyes

Дони, писали сме едновременно   bouquet

# 512
Виждам, че транспорта на децата от Асеновград е уреден, браво! Понеже ми предложиха по-ниска цена, бързах да пиша, но явно не е било толкова бързо.  Grinning Все пак 100лв не са кой знае каква разлика.

# 513
  • Пловдив
Доника, дюшечето е занесено.С теб сме се разминали за 20 минути.Съжалявам, че не писах, но ме е повалил някакъв летен вирус и пазя леглото.
Весело изкарване на децата. Peace

# 514
Събрала съм 3 чувала с женски дрехи и малко чисто нови плюшени играчки ,има ли място за тях в склада,ще ги сортирам на летни и зимни .С кой да се свържа за склада?

# 515
  • Пловдив
Преди малко се обадих на директорката от Асеновградския дом, децата са пристигнали благополучно в Слънчев бряг, хотела много им харесвал и всичко било супер, даже бяха ходили и на плаж, сърдечно благодарят на всички, които са допринесли за тази лятна емоция Grinning

Гале, утре ще ти звънна за багажа Hug

# 516
  • пловдив
На линия съм... и в нета, и с телефон / склеротичната ви откачена приятелка си го забрави в Пловдив  Embarassed / и с физическо присъствие  Hug
На 30 си изпращам щерката обратно в Холандско и в събота ако искате можем да си спретнем следобедно кафе - нещо като отчетна среща  Mr. Green
Имате поздрави от Ане и tini7 - Бургас, както и една нежна кутийка за бижута в лилаво, която ще снимам и покажа по късно, за базара  Peace

# 517
  • Пловдив
Радвам се, че всичко с морето се уреди добре за децата Peace Сега остава да им пожелаем хубаво време и прекрасни спомени Hug

Ани, за събота съм ок за кафенце, че в неделя заминавам за балкан и ще съм извън линия една седмица.

# 518
  • Пловдив

За събота аз съм ок, но след 16ч  Simple Smile

# 519
И аз бих искала да дойда с вас в събота - ако е удобно  Rolling Eyes Кажете само в колко часа и къде да се чакаме  Simple Smile

# 520
  • Пловдив
Shehito_m, заповядай. Ще те чакаме с удоволствие. Мястото и часа на срещата ще се уточни и напише тук след като всеки казва кога му е удобно.
Аз засега съм тук в събота, ще следя за място и час на срещата и ако успея да се вредя за колата /пък ако успея да се и измъкна без децата  Mr. Green/  ще дойда.

# 521
  • пловдив
Предлагам срещата да е след 17,30 , традиционно в МОЛ Пловдив - трети етаж при кафенетата, за да има простор за децата  Grinning Ако има други предложения - споделяЮйте, ще ги обсъдим  Peace
Shehito_m всеки желаещ да се присъедини ни е много удобен  Mr. Green мноооого , тъй че заповядай  Hug Както е писала и Еми, точния час и място ще го научиш тук след окончателните предложения. На първа страница на темата има телефоните на координатора на звеното, както и на доброволците. На ЛС ти пращам и моя телефон.... симпатизантите като мен сме доброволци под прикритие и затова ни няма телефоните на първа страница   newsm53

# 522
Благодаря ви,мами, че съдействахте за почивката на децата и разбира се на главните организатори!  HugХубаво е ,че все още има хора с големи сърца в Бг.  Продължавайте все така ... bouquet

# 523
Бих искал да даря тетрадки с малки квадрати и широки редове за не съм от Пловдив.

# 524
  • Пловдив
Благодаря ви,мами, че съдействахте за почивката на децата и разбира се на главните организатори!  HugХубаво е ,че все още има хора с големи сърца в Бг.  Продължавайте все така ... bouquet
Ние пък благодарим на хора като теб, които помагат с такива дарения  bouquet На нас ни е непосилно да осигурим сами такива суми само за едни дом. Така, че винаги сме насреща да посредничим и да помагаме с каквото можем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт