Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 004
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Да не ми мине котката пътя в събота съм при вас на Молчето.Щом се събуди челядта се домъкваме.

# 526
  • Пловдив
И аз се надявам да успея да дойда този път.

# 527
  • Пловдив
В такъв случай обявявам  начало на срещата 17ч Мол Пловдив - 3ет  Mr. Green

# 528
  • пловдив
Аз ще кацна  smile3535 на срещата към 17,30 защото до 17 съм на работа. Пийте си бавно кафетата  Mr. Green
Бих искал да даря тетрадки с малки квадрати и широки редове за не съм от Пловдив.

Имаш предвид, че не си от Пловдив ли  newsm78 Ако е така единия вариант е да пратиш по пощата на нас или директно на някой от домовете. Другия вариант е ако имаш път към Пловдив или имаш познат, който пътува за Пловдив да ги донесе.  Дай малко имфо от къде си и какъв вариант за изпращане ти е удобен  Hug  Тетрадките винаги са от полза   Peace

# 529
Да не съм от Пловдив имам тетрадки който искам да даря ,освен по пощата да ги пратя.От Плевен съм това е чудесно което правите за децата  bouquet

# 530
  • пловдив
seksi_muj на ЛС ти пращам адрес, на който можеш да пратиш тетрадките  Peace

# 531
  • Пловдив
Някой с ключ за склада ще има ли възможност преди срещата да се срещнем там, за да взема количката?

seksi_muj  bouquet

# 532
  • Пловдив
Списъка за събиране на първо четене, ако нещо съм пропуснала, добавяйте:

Тетрадки – малки, големи с широки редове, с широки и тесни редове, с големи квадратчета, с малки квадратчета, тетрадка – речник, нотна тетрадка
Блокчета  за рисуване
Гланцови  блокчета
Скицници
Химикали
Моливи – черни, цветни
Фулмастри
Пластелин
Боички за рисуване – темперни, пастелни, водни
Четки за рисуване
Пастели
Ножички
Лепило – сухо, течно
Транспортири
Линийки, триъгълници
Пергели
Острилки
Гумички
Несесери
Раници
Бележници
Книжки за оцветяване

# 533
  • пловдив
След кратка отпуска  Wink вчера се проведе работна среща, на която се уточниха приблизително датите на предстоящите мероприятия

1. 15 септември от 11 до 17ч в Цар Симеоновата градина, Алеята с мечката ще проведем акция за събиране на учебни помагала. Всеки желаещ да се включи с присъствие да си признае  Mr. Green

2.
30 септември - неделя, празнуване на рожденните дни за м. 06,07,08,09 в ДДЛРГ Асеновград. Желаещите да присъстват да казват, за да потвърдим окончателно датата.

3. Октомври -фокусник в Зелениково и Нареченски бази. Датата допълнително ще се уточни

4. 21,22,23 декември - Коледен благотворителев базар  Mr. Green Ако някой не е разбрал- творенето започнааааа  Joy

# 534
На Парцалфеста ще участваме с Ева с рисувани камъчета,приходите от който ще вложим в нашата касичка (Дано има приходи де....Simple Smile
За Асеновград ме бройте.

# 535
  • пловдив
Силве, на базара не участваме с продажби, а само събираме учебни помагала. Това което виждаш във Фейса го правя за благотворителния, на който се събират парички за бездомни кученца и котенца Simple Smile  Пази камъчетата за коледния ни Wink

# 536
  • Пловдив
След кратка отпуска  Wink вчера се проведе работна среща, на която се уточниха приблизително датите на предстоящите мероприятия

1. 15 септември от 11 до 17ч в Цар Симеоновата градина, Алеята с мечката ще проведем акция за събиране на учебни помагала. Всеки желаещ да се включи с присъствие да си признае  Mr. Green

2.
30 септември - неделя, празнуване на рожденните дни за м. 06,07,08,09 в ДДЛРГ Асеновград. Желаещите да присъстват да казват, за да потвърдим окончателно датата.

3. Октомври -фокусник в Зелениково и Нареченски бази. Датата допълнително ще се уточни

4. 21,22,23 декември - Коледен благотворителев базар  Mr. Green Ако някой не е разбрал- творенето започнааааа  Joy

Записвам се за:
2. Рожденни дни Асеновград
3. Октомври -фокусник в Зелениково и Нареченски бани, стига да не е 6-7.10
и разбира се
4.Коледен базар
За 15 няма да мога, за съжаление, отсъствам.

# 537
Записвам се за рождените дни, искам да ме броите и за подарък за момиче по-големичко. Дано скоро пуснете списъка с рождениците.

Бройте ме и за коледния базар.

Ани, нямаш ли нещо за мен да правя за базара?

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 09:14 от Кливия

# 538
За Асеновград ме бройте и мен. В неделите по принцип, ако нещо не изкочи съм на линия. А от миналия рожден ден в колата си имам една торба с надписа ЧРД, помпа за балони и още нещо, но вече съм забравила какво точно, дано да не си я търси някой newsm78. Затягам коланите за Коледния пазар и ще започвам да плета.

# 539
  • Пловдив
Тениските са ни вече готови, ще имаме ли касичка на пункта за събиране на учебни пособия?
Дайте да се преброим кои   сме на 15,09  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт