Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 006
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • пловдив
Тениските са ни вече готови, ще имаме ли касичка на пункта за събиране на учебни пособия?
Дайте да се преброим кои   сме на 15,09  Simple Smile

Касичките ни са в София, ще звънна на Роси, но не съм сигурна, че ще се завърнат дотогава.
Относно бройката.... По мои сметки-
violenza
kiro
antom
Silvana i Eva
Shehito_m
mili.m  newsm78 не помня какво каза на срещата за присъствието ....

# 541
Anichko,znam che nie ne uchastvame s bazar.........no s Evi shte uchastvame s risuvani kamacheta(kato primer za tvorchestvo s eko material),tia shte risuva kamacheta s priateli......
Za Koledniat bazar imame veche baia neshta,neznam kak shte ni dogonish HIHIHI
Izviniavam se ,che pisha na latinica,no sam na PC bez kirilica.

# 542
Здравейте, момичета! Simple Smile
Отдавна не съм влизала във форума и не следя темите ви.
Моля, кажете, приемате ли още детски вещи и дрехи?

# 543
  • Пловдив
Аз ще се опитам да намина на 15,09, но сигурно ще съм с двете диванета, така, че едва ли ще съм много от помощ.
Моли Уизли, за момента няма нужда от дрехи, но нека и другите кажат.
Пиши ми на ЛС ако искаш какви са нещата, за каква възраст, защото в мемента търся дрешки за 2-3 майки от квартала, които ме помолиха, но нямам време да стигна до склада и да им подготвя. Та ако твоите са подходящо може направо на тях да ги дадем заедно.

# 544
  • Пловдив
И на мен ми трябват дрехи за самотна майка, емигрантка с две деца момче и момиче в 8 и 9 клас. И двете деца са високи и слаби.

# 545
  • пловдив
Момичета, моля всички които имат възможност на 15.09 да помагат за събирането на учебни помагала да пишат от колко до колко часът ще го направят, за да спретна графиче. Събитието е от 11 до 17ч Аз ще стартирам от 14 до .... когато има желаещи да ни посетят.

от 11,00 до .......   violenza
от 11,00 до 14,00 emimimi
от 14,00 до 17,00 antom
                              kiro
                              Silvana i Eva
                              Shehito_m

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 17:02 от antom

# 546
  • Пловдив
Аз ако успея ще дойда в 11ч до към 13ч /или до по-късно ако дребния ме остави/

# 547
Здравейте!
С колежката ми, втори ден четем темите в този раздел и сме очаровани от Иницитавите на Сдружение Български Майки-Пловдив. bouquet

Бихме желали(не само с предметна стойност) а и морална инициатива да се присъединим.
За дарение от нейна страна- за  домовете  или нуждаещите се семейства от есенно-зимни дрехи.Предимно са за момчета 13 до 15год.възраст-дънки, якета, фанелки (спортни)...Якета и палтенца за момиче размери:M/L ...Също така и завивки олекотени, одеалца.*Всичко е  запазено и изпрано!!

От моя ... бих  желала  да се включа в набавянето на ученически принадлежности и материали за дечицата!

По какъв начин е възможно да изпратиме?По автобус, ЖП..?Обемни, тежки са пакетите и ще е скъпичко по поща или куриерска фирма-като предпочитаме тези средства да са в полза на децата.Вие ако имате друго предвид поради вашият опит, приемаме идеи.

Поздрави от Варна.   Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 18:07 от Flame_Vn

# 548
  • пловдив
от 11,00 до .......   violenza
от 11,00 до 17,00 mili.m
от 14,00 до 17,00 antom
                              kiro
                              Silvana i Eva
                              Shehito_m

Flame_Vn благодаря ви за желанието да помогнете  Hug Дрехите са ни проблем. Все повече от домовете отказват да ги вземат. Било заради многото законови спирачки, било и за това, че институциите ,в които са настанени деца за отглеждане са с все по широко отворени врати / за щастие/ и много хора директно даряват в най близкия дом.  В благотворителния форум има тема ТЪРСИ СЕ ПОМОЩ пусната от социална работничка от Варна, която помага на новородила майка. При разговори с нея разбрах, че се грижи  и за други социално слаби семейства. Казва се Галина Димитрова и на първа страница е пуснала телефон. Дали да не се чуеш с момичето и вместо да пътуват по пощите за Пловдив , а тук да се окаже, че не са нужни, да не ги дадете там. Що се отнася до учебните помагала... това е нещо от което целогодишно се нуждаят децата в домовете, които посещаваме. Уви, тези неща са тежки и това доста усложнява изпращането  Sad а и честно казано си мисля, че за парите - транспортни услуги биха могли да се накупят цяла торба нужни помагала.... Когато помоща идва от далече, лично аз си мисля, че най леките варианта са два- потърсваме познат пътуващ към Пловдив... примерно, или превеждаме сумата, която сме заделили по сметката на движението, като на платежното указваме - за звено Пловдив- учебни помагала.... Разбира се ти си решаваш , а аз ти пращам и адреса си, ако все пак решиш да ги пратиш по пощата  Peace

# 549
Аз ще дойда към 11.30-12ч. до когато имате нужда от мен...

# 550
  • пловдив
от 11,00 до .......   violenza
от 11,00 до 17,00 mili.m
от 11,30 до .........  Shehito_m
от 14,00 до 17,00 antom
                              kiro
                              Silvana i Eva

# 551
  • пловдив
Коледният ни албум е стартиран. Който иска да го разгледа, ще трябва да ни хареса страницата във Фейса предполагам  Mr. Green  Моля, който направи или получи нещо да го качва директно, като пише автора или ако не може да пуска имфо по мейла ни, за да добавям.
албума
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151072052246374.42955 … 261373&type=1
мейла
dbmplovdiv@abv.bg
 Peace

# 552
  • Пловдив
Flame_Vn, виж на какво попаднах, ако можете с нещо да помогнете: http://petel.bg/GLAD--MIZERIYA--NEDOIMAK--VARNENKA-PRISPIVA-TRIZ … -ZA-HRANA-__21997

# 553
  • пловдив
15 септември при нас започна  Mr. Green Днес получих първото кашонче - дарение. Името на дарителката е Гълъбина Мутафян  bouquet Благодарим!
Блок А4     FC                     10 бр
Гл.блок     FC                     10 бр
Дъска за пластелин          10 бр                  
Акварел K i N                       4 бр                  
Акварел медовар                6 бр              
Пластелин K i N                 10 бр            
Моливи 2В K i N                 12 бр                        
Гуми           K i N                10 бр                      
Цв. моливи K i N                10 бр                          
Флумастери K i N              10 бр                          
Четки №2  K i N                10 бр                          
Четки №6  K i N                10 бр                    
Четки №12 K i N               10 бр                                        

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 22:28 от antom

# 554
Аз пристигам с двама помощници  Mr. Green От 11ч до....като Матюшо стане нетърпим или не му намерим гледачка.Имам ключ за склада  и кола за превоз.
Ще опитам да посъбера нещо от скромния ни ученически шкаф Wink

Общи условия

Активация на акаунт