Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • пловдив
от 11,00 до .......   violenza
от 11,00 до .......   Черна перла
от 11,00 до .......   ВяраВики
от 11,00 до 17,00 mili.m
от 11,30 до .........  Shehito_m
от 11,00 до 14,00 emimimi
от 14,00 до 17,00 antom
                              kiro
                              Silvana i Eva

Щастлива съм  smile3521  толкова многобройна групичка от Коледа не се бяхме заформяли  lovekiss  Хайде има още няколко момичета, които не са се разписали за присъствие.... ще изтървят купона  Joy

# 556

Здравейте!

Аз се записвам с присъствие за домовете при малките - в Зелениково и Нареченски бани. За Асеновград само с подарък може би - между другото кога ще се разберат списъците на рождениците и подаръците? 

# 557
  • пловдив
Miss Fairy, Мили е в преговори с директорката за списъка  Wink и щом пристигне при нея, ще го пусне и тук .
Съдейки по облаците отвън... ще ни върви по вода  Laughing  Моля, някой да мине през мен преди базара  Praynig  Подготвила съм статив с брошури за движението и ако не вали ще е до нас, освен това ще дам и един чадър за всеки случай /слънчев, но съм щракнала по едно найлонче отгоре... на първо време ще е скривалище /

# 558
  • Пловдив
Ани, аз ще дойда до вас към 10.30ч.

# 559
Момичета, за днес малко ми се объркаха плановете и трябва да отида до работата. Ако свърша на време, ще дойда на срещата в парка да помагам, ако не се появя, предварително се извинявам Praynig

# 560
  • Пловдив
Днес беше един много хубав ден. Бях заобиколена от страхотни хора. Благодарности на всички които се включиха в нашата инициатива. На тези които стояха да посрещат хората, както и на тези които донесоха учебните пособия, а те хич не са малко.   bouquet Събрахме доста неща. Следващата седмица ще грябва да отидем до склада да ги сортираме и да ги разпределим за домовете. Специално поздравявам малките помощници Вики и Матей, Вики не спря да раздава флаери, а Матей съпричастен към каузата пусна няколко солетки в касичката Grinning, в която пък освен тях имаме събрани и 36лв.
По късно ще има и снимков материал от Доника.

# 561
  • Пловдив
Днес въпреки мокрото време си изкарахме страхотно, събрахме доста неща за децата, на снимките не се вижда всичко, защото ги направихме в началото Laughing
Две момичета от форума ми се обадиха по телефона, че утре ще  ми донесат уч пособия  bouquet

http://donika.snimka.bg/other/akciya-15-09-2012g.701518.28452545.big

# 562
  • пловдив
А аз пък си отживях  Mr. Green С толкова надъхани помощници... го ударих на живот  Joy
Като оставим шегата настрана-

Благодаря на всички подкрепили каузата ни и смело- без да се плашат от дъжд дойдоха и подариха шанс, защото събирането на учебни помагала, за мен е точно това- шанс децата от институциите да могат да учат при по равностойни условия с децата в семействата  Peace

# 563
Браво момичета, поздравления!
Направо ви завидях и много съжалявам, че нямах възможност да се включа.
Искам да добавя и аз нещичко, но ще се съобразя с вашето мнение. Какво според вас е
в дефицит? Какво е най-удачно да взема?

За неуморната дружинка   bouquet

# 564
  • Пловдив
И аз като mamakiki искам да се включа. Ще чакам да пишете какво липсва.

# 565
  • Пловдив
Говорих с директорката на дома в Асеновград. Утре ще ми изпрати списъка с рождениците. Децата се готвят за благотворителен базар с една организация. Ще продават изработени от тях неща и ще се представят с пиесата която работиха в края на учебната година, като за целта ще подновят театралния курс със Славена. Може да се запознаете по подробно с инициативата от писмата които съм ви препратила на имейла.

мамакики, трикс, още не сме преброили под бройка нещата. Ще трябва да се организираме да отидем в склада да ги сортираме, преброим и разпределим. Така че ако искате казвайте кой кога ще може и да фиксираме дата и час.

# 566
  • Пловдив
Имаме 17 рожденика, предлагам рождения ден да е в дома. Може да наемем дисководещ или аниматор. Давайте предложения. Имаме 20лв. за почерпката от Shehito_m. Ще трябва да се вземе торта, подаръци за всички деца, пица, почерпка. Ще видим какво ще си разпределим, останалото ще се поеме от касата.

1. Момче    - 16 години
2.  Момче - 12 години
3.  Момиче - 13 години
4.  Момиче - 13 години - mili.m
5.  Момче    - 15 години
6.  Момче - 17години
7.  Момче    - 14 години
8.  Момче - 14 години
9.  Момче - 19 години
10. Момче - 15 години
11. Момче - 17 години
12. Момче - 18 години
13. Момче - 13 години
14. Момче - 9 години
15. Момче - 16 години
16. Момче - 9 години
17. Момче - 10 години

пп. Днес една жена ми донесе 2 чанти с дрехи и 1 чанта с играчки.Благодаря и   bouquet

# 567
За мен момче на 12 годинки и при мен имам дрехи и помагала за седми клас. Ще ги приготвя за Асеновград. Ако ще е събота или неделя смятам, че ще мога да дойда да сорирам

# 568
  • Пловдив
Доколкото разбирам киро взима номер 2.Хайде аз ще карам подред.Понеже са доста рожденици, взимам двама - номера 1 и 3.
1. Момче    - 16 години -trix
2.  Момче - 12 години - kiro
3.  Момиче - 13 години - trix
4.  Момиче - 13 години - mili.m
и надолу са свободни засега.
А за сортиране на учебни материали съм свободна събота и неделя.Дано не възникне нещо непредвидено.

# 569
Много моля, отстъпете ми момиче, че съм приготвила нещица за момиче   Hug

Общи условия

Активация на акаунт