Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 325
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Говорих с аниматора. Единствената възможност е да се отиде в неделя - 14.10. от 11ч., тръгване от Пловдив в 10ч.
Поех ангажимента за да не отлагаме пак ходенето. Нека всеки който има възможност да пътува в неделя, да пише.

# 631
  • Пловдив
Аз идвам в неделя.
За събота нямах възможност, а ми се идваше много, така че за мен се наредиха добре нещата.  Дано и другите да успеят.

# 632
  • Пловдив
Аз идвам в неделя.
За събота нямах възможност, а ми се идваше много, така че за мен се наредиха добре нещата.  Дано и другите да успеят.
Ти защото много си искала да дойдеш и за това така стана Wink

пп. Децата са 25, в случай че някой иска нещо да им вземе. От движението сме взели  - сок, киндер шоколад, кроасан и суха паста за всяко дете, плюс аниматор. Щеше ми се някакви дребни подаръчета за игрите да подготвим, но нямам идея какво бихме могли да вземем.

# 633
  • пловдив
Аз още не знам дали ще идвам  Sad Мили при мен са книжите на  trix. В склада има два комплекта с кегли, които говорихме също да са за малките. Със сигурност ще се включа с нещо, но още не съм го измислила  newsm78 по скоро ще са някакви общи игри, но като поразгледам по магазините и ще драсна  Peace

# 634
  • Пловдив
За неделя съм на линия  Simple Smile

Вчера с Ани закарахме няколко чувала бебешки и детски дрехи на Центъра за временно настаняване на майки и бебета, много се зарадваха, за в бъдеще може да им помагаме с дрехи за майките, защото при всяко изписване ги изпращат с пълен комплект дрехи и имат нужда от такива.

Ани беше приготвила и разни неща за нашите приятелчета от Защитено, като изключим неволите на Мария, всички други бяха усмихнати и здрави Simple Smile

# 635
И аз в неделя съм свободна, имам желание да дойда с вас. Моите деца  (24бр ) са на 4 год. и се радват на колички (малки), куклички, балончета, дребни бонбони.

# 636
  • пловдив
И от мен ще имат колички, телефончета и куклички... наградите ги осигорухме... остават от тях танците Simple Smile)))))

# 637
Аз мисля да взема за децата утре  солети и вафли..дали е добра идея?

# 638
  • Пловдив
Утре в десет без петнадесет ви чакам пред нас Hug

# 639
  • Пловдив
Там ще съм

# 640
  • пловдив
Лек път и много позитивни емоции утре, момичета! Моля свидетели и фотографи да пуснат после имфо в мейла за да отряза събитието,  на което не мога да присъствам, но пък мога да ви завиждам  Mr. Green

# 641
  • Пловдив
Днес с Доника, трикс, Марисе и tortopova , посетихме децата от дома в Нареченски бани. За децата както знаете бяхме наели аниматор, който макар закъснението си успя да донесе много радостни усмивки, преживявания и емоции на всички деца. До като чакахме, Марисе се справи брилянтно в ролята си на аниматор. Разказа приказка на малчуганите, всички останали мами се включиха да поиграят с децата. Занесохме и играчки, книжки и почерпка.

снимки: http://milenatodorova.snimka.bg/children/narechenski-bani-14-10- … g.707184.28740166

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 20:48 от mili.m

# 642
Прекрасни снимки, прекрасни деца и гости   bouquet

Яд ме е на мен, че вчера се забучих вкъщи да чистя и готвя и не дойдох  ooooh!

# 643
  • Пловдив
Вчера имаше много усмивки и емоции, децата са прекрасни, аз бях приятно изненадана, че бройката е значително намаляла от миналата година Grinning

Оставихме и в Асеновград фризьорските принадлежности на домакинката от  дома Peace

# 644
  • Пловдив
Много весело беше, да! Поиграхме първо с децата, а после като започнаха танците аниматора много настояваше и мамите да се включат, така че добре се пораздвижихме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт