Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Аз много искам да дойда, но нямам транспорт. Ако е възможно да ви чакам на спирката в Асеновград и да ме вземете. Пишете в колко часа.
В сряда имам уговорка да се чуя с аниматора да потвърдим датата и часа. Веднага след това ще пиша тук и ще се разберем къде и в колко часа да ни чакаш Hug

# 616
  • пловдив
Хей проклетници... ще се подигравате на очилатата ви леля, а  Joy Очилата току що си ги взех, виждам брилянтно.... тъй, че нежно с писанията  Joy
Прави сте... натворила съм каша  Mr. Green
Засега, ходенето е на 13 октомври събота  Laughing точно на рожденният ми ден, но не потърквайте ръчички.... не мога да се сменя  Rolling Eyes Черпенето ще е или тази събота на работната срещичка или... на следващата среща  Peace
Отчета от свършеното днес  Grinning
Получих 10 чанти дрешки за момиченце от 0 до 5 г от BlackMoon   bouquet Хайде майките които патронират социално слабите семейства да ми пуснат на ЛС годинките, защо не смятам да ги нося в склада. Направо ви ги разпределям  Mr. Green
Пуснах за София договора със Зелениково за подпис и печат, че при ходенето да го носим.
Получих от trixi епилатор   bouquet - в понеделник го нося на Т която учи в Пловдив
В склада открих касетофонче с батерии и слушалки. Не знам кое добро духче го е оставило / предполагам мамакики  Laughing , но то отива при Наско в Защитено жилище
Получих колета и от galka777   bouquet
Последно списъка-
1 бр ножица за постригване
1 бр ножица за филиране
3 бр гребени /мъжки, женски и за топиране/ galka777
2 бр кърпа  antom
1 бр преса за изправяне galka777 2бр
1 бр преса за вафлички
1 бр ретро преса
1 бр маша / за едро  къдрене/
1 бр маша / за дребно  къдрене/ черна перла
5 бр щъркели antom
5 бр щипки  antom
1 бр сушоар galka777 2бр
2 бр четки за изсушаване / едра и дребна/ galka777 1 бр
1 бр машинка за постригване черна перла
1 бр четка за боядисване galka777 2 бр
1 бр купичка за боядисване  galka777
1 бр пелерина antom
1 бр гъби за кок черна перла
фиби и ластици galka777
ролки galka777 2 оп 24 бр
чанта за уредите
Ще подготвя протокол за дарение и в понеделник ги пращам по Т, която учи в Пловдив.

Мили в отчетната тема драсни и предадени за децата на социално слабата майката емигрантка
Дънки, блузки и спортно облекло за момичето,
5 бр тетрадки, перфоратор, телбод, химикал
топка, 2 бр МП3 /изпратени ни от ДБМ София/

Тази събота 6 октомври - утре.... чакам точния час и място за кафепиенето  Peace

# 617
  • Пловдив
Ха-ха, значи виждаш вече, да внимаваме какво пишем тогава Laughing

пп. На мен ми трябват дрехи за новородено за социално слабо семейство от Кичука. Също и количка ако някой има.

# 618
  • Пловдив

Тази събота 6 октомври - утре.... чакам точния час и място за кафепиенето  Peace

предлагам да не изневеряваме на Мола, срещата е от 17ч Peace

# 619
  • пловдив
А аз предлагам при мен  Mr. Green защото може да се наложи да наглеждам работното си място. Какво ще кажете за кафе в градината... и материалите са наблизо.... мога да покажа някой нещица  Joy

# 620
  • Пловдив
А аз предлагам при мен  Mr. Green защото може да се наложи да наглеждам работното си място. Какво ще кажете за кафе в градината... и материалите са наблизо.... мога да покажа някой нещица  Joy

Съгласна, в 17ч съм при теб на урок  Simple Smile

# 621
  • Пловдив

Съгласна, в 17ч съм при теб на урок  Simple Smile

Тъкмо обещах на децата, че ще ги водя на мола, сега ще видя как ще се организирам да успея и за двете места.

# 622
  • Пловдив
Днес на срещата бяхме само аз, Милена и Ани, но пък получихме страхотен урок по декупаж, аз лично не съм от сръчните, но ще опитам да дам  своя скромен принос към базара  Mr. Green
Толкова красоти е сътворила нашата фея  Ани, а и имаме и вече изпратени неща от едно момиче    bouquet

# 623
  • Пловдив
След една седмица на село с децата,  вече сме в Пловдив. Изтървала съм срещата при Ани, но вече ще следя какво става. За пътуването в събота едва ли ще се включа, ако нещо се промени ще пиша тук. 
Ани, за дрешките както ти казах и по тел, давам на две майки с момичета, така че за едната 2-3г, а на другата 4-5г  ще свършат идеална работа. Може нещо да заделим и за приемната майка, ще я питам ако конкретно има нужда от нещо.  Когато решиш да сортираме в склада, само ме предупреди от предния ден и съм на линия, поне с това мога да помогна малко.

# 624
Вчера с приятелки посетихме  благотворителния базар  организиран от форума на почитателите на Тоше Проески. Децата бяха подготвили програма. Имаха обособено кътче за фризьорски салон(правеха си прически). Включиха се и центъра за работа с деца. Събраха се доста хора от всякаква възраст. Мисля, че децата са останали доволни от проявеното внимание към каузата им. Трябва по- често да се организират подобни събития. Поводи има много. Нужна е гласност само.

# 625
  • пловдив
Да, децата са се представили блестящо, а и базара е минал много добре. От сувенири се е събрала сума от около 400лв има и 100 евро дарение, та... дома получава 617лв и тези дни ще се взима решение какво ще се купува  Wink
Еми, ще опитам утре да ти звънна и да се уговорим за дрехите на двете мамчета, за които се грижиш.
Мили, още ли успяваш да обядваш  Mr. Green ЩоТо... ако да... да мина да ти оставя бебешките дрешки и събраните неща за фризьорите. Така като се чуеш с директорката, ще можеш направо да и ги връчиш със списъка  Peace
Утре ще се опитам да отскоча до Защитено и до СУПЦ то /обещах на Т да и занеса машинката от Трикси  Laughing / Дони, ако си свободна звънкай  Hug
Ако не сте го чели... а и това е вариант да ги видете "очи в очи" сладурите
http://www.assenovgrad.com/news.php?id=1498&from=20

# 626
Аз ще идвам тази събота, пишете ме в списъка, какво мога да взема за почерпка?

# 627
И понеже коледното творене започна.... и понеже много често ми казвате, че идеите са това което ни куца.... моля потвърдете "харесвам" на няколко идеи профила във фейса и разгледайта малко линкове / за просветване така да се каже  Joy /
http://www.facebook.com/Decorandhome
http://www.youtube.com/watch?v=aL4imNVdcqg

Днес  попаднах  на това  http://chudendom.com/forum/viewtopic.php?t=12
ако някой  го е копирал вече   моля да ме извините, но  нали  трябва да се настроя на  вълна коледа  и да  започна да творя, а съм от онези дето се оплакват, че нямат  идеи  ... та   се ровя ... 
Днес си купих  формичка елхичка  и ще пробвам със солено тесто да  измайсторя  някой играчка за елха - дано се получи ...  ще покажа като стане   за да търся одобрение  Simple Smile)))

# 628
  • пловдив
Страхотен линк galka777  Peace

Днес посетих Защитеното. Имате поздрави от Наско, Марчето и Пешето. И тримата са добре. Марчето тази година е абитуриентка.... с това рязане на ръцете  Sad останала е 30 кила мокра... направо не ми е ясно какво ще и стане. Като казах абитуриент- в склада има оставени няколко рокли и костюми /   bouquet на доброто духче, което ги е донесло  Laughing / Настоящата директорка каза че абитуриентите ще са 6, но допълнително ще пуска списък и мерки.  Пешето изобщо не е бягал от много време и всички много го хвалеха  Wink Наско разказа, че на Равнища са изкарали страхотно.
Занесох в Защитеното на Социален комплекс Св.Георги
Течен шоколад на прах - 20бр
Вафли - 48 бр
Тетрадка Голям и малък формат,
химикали, моливи,  
шампоан и паста с четка за зъби /за Наско и Марчето/
Маратонки /за Наско/
Цветни моливи и книжки за оцветяване /на Пешето/
Почерпка

# 629
  • Пловдив
Аз ги занесох костюмите и роклите. Донесе ни ги една жена която беше взела координатите ни от училищната ни акция.

Общи условия

Активация на акаунт