Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 020
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
А имаме ли потвърждение от аниматора?

# 601
  • пловдив
Доколкото разбрах от разговора на Петя, той само очакваше от нас датата и каза че ще дойде  newsm78

# 602
Аз  за 07. 10 съм свободна и искам да дойда с вас, ако може  Praynig. Само съм без кола.  И кажете какво да взема за децата Simple Smile

# 603
  • пловдив
Marise от звеното ще се взимат сокче, суха паста, течно шоколадче с играчка за всяко дете и няколко общи играчки / кубчета, кегли.... за дъждовните и студени дни, когато са вътре/ ,
trix им е взела книжки с приказки. Може би по една ябълка или вафличка  newsm78 знам ли... каквото си избереш. Само Мили да каже бройката на децата.

При посещението ни в Асеновград получихме списък - молба  Mr. Green Има 3 деца, които учат във фризьорското училище и помолиха да помогнем с каквото можем. Ето списъка:
1 бр ножица за постригване
1 бр ножица за филиране
3 бр гребени /мъжки, женски и за топиране/
2 бр кърпа
1 бр преса за изправяне
1 бр преса за вафлички
1 бр ретро преса
2 бр маши / за едро и дребно къдрене/
3 бр щъркели
5 бр щипки
1 бр сушоар
2 бр четки за изсушаване / едра и дребна/
1 бр машинка за постригване
1 бр четка за боядисване
1 бр купичка за боядисване
1 бр пелерина
гъби за кок
фиби и ластици
ролки
чанта за уредите

Голямата група са останали без телевизор в общата стая. Ако някой си подменя стария.... да не се чуди къде да го даде  Wink

# 604
имам  преса  за изправяне - малка и  голяма - не ги ползвам и  мога да се разделя с тях, стига да не ги притеснява  децата, че е използвана няколко  пъти  голямата,  защото ми е  трудно в момента да отделя за да  купя  нови. 
1 бр четка за боядисване  - имам нова  - но е малка  и нея  мога  да изпратя и мога да закупя  и  1 бр купичка за боядисване.
Ако ще ви  свършат работа  пишете  - дайте адрес и пращам  веднага.

# 605
  • пловдив
galka777  разбира се че ще свършат работа  Hug Пускам ти адрес  Peace

Посещението в Наречен на 07.10 се отлага за другата седмица!
След като доуточним точната дата и час пак ще пиша  Peace

# 606
  • Пловдив
Има ли желаещи за среща в събота, след 17ч  Grinning
За сега налични сме аз, Ани и Милена.

# 607
  • пловдив
Скъпи момичета / подмазвам се преди да ви размахам пръсче.../
 знам колко ни обичате, знам колко се вълнувате и желаете да помогнете и да се включите във всяко мероприятие, знам как почти всеки ден надничате тук, за да видите какво се подготвя, НО .... за да организираме едно мероприятие са ни нужни хора и тяхната бройка трябва да е знаем предварително, защото от това зависи дали дадено мероприятие ще се състои или ще се отложи! Моля не се срамувайте да пишете тук - аз ще присъствам... аз не мога.... така ще избегнем неудобството на мястото на срещата да се окажем повече от обявените и да не се вместем в колите или по лошото да отложим ходене до дом заради липса на свободни, които всъщност са налице  newsm66 тази неделя отложихме мероприятие заради ангажимент на аниматора, но си остава предложението за 12 октомври - събота. Моля всички, които имат възможност да дойдат да потвърдят /за тези с мързеливите пръсчета... може и   mobilephone /

Накарах ви се  Flutter ... можете спокойно да пийнете кафенце с нас  в събота на работна среща- там няма да ви бия, обещавам  Mr. Green

# 608
  • пловдив
И понеже коледното творене започна.... и понеже много често ми казвате, че идеите са това което ни куца.... моля потвърдете "харесвам" на няколко идеи профила във фейса и разгледайта малко линкове / за просветване така да се каже  Joy /
http://www.facebook.com/Decorandhome
http://www.youtube.com/watch?v=aL4imNVdcqg

# 609

от списъка  публикуван по - горе изпращам  колет съдържащ  следните неща:

гребени  - 1бр. мъжки и 1  комплект  различни размери;
2 бр. преса за изправяне  малка и голяма
2 бр. сушоар
1бр. четки за изсушаване / дребна/
2 бр. четка за боядисване - малка и голяма
1 бр. купичка за боядисване
2 опаковки  - 24 бр. ролки

# 610
  • пловдив

При посещението ни в Асеновград получихме списък - молба  Mr. Green Има 3 деца, които учат във фризьорското училище и помолиха да помогнем с каквото можем. Ето списъка:
1 бр ножица за постригване
1 бр ножица за филиране
3 бр гребени /мъжки, женски и за топиране/ galka777
2 бр кърпа  antom
1 бр преса за изправяне galka777 2бр
1 бр преса за вафлички
1 бр ретро преса
2 бр маши / за едро и дребно къдрене/
3 бр щъркели antom
5 бр щипки  antom
1 бр сушоар galka777 2бр
2 бр четки за изсушаване / едра и дребна/ galka777 1 бр
1 бр машинка за постригване
1 бр четка за боядисване galka777 2 бр
1 бр купичка за боядисване  galka777
1 бр пелерина antom
гъби за кок
фиби и ластици
ролки galka777 2 оп 24 бр
чанта за уредите

Голямата група са останали без телевизор в общата стая. Ако някой си подменя стария.... да не се чуди къде да го даде  Wink

Благодаря ти Галка   bouquet

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 09:29 от antom

# 611
  • Пловдив
Скъпи момичета / подмазвам се преди да ви размахам пръсче.../
 знам колко ни обичате, знам колко се вълнувате и желаете да помогнете и да се включите във всяко мероприятие, знам как почти всеки ден надничате тук, за да видите какво се подготвя, НО .... за да организираме едно мероприятие са ни нужни хора и тяхната бройка трябва да е знаем предварително, защото от това зависи дали дадено мероприятие ще се състои или ще се отложи! Моля не се срамувайте да пишете тук - аз ще присъствам... аз не мога.... така ще избегнем неудобството на мястото на срещата да се окажем повече от обявените и да не се вместем в колите или по лошото да отложим ходене до дом заради липса на свободни, които всъщност са налице  newsm66 тази неделя отложихме мероприятие заради ангажимент на аниматора, но си остава предложението за 12 октомври - събота. Моля всички, които имат възможност да дойдат да потвърдят /за тези с мързеливите пръсчета... може и   mobilephone /

Накарах ви се  Flutter ... можете спокойно да пийнете кафенце с нас  в събота на работна среща- там няма да ви бия, обещавам  Mr. Green

Ани, извинявай, ама мисля, че 12 октомври е петък, пък ти говориш за 12-ти събота newsm78
Много объркано ми стана. Аз си признавам, че не мога да се включа тази събота и неделя/ ще ставам кръстница/ Laughing

# 612
  • Пловдив
Ани още не е свикнала с новите очила Shocked  Grinning Става въъпрос за 13.10. - събота.

# 613
  • Пловдив
Аз за другата събота за сега съм свободна
За утре има ли  други желаещи за среща  Mr. Green

# 614
Аз много искам да дойда, но нямам транспорт. Ако е възможно да ви чакам на спирката в Асеновград и да ме вземете. Пишете в колко часа.

Общи условия

Активация на акаунт