Движение на българските майки - ПЛОВДИВ тема 28

• 47 093
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Страхотни снимки! Децата изглеждат много радостни, очичките им блестят от щастие! Браво момичета!  bouquet

Ани, беше ми обещала нещо за свещи. Ако си взела да се разберем, как да стигнат до мен, ако не аз ще си намеря, а ако знаеш някой евтин магазин, просто ми дай напътствия как да го намеря! Ти и така си много заета, че по-добре да те отменя в нещо. Hug

# 646
В неделя преживяването за мен беше невероятно. Емоциите ще ме държат доста време. Всички са много сладки. baloni

# 647
  • пловдив
kiro не съм ти взела свещи още. Доскоро нямаше почти никакво разнообразие от цветове. Тези дни в Метро получиха от по дебелките няколко цвята. В Карфура също получиха няколко цвята, но се замислям дали да не мина да ти оставя парички и като пазаруваш да прецениш кой размер ще ти свърши работа....

# 648
Аз в неделя се забавлявах ужасно много .  Е, за аниматор много не ме бива, но се  заредих с толкова приятни емоции, че се надявам това настроение да съм го предала и на децата  Mr. Green

# 649
  • Пловдив
  Е, за аниматор много не ме бива  Mr. Green
Излишна скромност, справи се чудесно в тази роля Hug
Кога ще се видим да ми дадеш диска за Нареченски бани?

# 650
kiro не съм ти взела свещи още. Доскоро нямаше почти никакво разнообразие от цветове. Тези дни в Метро получиха от по дебелките няколко цвята. В Карфура също получиха няколко цвята, но се замислям дали да не мина да ти оставя парички и като пазаруваш да прецениш кой размер ще ти свърши работа....

Ани не се притеснявай, не ми трябват пари.  bouquet

# 651
  • Пловдив
Днес предадох 4 чифта зимни обувки за децата от Асеновград от едно момиче от Смирненски и един чифт футболни маратонки от емтерс   bouquet.
Имам поръчка от Мима от Защитено за маратонки №38 и шапка, която й е нужна в момента, подстригали са я нула номер Shocked  оправданието беше, че си направила пънк прическа, която възпитателите не са харесали  Confused
Та ако някой има налични маратонки, да ми пише, аз шапка ще й изпратя утре от моята дъщеря Peace

# 652
  • Пловдив
Момичета, склада ни има нужда от пренареждане, дайте да се организираме този уикенд, че времето ще става все по-студено!
Аз мога и двата дена, така че дайте да се преброим Simple Smile

Търсим количка за бебе от социално слабо семейство!

# 653
  • пловдив
Аз мога в събота след 17ч да дам рамо в склада.

# 654
  • Пловдив
За съжаление не мога да се включа, ще пътувам за уикенда.

Marise, обади ми се да се разберем за диска за Нареченски бани. Аз в събота ще тръгвам много пано, така, че най-късно до утре вечер ще трябва да се видим.

# 655
  • Пловдив
Аз пък ще боядисвам у нас този уикенд и също няма да мога

# 656
  • Пловдив
Ще направя всичко възможно да съм в склада и аз. Довечера ще пиша отново за да потвърдя със сигурност.

# 657
  • Пловдив
Отлагаме подреждането на склада за друг ден, моля ако има желаещи през седмицата от вторник до петък до 16,30ч, да пише Peace

# 658
  • Пловдив
През седмицата съм на линия, макар и с дребния,  и мога преди обяд до към 13ч да помагам. След това трябва да сеприбираме за да спи, защото става нетърпим.
Почивните дни, често се случва да съм сама и с двете деца, и ако дойда не се знае дали ще помагам или повече ще пречат диваците ми.

# 659
Мили,
Музикалната забравила да ми  запише дисковете - те са 2бр.  и в Петък не ми го донесе. Надявам се да са готови тези дни. Ще ги изпратя направо в дома, по пощата.

Общи условия

Активация на акаунт