Открих в нея отговори и за себе си. Аз, подобно на Фио дълго мислех, че не ми достига кърма, защото Борис беше все неспокоен, хранеше се на 2 часа, понякога и по-често, много се уригваше и личеше, че коремчето го мъчи, а едновременно с това повръщаше. Млякото ми потича на силна струя и го дави в началото, а аз предлагам втората гърда почти веднага, след като спре да преглъща при сукане от първата (което явно е преди да потече задното мляко

Мисля, че има надежда, с повече постоянство от моя страна май и този „проблем” ще ни отпадне
Освен това при все хиперлактацията ми (която си поддържах и малко изкуствено) от известно вереме вече не цедя и също вече кърмата ми се регулира, гърдите ми не се препълват, а кърмата слиза при сукане 
А като пръцка и се оригва е толкова силно и мощно все едно го прави голям мъж, при вас така ли е или е пак заради мното въздух

, но леля му като дойде и запее веднага се успокоява. Тези дни при нас действа една дрънкалка. Веднага млъква и започва да се чуди на звука.
Също става предимно вечер или късния следобед, а вчера и по нощите в 12:30. Много се шашкам и аз, защото изглежда много ядосана, и аз се чувствам много зле, че няма какво да и дам. Така се принуждавам само да я прехвърлям от гърда на гърда, и ако се опитам с нещо друго да я разсея, се сърди още повече и си търси гърдата. Така понякога изкарваме с часове скачени, ама друго не съм измислила, та преглъщам неудобствата. Мисля си, че е свързано с коликите, макар че давам инфакол. 
мисля, че възприемам особено тежко ситуацията заради страха ми, че не успявам да осигуря достатъчно кърма...един вид не съм достатъчно добра да покрия нуждите на бебето ми.. 
та сега или сме +850г или 1050г
За височината поне съм сигурна че е +5см .Мама е доволна
Боцнаха ни и цялото пищене беше 2 мин.По път за вкъщи се смя и гука.Доки каза да дам 2,5мл Панадол и след 4 часа ако има Т пак,ако се зачервят крачетата или се втвърдят да правя компреси с Риванол.Сега се унася и се надявам да е все така спокойна.Много ми се искаше да излезем на разходка днес,че времето е страхотно,но ме е страх след тези ваксини
Препоръчани теми