всичко ли трябва да се разбирам от нета
/ 

. Ей го вчера като ходихме имах разни въпросчета и не можах да си ги задам. Гледа бързо да си се върне в кабинета и ни зарязва със сестрата да мери глава, гърди, килограми, а и тя все бърза да си свърши работата и край
. Аз докато успея да се сетя какво искам да питам и вече са ни зарязали да си обличам детето и да си ходим. Оф, явно ще си намеря друг педиатър, а при нея ще ходя само за ваксините, пък живи и здрави юни месец наближава
. Расте си детето. Само дето от както е започнал третия месец е много кисел, почти не спи, реве много... и постоянно почти е гладен
. Яде, яде и преяжда, после повръща от преяждането и пак почва да иска да яде. Снощи след последното ядене като започна едно пищене, все едно съм го раздразнила с мляко и съм му го взела, а изцока около 160- 170 мл., което съвсем не е малко. Едва съм го успокоила. Дано това чудо е някакъв период и мине
. Всички казват, че трябва да изтрая до края на третия месец и след това щял да кротне... ДАНО
Започнах ударна доза с илачите от снощи, а от днес стартираме и ударна доза фрешове.
Започнах ударна доза с илачите от снощи, а от днес стартираме и ударна доза фрешове.
Цяла нощ не сме спали, заради тази хрема. Добре поне, че Тео реши да се прави на послушен и се буди само в 1.00 и в 5.00

Препоръчани теми