Мисля, че има надежда, с повече постоянство от моя страна май и този „проблем” ще ни отпадне
Бебето наддава прекрасно, а по-честото или така наречено "кърмене накуп" в следобедните/вечерни часове се среща при много кърмени бебета, които хапват по-малки порции начесто и после си взимат малко по-дълга почивка за сън. Ако има кой да отдели внимание на баткото и да го занимава, докато бебето се поуспокои добре дошло. Ако няма, може да помислиш за тихи занимания, докато малкото суче. Да построите кули от кубчета или да пеете заедно на бебето, да му разказвате заедно приказка, която може да измисляте в движение, да танцувате тримата (така и бебето ще е полюшвано) или каквото обичате да правите съвместно. Bubcheto е дала чудесни идеи, които може да пробваш, а самите ние в подобен момент откриваме кое ни помага за нашето си бебе.

сега за малко се е кротнал в креватчето,но едва ли 6те спи пове4е от 15 минути
, минаха 2 ваксини, много плака, но благодарение на вашите разкази бях подготвена за това
... изписаха ни Панадол да дам като се приберем 2мл., вечерта пак и утре 2 пъти, да слагам на крачетата куул пач лепенки като компресче... няма да се къпим 2 дни... питах за ортопед и гимнастика,НО ВСИЧКОТО след 3-я месец... за люспите по главичката ми изписаха едно гелче, но не го запомних, а и не мога да го разчета от рецептата... 
кой ми е виновен?

Не зная до кога ще я караме така. А, сега се сетих нещо - на нова година я храних с изцедено мляко, че си пийнах малко винце и нямаше никакъв проблем, яде си спокойно всичките 3 пъти
:

.? Аз биба не и давам и ще се опитам да не го правя, ама пръстите са си нейни
то ако беше толкова праволинейно това с възпитанието в добри навици, памперсите къде ги слагаме

Много съм щастлива!
.? Аз биба не и давам и ще се опитам да не го правя, ама пръстите са си нейни
то ако беше толкова праволинейно това с възпитанието в добри навици, памперсите къде ги слагаме 

. Смучеше го до 9 годишна възраст, какво ли не опитахме да я отучим, но нищо не помагаше. Отучи се като получи комоцио и докато беше в болница я беше срам от другите деца в стаята, че никой друг не си го лапал... и така. Та трябваше да се случи лошо нещо да спре и сега ме е страх и при нас да не се получи същото нещо

ужас... мъжа ми ми се разсърди за нещо и аз съответно цяла вечер разнасям малката на ръце...
заспа чак 00:15 и я оставих в леглото към 1:00, като ктм 23:30 я накърмих пак... после в 3:30 пак ядене и после се събуди към 6:30 и й дадох да суче, но сука много малко... и докато спеше пререваваше много жално... почти не съм спала и сега извиках малко майка ми, че едвам гледам
... а имам нужда от душ, трябва да сготвя и почистя, а мъжу пак замина за града по негови си работи, нищо че си взе отпуск, за да ми помага - нищо подобно не виждам... помага само в къпането и ако плаче, а на мен ми се ходи ужастно до 00 да я подържи, но човека много бързо умалявал/повече от 10-тина мин. не я държи/
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС

Препоръчани теми