. Една деряща кашлица си имам, чувствам се все едно са ме цапнали с парцал, ужасно съм отпаднала. Вече втора нощ съм инсталирана на дивана в хола, а сега не мога и да спя заради запушен нос. Разхождам се с маска из вкъщи и се мия постоянно, за да не заразя бебона. Майка ми и свекърва ми се редуват да идват да помагат, че иначе докато таткото е на работа направо незнам. Странно как съм се разболяла като почти не си подавам носа на вън... или пък точно там е проблема
. Силно се надявам да ми се размине антибиотика, че тамън приключих с предния и сега ново двайсе.

Ще докладвам тези дни . Ще се радвам да пишеш, че вече ви минава неразположението 

На нас това ни е за втори път и вече ми е все тая кое колко е скъпо,искам просто да действа.Аз от самото раждане мажа с олиото на Hipp,къпехме я с душ-гел на Hipp.В началото на Дкември се появиха за 1ви път тези обриви само по лицето,мазах с Dermalibour на A-Derma и Fusidin,предписани ни от педи.Минаха.После смених козметиката с Avene.Преди седмица отново се появи,с тази разлика,че този път не беше възпалено.Дерматолог ни изписа Advantan и Exomega пяна и балсам.В понеделник пак ще ходим при дерматолога да каже с какво продължаваме.Не ям нищо забранено,ползвах Persil non-bio и Lenor sensitive,но сега смених с Тео бебе и Silan sensitiv.По тялото няма нищо,обривите са само по бузките,затова мисля,че не е от храна или перилен препарат.

Препоръчани теми