Аз забременях на 1.03, теста си направих на 15.03 и термина беше за 22.11, т.е. тези, които са с термин 1.11 би трябвало да почнат да разбират, че са бременни някоъде околи 20.02, така че си мисля някъде тогава да им приготвим новата тема 
Не съм обсъждала проблема с лекар, чаках да мине само, следях за повторения със слуз или друго обезпокоително в поведението на бебчо. Мина. Може да е било просто период.

....

Ако болката и напрежението все още не са отминали, опитай да изцедиш гърдата колкото успееш. Важно е също между кърменията зърното да не бъде притискано и търкано, от стегнат сутиен или неудобна дреха например.
Аз забременях на 1.03, теста си направих на 15.03 и термина беше за 22.11, т.е. тези, които са с термин 1.11 би трябвало да почнат да разбират, че са бременни някоъде околи 20.02, така че си мисля някъде тогава да им приготвим новата тема 

....
колко бях щастлива и всичко преживяно от онзи момент до сега и не знам дали ще ме помислите за луда,но например днес видях едно бременно момиче и ми стана мъчно за усещането да расте нов живот вътре в теб,за големия корем,който макар понякога да пречеше да си обуеш обувките си беше страхотно изживяване ,че чак ми се прииска пак да съм бременна
НО сега моментите са още по-щастливи.
И на мен ми липсва чувството да усещам ритниците отвътре.Най-вече когато ми се налага да излизам навън,а бебо да си е в къщи.Спомням си как където и да ходихме с мъжа ми той винаги беше с нас и как всеки с който се разминехме ме гледаше в корема
Между другото даже понякога надничам в темичките на бъдещите мами,които скоро са научили,че са бременни
.
на 10 март,можеше и по-рано да го направя,но изчаках да мине повечко време за да съм сигурна,че ще е верен.Термина ми беше за 12.11
да се включа и аз с термина ми . последната ми менструация беше на 25.02 та забременяла съм в началото на март към 11.03 , иначе моя термин беше за 4 декември , но моето малко калпазанче реши да се появи на 25.11- за това с радост сега присъствам при вас. Въпреки че бяхме насрочили секцио за 28.11 , водите ми изтекоха на 25 , а интересното е че още сутринта усетих че нещо ще се случва този ден , нищо че беше моят рожден ден , мислих че малкия иска да ми се появи като подарък
, както и стана
.
интересното е че като спрях и коликите намаляха, и спря да се мъчи детенцето ми , може би има още малко но вече минават доста по-бързо . 
Препоръчани теми