Отговори
# 585
Doddy                                     И Алекс не иска да спи през деня,мрънка,иска само да му говори някой,яде си ръцете ...Спането му е от 10 до 30 мин и е много трудно да свършиш нещо така

# 586
oooo и ние сме така през деня , докато не открих приспивното действие на сушоара, не знам само аз ли така го приспивам или има и други като мен !?

# 587
bebеronika искам да ти кажа,че още от първата седмица ,след като се прибрахме от болницата ,сешоара беше единственото ни спасение .. случвало се е да върви по 4-5 часа през нощта.Може някой да ме упрекне,но предпочитах беболина да спи,макар и на сешоар,отколкото да плачи чак до посиняване.Бяха  ми казали други майки за успокояващото му действие.Сега от известно време (да не чуе дявола) вече не плачка така,явно защото поотминават коликите,но винаги знам,че сешоара ми е на помощт ако се наложи. newsm47 newsm03

# 588
  • Добрич
Леле каква изненада беше като видях двете чертички  Shocked имахме едни майстори които сменяха входната врата и милото ги наблюдаваше,нямах търпение да си тръгнат да му кажа...а колко се зарадва...мнооого! беше на 3 март.

И нашия Ники през деня не спи,т.е. спи за по 20 мин 2-3 пъти.

# 589
Аааа аз май не се изразих правилно-Ева спи през деня,даже понякога по час и нещо,а у нашите спи и повече.Но заспива сърдита,понякога се глези по един час докато заспи.

# 590
Здравейте мамчета,

при нас сешоарът е заменен с аспиратора. Много я успокоява и успива, установих го случайно един ден докато си готвех. Носех я на ръце, тя плачеше, пуснах аспиратора и тя рязко млъкна и се отпусна. Видя ми се подозително, спрях го-пак се ококори. И така няколко пъти-пускам, спирам-кокорене, моментално затваряне на очи. Та ми е интересно дали и при вас работи това.

Софито е настинала от 2 дни и днес ми се струва че има температура. Пробвах да и я измеря в дупето с термометър-от старите руски, защото им имам най-много доверие-но се разплака и се отказах. Може би я заболя. Cry Вие какви ползвате и мислите, че са точни? Залъгалка не ще,  така че няма да е от тези.

Спокоен ден на всички   bouquet

# 591
  • гр. Стара Загора
Здравейте, мамчета Simple Smile

Много хубава е станала началната страничка Simple Smile но видях, че е объркано теглото на Майчка - 3375 е... извинявам се, че го споменавам  Embarassed
Иначе при нас всичко е ОК колкото може да се каже... Майчка вече почна да яде по повече време... преди си хапваше около 10-15 мин, а сега има моменти, когато яде повече от 30мин, но в сънено състояние...
утре трябваше да сме на консултация и да ни даде лекарката направление за ортопед, ама сега има грипна епидемия... и всичко отпада  Crossing Arms вън има такова хубаво слънце, а такъв студ е... направо грехота е Sad много ми се излиза... #Crazy

хубав и спокоен ден  bouquet

# 592
arllina, благодаря много за съветите.   bouquet
Почти се справихме с блистера.
Лошата новина е, че точно до него се появи нов. Забелязвам наченки и на още един на същото зърно. Малко ми е притеснено  Confused

Здравейте, мамчета Simple Smile

Много хубава е станала началната страничка Simple Smile но видях, че е объркано теглото на Майчка - 3375 е... извинявам се, че го споменавам  Embarassed

В смс-а си ми писала 3370, затова и така съм я записала  Peace
Сега ще коригирам!

# 593
  • Някъде там
bridget  Ползвам термометър bremed те са италиански термометри но съм мн доволна измерва температурата от ухото, на челото и под мишницата като  леко го допираш и то за най-много 2 секунди. Досега поне винаги показва вярно и постоянно на дисплейчето ти показва температурата в стаята ЕТО ПЪЛНОТО МУ ОПИСАНИЕ http://eruditabg.com/?pid=31&NewsID=397

# 594
Привет на всички мами!!!!Аз съм новичка в тая тема ...

Ако искаш дай малко повече инфо за вас, за да ви впишем в списъка - как се казва бебчето, кога е родено, колко кг и см е родено.... и изобщо каквото ти се споделя  Wink

# 595
  • Някъде там
Ако искаш дай малко повече инфо за вас, за да ви впишем в списъка - как се казва бебчето, кога е родено, колко кг и см е родено.... и изобщо каквото ти се споделя  Wink
[/quote]

smile3503 Ами бебка се казва Лилия, родена на 08.11., 3.900 кг, 53 см.

# 596
  • на Дъждовен остров
Аз да попитам като минат коликите и ваксините какво следва.
Зъбиииии  Mr. Green..

туук я слагат по желание и сега са ми дали час, но в лефлета пише да не са слагани други ваксини предишните 4 седмици и след това да не се слагат, а реално те и вървят ваксините.

Аааа зъбите, да, да..... ooooh!

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 16:42 от T_e_A

# 597
  • Варна
Темичката напредва, я аз да се включа с предложение за ново заглавие на следващата:
Хей ръчички, хей ги две - Ноемврийче пее с мен

# 598
Темичката напредва, я аз да се включа с предложение за ново заглавие на следващата:
Хей ръчички, хей ги две - Ноемврийче пее с мен
minch наистина добра идея си дала за заглавие,много ми харесва ...но с риск да бъда линчувана от твоя страна ако може да вмъкна примерно заглавието да е така,само че края да е друг :

Хей ръчички ,хей ги две - Ноемврийче пее от сърце .. за да има рима   Hug
или ... Хей ръчички ,хей ги две -Ноемврийче гука от сърце
(идеята си остава напълно твоя  Wink )

# 599
Ето и моето предложение за темичка : Вънка силен вятър вее,а НОЕМВРИйче сладко,на глас се смее.

Общи условия

Активация на акаунт