Постпостмодерен поглед върху приказките

• 55 563
  • 1 356
  •   1
Отговори
# 825
Е, много е гадно да не знаеш кое е вярно, кое не, а вече ми е неудобно да ползвам Дидитка за нещатен
кореспондент Simple Smile
Laughing А, ползвай, на мен ми е забавно. Делтата не съм я чувала, трябва да е много прясно развитие, или много локално, или много измислено  Laughing

# 826
  • n/a
Радвам се, че има и други, на които все още им е забавно Simple Smile Дидитка  Hug Сега, в статията е казано
по този повод, че информацията е от американка, дошла да снима нашенски бит-пазар. Ще прочета
още веднъж по-внимателно материала, може и аз да съм неразбрала. Ку.

# 827
Делта. Нещо като делта-поведение.

Тия хора се чудят какво да измислят. Верно до "ку" ще се стигне. За по-невъзпитаните и "кю".

# 828
Ще стигнем накрая до универсалното "Ку", ще видите!
Велик филм!

# 829
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Crazy Естетически неравностойни!!!!!

има мегдан за ОсАвЪршенстване шЪ му се не види  Hug

# 830
Нямам представа доколко цитираният сайт е надежден източник на информация, или е някоя отвъдокеанска жълтушка, затова моля, ако някой има контакти в Кларксвил, Тенеси, да потвърди или отрече ТОВА  Twisted Evil

# 831
  • n/a
Цитат
“hotdogs are an American tradition and are extremely healthy for growing bodies, especially when you slide them into a white bread bun.”

Йеее, отивам да чета коментарите под статията - там обикновено се разбира кое какво е Simple Smile

От коментарите:
Цитат
I live in TN. You don't realize how close to the truth this really is. Simple Smile
Цитат
I know it's not real but I live in TN, too. You are correct, it is very close to the truth! Been here all my life and this is one screwed up state.
Цитат
Yes, it's a joke. Satire. Even though we all know that southern fundies could come up with something like this.

Последно ... сайтът се е определил по следния начин:
http://www.freewoodpost.com/disclaimer/

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 09:20 от Лоана

# 832
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нямам представа доколко цитираният сайт е надежден източник на информация, или е някоя отвъдокеанска жълтушка, затова моля, ако някой има контакти в Кларксвил, Тенеси, да потвърди или отрече ТОВА  Twisted Evil

Joy Joy Joy ЖДНБ и ОМГ и УТФ и каквито още се сетите  Crazy
 ooooh! ама какво се чудя, нали при нас забраниха кривите краставици, че са неестетически....  ooooh!

# 833
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Добре са го измислили.

# 834
  • Майничка
"Too sexual" ?! ooooh!

Да се готвят дините, пъпешите, прасковите ... а защо не и сливите. Joy

# 835
"Too sexual" ?! ooooh!

Да се готвят дините, пъпешите, прасковите ... а защо не и сливите. Joy
То както е тръгнало накрая само на пустия корнфлейкс ще останем.

# 836
  • n/a
To във всяко нещо, стига да имаш подходяща почва (сива, мозъчна), можеш да откриеш сексуален
подтекст. Какво да кажем за сметана, шампанско... В рекламите, в напитките намериха сексуални
послания (което ми напомня отново за темата с Дидитка и нейните експерименти), какво остава в
някой тривиален зеленчук или плод. После ще минем и на животни разни, но ... тук спирам, че
определено ще стигнем до нецензурно съдържание.

# 837
Предлагам за забранят пръстите на ръцете. Наподобяват умален модел.  hahaha

# 838
  • n/a
Най-чистата работа е: първо да забранят секса,
а после, понеже това няма да свърши работа, да
минат на второ ниво - да забранят мозъка ...

# 839
Първо езика, после мозъка. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт