Седем часа разлика - тема 7

• 28 738
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Накарах мъжа ми и децата да разгледат и те снимката, всички са единодушни - картинката под надписа 'изнасили' е маймуна. Аз я увеличих и мисля, че видях маската на нападателя, пробвайте.

Това до сифона, продължавам да твърдя, че е човек, според мен жена, според мъжо дете, виждат му се ръцете, и чертае тези линии пред него. ПО-скоро ги дълбае.

Кръглото според мен е сифон също, но мъжо каза, че е копче, той доста ми се нави на акъла да киризи и той.

ПЛъх и чушка не видяхме. НО децата за маймуната потвърдиха
JoyВергилия, искрено се забавлявах, докато четях. Виждам, че кръгът от лица, вкарали се в сериала се разширява. Просто си представих цялото семейство с лупа в ръка как гледа картинката. Надявам се да не се засегнеш. Peace Напълно е възможно да си права за маймуната и жената. Но това отваря нови ВЪПРОСИ, а не дава никакви ОТГОВОРИ ooooh! а това вече сме го глЕдали, както се казва. Явно картинката засега няма да помогне. Жалко. newsm78

# 676

Но това отваря нови ВЪПРОСИ, а не дава никакви ОТГОВОРИ ooooh! а това вече сме го глЕдали, както се казва. Явно картинката засега няма да помогне. Жалко. newsm78

А много отговори водят до нови въпроси.....да не насилваме нещата!/Таня Стоева/ Joy Joy Joy

# 677
Момичета, не спирам да се смея, а детето и мъжа ми ме гледат как разглеждам като побъркана тая картинка. И сигурно съм, щото аз освен надпис "Кой изнасили Таня Стоева?" и отражението на абажур с три лампи, друго ясно не виждам. И аз вече не виждам плъх, разубедихте ме Joy Леле, да пускат втори сезон скоро, защото иначе ще вземем да си го заснемем и да си го гледаме нашия творчески екип. Пък да видим кой е по-добър нашия или този на Фучеджиева

# 678
В продължение на поста на daniela.qnkowa.

" Времето ще Покаже, дали можем да си имаме доверие" - Таня Стоева:)Simple SmileSimple Smile

А сега сериозно, аз нищо друго не виждам на тази снимка освен лампата и сифона, да кажем че винаги ми е липсвало въображение:)

# 679
Да, хора...направо чета коментарите ви цялата ухилена....аз освен лампа и сифон и некви размазани петна не виждам. Нито маймуна мога да различа, нито човек...а да не говорим за плъх или чушка  Joy   Гледам, че направо сте се впуснали в сценарии...ние сме пуснали в страничката на Таня и Иван мухата да пишат сценарии как ще се развият нещата между двамата и да ни ги пращат на имейла...ако искате се включете, пък било и не само за тях а за който си харесате като цяло....

# 680
"Кой изнасили Таня Стоева?"

Joy Мони, спри, кого изнасили Таня Стоева, знаем.  Joy
всички сме се облъчили.   Crazy

# 681
хаххаха и аз видях, че е пострадала Таня, а не Мая ама като гледам как сме се вглъбили в разследване, вече не ясно кой кого.Simple Smile Пък Таня Стоева кой може да я обвинява, то на такъв мъж и аз не бих му се чудила много много:)

# 682
Ох, смях се с глас и сълзи, чак детето взе да се залива и то от смях като ме гледа ... Simple Smile

Аз продължавам да си твърдя за чушките, ама май от никого нямам подкрепа Simple Smile

Не помня кой, но някой твърдеше, че банята е на Боян и че се отразяват уличните лампи, които сме виждали в няколко кадъра. Обстановката в апартамента на Боян била в зелено и банята му била в стаята. Само цитирам по спомени, аз не съм поглеждала за потвърждение.

# 683
Заинтригува ме предположението за двойнствената самоличност на Распутин. И репликата на Милото за него, че никой не го е чувал, че няма такъв и никой не го познава. И се чудя възможно ли е Леонид и Распутин да са едно и също лице? (супер невероятно, но... защо да не се окаже факт?) Визирам и думите на Лука за "гениалния" съпруг на Оля. И правя асоциация с гения на Распутин... Горката Оля, ако това чудо на природата й е мъж, мога да си я представя вързана с вериги за леглото.. Тогава нищо чудно, че не й идва на ум за Явор или за когото и да е било от роднините в БГ. Само дето я дават, че има и друго дете от въпросния Леонид.  newsm78 Какъв ли заек ще изскочи и от този храст?

Впечатлена съм от разсъжденията на 442  Hug Особено от това, че всеки е улучен в неговото слабо място. Много проницателно, 442! Поздравления и от мен!

За снимката съм в пълно неведение... Някой я беше качил и тук в темата, но лично аз се отказвам да гадая по нея. В снимките и плакатите съм забелязала, че винаги има някаква символика, но да не забравяме, че "нещата никога на са такива, каквито изглеждат". Най-вече тук в този сериал.

Предпочитам да гадая по снимки като тази (преди всичко защото няма плъхове, чушки и сифони  hahaha) :
Как бихте коментирали този плакат към филма? Аз лично откривам много детайли и внушения от него. Първо ще изчакам вашите коментари, а по-късно ще споделя и моите. Wink

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 21:26 от simpatikonia

# 684
  • España
Ох, смях се с глас и сълзи, чак детето взе да се залива и то от смях като ме гледа ... Simple Smile

Аз продължавам да си твърдя за чушките, ама май от никого нямам подкрепа Simple Smile

Не помня кой, но някой твърдеше, че банята е на Боян и че се отразяват уличните лампи, които сме виждали в няколко кадъра. Обстановката в апартамента на Боян била в зелено и банята му била в стаята. Само цитирам по спомени, аз не съм поглеждала за потвърждение.

Аз ,но това беше преди 3 4 теми още! Wink
От тогава доста вода изтече .....

Леле... леле... леле ....- 2 дена не съм ви навестявала и сте изписали света!!! Обаче много идеи сте нахвърляли  442, мноого добри хрумки Wink
Хора а не е ли възможно всичките тия престъпления да не са свързани помежду си  , тоест да няма един зъл гений само който да отмъщава на целия свят   #Crazy #Crazy Пример - Лука има интерес меркантилен ,  а  еди кой си  е кръвен враг от едно време на Таня и Милото и ги засяга атакувайки най-скъпото им-техните деца ( Распутин, Стефанаков ,Айвън та даже и Чушката, Юнал .....)
Милото пък напада Неделчев или евентуално взривява колата на ИИ във връзка със свои бизнес-проекти...  Вашият любим прокурор и той за нещо се бори още не се знае за какво и срещу кого
Ако трябва да направя заключение в едно изречение- Ясно е като гъста мъгла!!! hahaha hahaha

Моля ,ако имате време ,вижте 25-та серия около 33-та минута по времето на партито за рождения ден на Анжелина/Мая в момента в който се появи Маймуната и тя се разпищя, горе Разпутин с усмивка и голяма концентреция наблюдава сцената бездиханен а Алеся му кимва утвърдително с глава почти мимолетно    #Crazy newsm78  Вижте и кажете защото вече.... имам чувството, че започвам да параноясвам!

Между другото защо ,Оля ражда дете и хуква изоставяйки го през девет пленини в 10-та  Кой е бащата....,, така като го гледам Явор ме навява на мисълта че майка му се е разхождала сама в тъмни дови около раьона на Столипиново примерно newsm47

Аааа ,още преди показах снимката на мъжа ми и той, който хабер си няма от Седем часа  каза, че някой си е изтървал чернокосото Барби в канализацията    #Crazy hahaha!!!

# 685
dyvaromi, това може да е още едно потвърждение, че татко Распутин знае всичко.  Явно е наясно какво се е случило с Мая ... в детайли. А причината да "прибере" Тео на скришно е съвсем друга, щото не може да не знае, че и той е жертва.

Голяма плесканица е този сценарий Shocked Прилича на платно, върху което са нахвърляни (буквално) много идеи, без да е доразвита нито една. Ние обаче като упорити ценители продължаваме да стоим търпеливо пред произведението на абстрактното изкуство и да търсим скрития смисъл...  Laughing

# 686
Според мен само гледат, трепването на Алеся е трепване на щората. Распутин не виждам да се усмихва.
А кой беше споменал, че някъде се говорело за майката на Роки, че имала фитнес? Някой попадал ли е на подобна реплика? На път съм още една безумна идея да развия Simple Smile

# 687

...  Вашият любим прокурор и той за нещо се бори още не се знае за какво и срещу кого

..Какво пък толкова всички му харесват на тоя прокурор..??  newsm78  Rolling Eyes

# 688

Да  вметна една подробност, която до момента май не ни е направила  впечатление-  Милото  и Распутин имат еднакво презиме - Михайлов/Михайлович. ..  Thinking Дали това не е храст ,от който ще изскочи заек, както  беше писал някой  по- горе.. newsm78 Да не излязат братя ,примерно!  #Crazy Макар,че точно на латино сапунка ми заприличва... От толкова възможни имена да им сложат еднакви баш!!Всъщност ,за Милото това може да е фамилия,но пак ми е подозрително  . Rolling EyesДосега не сме разбрали дали тези двамата се познават лично! Милото каза за Распутин,че в Русия никой не е чувал за него,друго не се сещам да е коментирал... Распутин поръча на бодигарда си да проучи кой е този български мафиот / еп. 16/...

Как бихте коментирали този плакат към филма? Аз лично откривам много детайли и внушения от него. Първо ще изчакам вашите коментари, а по-късно ще споделя и моите. Wink

simpatikonia,по повод  символиката на плаката на филма моя коментар е следния:

Основен фон  : облаци , мъгла - подсказват нещо тайнствено, мистериозно или неясно. Везните на Темида - символ на правосъдието ,с тях се измерва вината, а мечът е символ на наказанието за виновния. Върху везните са София и Ню Йорк, а  везната клони към Ню Йорк, което може да означава,че там е виновния или оттам идват повечето беди.
 На преден план Таня, като основен персонаж; точно зад нея двамата мъже, които играят най-важна роля в живота й . Таня е обърнала гръб на Милото и е полуобърната към Иванов ,което ме кара да мисля,че тя загърбва стария си живот и гледа в друга посока.  
Горе - Тео и Мая - определено  мисля,че точно тяхната любов е тази,която  преобръща съдбите на много от героите и  Роки ,който застава помежду им. От  другата страна - Боян и Нина...Явно ,те двамата играят важна роля в събитията , по - голяма от тази на Гончев, Тренера, Лука , Чушката, Распутин ,които липсват в този обобщен образ на сериала ...
На пръв поглед това е ,което аз виждам в постера.  

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 01:48 от daniela.qnkova

# 689
Пак отговарям по ред на това, което е казано през деня.
За Коцев не си противореча. Казвам, че не би го направил заради любовта си към Стефанкова или от каквато и да е била друга емоция. Второ не казвам, че го е и направил. Той може да действа по хиляди други начини. Но казвам, че той е връзката между всички. Той знае на всеки спатийте, така да се каже. Той познава от деца Боян, Таня, Милото, Тео, Мая, Явор, Роки, Оля, Стефанакова. Партньор е на Стефанков, бивш колега на Лука, клиент на Пол Станков. Познава дори и Васко. Ако някой иска знае на кой къде е слабото място Коцев е човека, който да попита. Ако пък Коцев сам иска да удари, той им знае виталните точки на почти всики главни герои. Явно е, че следи Таня. Намеси се в точния момент. Т.е., ако не друго поне е пълен с полезна информация за всеки злосторник. Пак казвам, нямам доказателства, че е той или че дори е пряко замесен. Но само той може да навърже рекциите на всеки и да ги поведе към резултат.
Е ли Мая изнасилена или не? Хубав въпрос. Нека не забраяваме, че преди побоя тя прави секс с Тео, а и не личеше да им е за сефте. Т.е. не е била девствена. От там нататък изнасилването, ако не е адски грубо не е толкова лесно за установяване. Може да са установили, че е имала сексуален контакт (с Тео) и предвид обстоятелствата да са стигнали до грешен извод. Спомнете си, че майка и каза на Стефанакова, че я мисли да девствена. А, може и доктора да я излъга. По време на нападението падна по гръб, но не е задължително да е била изнасилена. По време на хипнозата започна да стене, но точно и тогава спомена Тео. Може би изживяваше акта с него?
За мен Натали си е американка и проблемите на Стоеви и Станков в нея тепърва предстоят. Ще се сблъскат с консервативното, религиозно и могъщо нейно семейство.
Ако, Распутин стоеше зад маската, защо му беше да хипнотизира Мая? Нима не я позна? Защо му беше цяла паранормална активност? Не е бил той зад маската. Иначе веднага щеше да награби Тео, а не да чака „показанията“ на Мая. Общо взето показа човещина, която не се очаква от изнасилвач към жертвата му. Тука обаче вмятам и натъжения Гончев, подаряващ плюшено мече. Но като вече се забеляза, ключ от апартамента и достъп до пистолета имаше само той, така че за мен си остава основен заподозрян.
Хареса ми теорията, че събитията може да не са свързани и просто различни престъпления да се преплитат и да образуват този ребус. Как започна всичко. Нападнаха Неделчев, дойде Иванов. Нападнаха Тео и Мая и скраха Таня и Милото. Иванов се  появи в живота на Таня. Тя реши да мъсти на Милото, убиха Миро и обвиниха Роки. Милото рече да си връща, Гончев го рани и отиде в затвора, Тренера пък отвлече Таня. Някой върза и Иванов. Това в София.
В НЙ, Боян си цъка хазарт на вересия. Идва ред да връща, няма пари и с малко бой и заплахи Распутин му взима „Избата“.
Ей така обобщено изобщо не виждам никаква, ама никаква връзка между събитията. Просто лош късмет.
Но...Събитията се навръзват заради общите участници. Кой нападна Неделчев? Миро. Кой нападна Мая – Миро. Кой (според мен) зяпа зад маската  - Гончев. Кой е свил пистолета – пак той. Кой гръмна Милото – Гончев. Кой помагаше на Таня да отмъсти на Милото – Гончев и Миро. Кой помагаше на Таня и Милото да си осигурят политичеко лоби – Миро. Демек тия двамата на всяко гърне меродия. Дето има да се бие и убива все Гончев и Миро. От тук ми идва и мисълта за общия корен. Кой даде пари на Боян – Распутин. Кой му взе избата – Распутин, кой отвлече Тео – Распутин, кой заплашва Нина Роси – тавариш Юдаевич пак. За Тренера вече писах. Само няколко образа се повтарят като извършители на всичките бели.
Искам да припомня колко почтително се изказа Распутин за Милото. Нарече го „колега мафиот от България“. Самия Распутин рядко се изказва искренно толкова ласкателно за някой.
И още нещо. Забелязвате ли, че всички за следени. Имам предвид денонощно, всяка минута. Не просто проучени, но и следени до последния детайл. И то от доста време. Или? Някой има много достоверен източник на всякъде. Или и двете. Пример с Роки - точно тази вечер той беше свободен за първи път. Без забрани и без охрана. Знаеше се и плана на Таня в детайли. Че Роки ще бъде упоен, че Миро ще бъде там, че ще има камера. Знаеше се хотела. Всеки един детайл беше известен на убиеца. Той влезе и излезе точно на време, че и Миро да е изненадан, а и Гончев още да не се е качил. Беше се сдобил и с пистолета. Имаше си обаче и аксесоари – заглушител и маска. Един случаен елемент нямаше. Е, кой знаеше всичко това освен Таня? Ми...Пак тоя Гончев, бе!
А, дойде време и за днешната ми теория. Тайнтсвения партиец помогнал на Таня и Боян да започнат в интерната, а после вероятно и Таня да изкласи и да се издигне бързичко. Не знам защо всички решиха, че това е Коцев. Само, че никъде не се казва такова нещо. Коцев не е много по възрастен от тях и по това време в в същност е бил май под 30-така. Т.е. не е бил все още толкова силен за да им помага, променяйки дори името на Таня. Я да видим, кой има силни връзки??? Бай Лука, има, ама не е той, щеше да се разбере в началото. Кой друг е достатъчно възрастен? Кой е имал позиции? Нали знаете, че щом е имал позиции вероятно е бил московски възпитаник? Може пък да знае руски? Кой обича да закриля хората? Кой знае всичко за всеки? Кой, според дезинформативния иначе блог на сценаристката, се грижи за малко сираче? Кой говори отличен руски с твърд акцент и се бърка шефа му на какво е бил губернатор? Кой е по театралнеченето и двойствения живот?

Общи условия

Активация на акаунт