133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 665
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
От разговорите разбирам, че някои от вас живеят е Дубай. Бих искала да попитам вярно ли е, че гражданин на Дубай е задължен при първи брак да се ожени за жена от емирствата? Има ли някакви ограничения за мъж от емирствата да се ожени за жена, която не е от емирствата? Не искам да спамя в темата ви, но изчетох доста голяма част от предните теми и не намерих нищо по този въпрос.
Благодаря предварително на всички, които ще откликнат на въпроса ми!

# 166
Добро утро,

Лю, благодаря за наградата, а почерпката къде е не разбрах  Joy

Ясминке, дано оздравявате бързо  Hug

Shanique, не е вярно. Първата жена може да е от всякъде  Peace

Шило, как е победителката Нада? Може наградата да й се отрази апетитоотваряща ( каква дума само съчиних  Laughing )

Мъгли, как минаха гостите? Ще се разминете ли със заека?  Mr. Green

Хайде лек ден на всички.   bouquet

# 167
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Съгласна съм с първото място  за Нада !!!

Честно казано,Склю, това си беше история с неочакван край. Но напълно логичен  bowuu Все  пак никой не е по-голям от хляба, респективно от хубавото ядене.

Ама ако убия шефа импулсивно, без да го планирам, ще ми се намалят ли  наказателните точки ?

# 168
Добър вечер!

Посмях се на последните постове - и Шилан, и Сключените вежди имат голяямо въобръжение.  Продължавайте в същия дух, че да четем и свежи неща от време на време Laughing

Брррр, голям студ е при нас, ама за съжаление никакъв сняг, дори една снежинка. Всичките май падат по българско - на какви снежни снимки се нагледах тия дни във Фейсбук, направо не е за вярване колко сняг имате   #Crazy

Иначе при нас нищо ново, работа и търсене на жилище, за сега не успешно, ама имаме време  Praynig

Болните да оздравяват, за всички останали приятни почивни дни  Hug

# 169
Хехе, бая се посмях със сюжетите, но и с неочаквания край. Peace Ето тази философска гледна точка към нещата ми липсва, почти завиждам на хората, които я притежават.

Склю, защо няма да имаш ет, пак ли пътешествия? Sunglasses Wink

Фийл, как е новата работа, почна ли?

Аз тези дни нямам добър нет и затова не пиша.

Целувки. Hug

# 170
Ох, не само сняг, но и студ си имаме в излишък  Tired

За наказателните точки ... взимам си ги .Баба така ме учила- кат ти дават взимай  Mr. Green Има един малък проблем само, нали съм почтена и нормална до лудост искам да изразя възмущението си, че нищо тайно няма в желанията ми   Whistling.Остава само да се нацупя  Laughing

четиво за неволите човешки.

http://ruslantrad.com/2012/01/29/nyakoy-bi-kazal-tche-tova-ne-e-rasizam/

http://ruslantrad.com/2012/01/30/az-sam-zakonat-i-az-vzimam-resh … at-v-portugaliya/

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 13:28 от Manele

# 171
  • сред маслини и портокалов цвят
Привет!

Преди малко слизах до входната врата, че един куриер ме диреше. Ей, голееееем студ.
Ние сме като затворници. Майка ми болна, баща ми на работа, вчера помолих комшийката да постои при децата, за да напазарувам.
Децата пооздравяха, само на Елма и тече носа и покашля, но тя се разболя след брат си, така че се надявам до 2-3 дни и тя да се оправи.
Аз пък съм доста зле. Май синузит направих. Боли ме глава и лицето отдясно. Цял ден се разхождам с нещо като маска из къщи-парче плат , хванато с широк ластик около главата ми, за да се крепи в областта около носа ми. Топля парчето и си го слагам на носа. Целта на ластика е да са ми свободни ръцете. Mr. Green В интерес на истината, има известно подобрение.
Не усещам никакви миризми от около 3-4 дни, много е странно.

Манеле, това не може да се случи в БГ-ние сме мнооого толерантни, мегагостоприемни и живеем, за да спазваме законите. Mr. Green Туй ще да са Русланови измислици-премислици некакви, отказвам да приема, че може подобно нещо да се случи у нашенско. АбсудТ!

Отивам да си стопля маската на радиатора, (и някои други части също :mrgreenSimple Smile

# 172
 Rolling Eyes Добър вечер,аз да се запиша,че нещо тези седмици нямам никакво време...ама редовно ви чета,така да знаете...
Пожелавам на всички болни скоростно оздравяване...  Praynig
До скоро...   bouquet

# 173
Аз тъкмо миналата седмица се зарадвах на новината, че чужденци с шенгенски визи ще могат да влизат в България свободно без други визи, а то се оказва, че щом си с арабски паспорт, всичко зависи от настроението на служителите на летището.  Stop  ooooh! Crossing Arms   Уфф...

Ние май намерихме едно жилище, което много ни харесва, дано стане с него  Praynig Притеснява ме, че собственикът е с доста претенции относно бъдещите наематели, да видим дали ще одобри арабско-източноевропейска двойка.  Thinking

Иначе и тук е студеничко Confused а ние с колеги днес в най-големия студ бяхме на катерене в една огромна зала, която естсетсвено не бе достатъчно добре отоплена. Уж се разтегнах преди да почна, но изглежда от студа мускулите все пак са ми били стегнати и при един опит да се хвана на по0восоко, май си разтегнах нещо около рамото...и сега боли ужасно.  Sad

До скоро и от мен   bouquet

# 174
  • София
Здравейте и от мен!

Лю, при тези полярни температури, мисълта за Африка става все по-запленяваща. Не можа ли хан Аспарух да си бодне меча малко по на юг? Даже рима докарах.

Аз втора поредна седмица съм си вкъщи с малкия. Аз - заради заслужена почивка между 2 работни места, а той - заради кашлица и хрема. Тази седмица можех да го пусна вече, ама и без това съм си вкъщи, нека използва промоцията  Wink

Алвера, ако ще убиваш шефа си, да ти дам координатите и на моя бивш такъв? Вчера отидох да си прибера последната заплата и доплащането от 11 дни, които работих съвестно, направих си програмите и сега ще карат на стари лаври чак до май. Естествено, че имаше изненада. Първо, получих заплатата си по фиш, а не реалната ( hahaha), след което някакви удръжки за несъществуващи грешки и хоп - крайната сметка е около 1/4 от това, което трябва да получа. Замислих се, дали да се подписвам или да си търся правата в съда, ама после реших, че не си заслужава. Просто няма смисъл да си губя времето. После съжалих, естествено, защото те са свикнали никой да не си търси правата. Ама като мразя да правя скандали... Ех, ако Шилото беше с мен  Joy

Амал
, от понеделник съм на новото място, но обещава да е много по-добре от старото. По стечение на обстоятелствата досега винаги съм работила в компании с чуждестранно управление и не съм имала подобни проблеми (като по-горе описаните).  Сега отново отивам на такова място и мисля вече да приклюбвам с българския бизнес.  Peace

Мъгличке, честит ти нов ник. Ако искате декоративен заек, веднага опаковам моя и ти го изпращам, барабар с клетката, триците и родопското биосено, което си похапва. Само кажи, че го искаш Praynig

Айа, не ми беше удобно да ти пиша преди, защото семейнте проблеми са си нещо лично, а и не се познаваме добре. Много се радвам, че нещата при вас се наредиха и ти пожелавам само щастливи моменти оттук нататък. Нова къща, нов късмет  Hug

Ясминке аз редовно съм със синузит, поради особеностите на моя чупен нос  Sunglasses Вземи си Геломиртол форте и Африн спрей за нос. Изпитано и работещо  bowuu

Това е засега от мен. Поздрави на всички

# 175
Ей, болните, да оздравявате бързо  Hug

Щом във Варна е стигнало до -16,и снега не се топи дори и през деня, представям си в другите градове как е  Shocked

При нас е топло, идвайте насам да се постоплите   bouquet Днес дори на парк щях да ходим, ама се размина, не остана време  Sunglasses

Гледам телевизия в момента, готвят паелла, изглежда много вкусно. Някой готви ли я в къщи? Давайте изпробвана рецепта.   chef

На роботните - бързо да свършва работния ден, на почиващите - бавно да минава деня  hahaha

# 176
Айде де, никой ли няма да отговори на мойта загадка? Предполагам всеки знае отговора, но никой не иска да блесне  Mr. Green

Засрамете се, вместо от нашата тема, се информирах от новините, че днес било Трифон зарезан  Mr. Green  Не мога да повярвам, че вси4ки сме трезвеници  Mr. Green

feel_the_rush, аз с шефове не съм се карала  Mr. Green  Все на пичове попадам  Mr. Green  Всъщност съм имала 2 шефки и 1 шеф. С мацките беше супер. С шефа, зависи от настроението, но имаше гадния навик непрекъснато да се бърка в личния живот, както и да те притиска до стената за някакви неизпълнени задачки  Mr. Green  По едно време ми беше писнало от него, да играем на котка и мишка. Но все пак пич беше, нищо не разбираше от работата си, нищо не работеше, а кабинета му затрупан с папки  Mr. Green Но пък постоянно правеше купони по служебно време и приказките му бяха много благи  Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 17:29 от Шило_в_торба

# 177
Здравейте,

Ние всичките сме болни, от една седмица у нас е като в лазарет. Все някой лежи, спи, кашля, киха, повръща....Но истинската трагедия настъпи когато се разболя мъжа ми. Не знам дали мъжете го минават по-тежко грипа, или търсят внимание, но снощи не можах да спя от пъшкания и стенания.

Фийл, и на мен така ми е омръзнало да живея на облачно и мрачно, че напоследък разглеждам островите за продан. Има острови за по 100 000 долара, като се замислиш стотина човека да се съберем всеки по 1000 долара да отдели.....ех мечти, мечти

Шило, няма ли да дадеш жокер за загадката?

# 178

забравете за загадката ми  Simple Smile
чесам си езика само  Mr. Green

готина снимка Simple Smile

Има ли  снимки из нета  на президентшата?  Защо ли се крие,  вече започвам да мисля, че е забулена Simple Smile

# 179
Има ли  снимки из нета на президентшата?
Има, има.

Моето катерене ми излиза скъпичко, в момента целият ми врат е схванат, главата е изключено да я обърна на ляво, в аптеката ми препоръчаха едно кремче за масажиране, ако имате и дурги “арабски“ лекове за моите болежки, моля споделете.  Praynig

feel_the_rush, мерси много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт