133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 654
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,арабелки-хубавелки!  bouquet
Присъединявам се към честитките за Новата Година 2012,за рождени и имени дни! Heart Eyes  bouquet
Има-няма повече от месец не съм ви навестявала,гледам писали сте,та си имам домашно за четене.. Rolling Eyes
Аз да се хвяла с нещо-няма с какво,да се оплаквам-не ми се започва,че съм се заинатила и се насилвам да мисля позитивно.. Crossing ArmsТа мисля за хубаво-с надеждата да ме сполети хубаво.. Praynig
Тресе ме един ужас-наречен Записване в детска ясла,или по-точно Класиране за записване..Е,да,ама,не..Никакъв шанс няма детенце и ме е хванал бясът.. #Cussing outПредполагам повечето сте го минали този Ад и ме разбирате..Не мога да ви опиша колко много.. #2gunfire Но стига с кофти темите..
Моите дечурлига растат,да са ми живи и здрави,вилнеят и дивеят..Саид е станал неконтролируем,показва си инатливия характер,а Самар дебелее..Все още си"излежавам присъдата" и съм си като под домашен арест.. Mr. GreenНо ако е рекъл Господ,скоро ще намерим начин да пратим Саидче на частна градина,та поне малко въздух да си поема..А до септември и работа,иншаАллах,да почна..,и Самар да иде в ясла(е,пак ще е частна,както са тръгнали нещата)..Но да сме живи и здрави.. PraynigМога да похваля синчето,че е много музикален..(на мен се е метнал  Mr. Green)Свири,по-точно дрънка на китарата на баща си и на моето пиано,та концертите,които изнася през ден много ме радват.. Mr. GreenПовече влудяват съседите,ама,хич не ми пука..,нека се развива детето,щом го влече.. Naughty
Това е за сега от мен,дами..

# 151
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте, арабелки-хубавелки  Hug

Записвам се за загадката- ще се разрази батална сцена с кръвопролития и жертви и от двете страни  Twisted Evil

Не за друго, ами съм войнствено настроена тия дни и ми се ще да убия някой. И да започна от шефа  #Cussing out

# 152
Добро  утро

И аз за загадката...

Аз съм по-миролюбива и според мен саудитеца не може да излезе на глава с египетската рода и си хваща чукалата и си тръгва...  Thinking Те започват да викат и крещят още повече, той се изнася, а те продължават драмата помежду си  Mr. Green

# 153
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, дами!

Рекох да ви осведомя, че още сме живи. Mr. Green
Иначе си боледуваме дружно. Лепнахме актуалния за сезона вирус  Mr. Green с кошмарната кашлица. Ама наистина кошмарна. При мен всъщност мутира и се разминах само с хрема. Карам кашля като магаре, Елмичка го кара по-леко. За щастие температура нямат.
Иначе нищо ново. Затова и не пиша.
За загадката също няма да се включвам. Преди години имах изградена стройна представа за арабите и арабкините, но с времето и опита установих, че са твърде много различни.
Иначе ако въпросната случка беше част от сюжет на комедиен арабски сериал, бих предположила същото което и Люба-саудитецът ще си дигне чукалата и ще остави египетската рода да врещи. Mr. Green

# 154
Аз да се включа с продължение за загадката на Лю  Mr. Green  малко вероятно е да е правилния отговор, но все пак да пробвам да доразвия историята  Mr. Green

Саудитеца свиква своята рода на помощ. Първо пребиват алчната невеста, после я скъсват от нестандартен секс. Саудитеца взима и това злато дето й е дал и пристига в БГ. Още докато е бил щастливо женен е поддържал нет афери с различни жени, една от които българка.Пристига при нея, живеят месец-два, дори отиват на моренце на Слънчев бряг. Там по казината прахосва наред паричките. Залюбва се с бг сервитьорка, зарязва онази първата , удря го на живот,  прахосват наред.
 Когато фалира сервитьорката го зарязва. Той остава сам и мизерен. Отваря сергийка на Женския пазар, където продава нелегално цигарки без бандерол. Сприятелява се с мургавите братя и си взима жена от тях срещу скромна сума. Бизнеса потръгва, отварят сергийка и на Илиянци  Mr. Green В почивните дни ходи да протестира де що има протестче или митинг.
Раждат им се няколко  саудитчета с ромска кръв. Никой не може да реши на коя рода приличат дечицата, особено най-малкото , което се е метнало нещо рижавко  Mr. Green  Междувременно арабина  се сеща за ислям, иска да въведе и нашенската ромка.  Отказва се от всички нелегални дейности и грехове и иска да заживее благочестиво, Ама тя нещо не е съгласна да се забради, такава хубост крие ли се  Mr. Green   Саудитеца  е настоятелен, тя пък още по настоятелно отказва да живее скромно и му показва вратата. Той взима децата, дори и рижавкото, тя се връща на околовръстното и се радва на свободата си.

Заедно с дечицата се връщат в Египет, там заварва алчната си жена напълно преобразена, скромна и смирена. Тя с радост приема да се грижи за ромчетата, само и само мъжа й да й прости. Няколкото години без мъжко рамо са й били достатъчни да осъзнае, че без мъж зананикъде не е  Mr. Green  

# 155
Ми кво да кажа, Шило- УАУУУУ! Mr. Green

# 156
Ми кво да кажа, Шило- УАУУУУ! Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

трябва да творя  Mr. Green  ина4е ще набия това малко инатливо същество, което седи до  мен и си пъха солети в носа  Mr. Green  ве4е не помня от колко дни не е яла, може би 4, та реших поне солетка да й дам да хапне.....

# 157
Скуката на модовете няма да е безгранична  Laughing, Шилото е пак на сцената, хормоните възвръщат нормалното си състояние  Mr. Green

# 158
Скуката на модовете няма да е безгранична  Laughing, Шилото е пак на сцената, хормоните възвръщат нормалното си състояние  Mr. Green

Mr. GreenТъй, тъй... Пък като и спре да кърми, съвсем ще влезе във форма. Laughing

# 159

Mr. GreenТъй, тъй... Пък като и спре да кърми, съвсем ще влезе във форма. Laughing

Да влиза по - бързо във форма, че да се пренеса отново трайно във форума, при протестиращите араби е пълна скука и скръб, нЕма с кой да се скараш като хората или поне да погледаш отстрани потърквайки доволно ръце.Липсват бойни глави като нея, само мишки .

# 160
  Здравейте и от мен принцески  Hug
  Аз напоследък само ви чета , не пиша защото главата ми е гръмнала от проблеми .
  jasmin дано бързо да оздравеете .  Praynig Мен също ме хвана този гаден вирус , кашлям като магаре . Изолирала съм се в едната стая , и не пускам децата да влизат при мен . Особенно сега трябва много да пазя малкия да не се разболее. Включиха го в една програма за астмата , търчим по болниците . В понеделник сме отново на преглед и тестове , трябва да е здрав . Дано и аз дотогава съм по добре . Направо се чувствам като пребита  Tired
 Относно загадката , мисля че кавгата ще продължи много дълго  Simple Smile
Шило пробвай да даваш на малката някакво сиропче за апетит . Peace
Оставям ви за сега   bouquet

# 161
ха, ха ха, ха, ха

забележка имам,към този момент:

.
Заедно с дечицата се връщат в Египет, там заварва алчната си жена напълно преобразена, скромна и смирена. Тя с радост приема да се грижи за ромчетата, само и само мъжа й да й прости.:  

пропуснала си да упоменеш причината за преобразяването и смирението на жената - с годините е осъзнала, че трудно се живее с египетска мизерия и без саудитски пари  Sunglasses, затова сега е толкоз сговорлива

това в кръга на майтапа...това също не беше верният отговор

всъщност развръзката на историята е много неочавана,кратка и.....приятна

ама ще почакам още малко, че не ща да си ям сама наградата

# 162
ах, никой не е списвал от оня ден. извинявам се, че пак аз, но трябва да приключа с тази история, че вече няма да мога да съм често у нето.

и така, това ми беше разказано от една приятелка българка, което е живяла известно време у това семейство.

Когато гюрултията придобила застрашителни размери тя започнала да обмисля дали да не викне полиция, но изведнъж насред каращите се се чул един глас, който казал 'Хайде да сядаме да ядем". Всички млъкнали и най-миролюбиво се захванали с вечерята, все едно нищо не е било. Приятелката ми се сащисала много повече от неочакваната развръзка, отколкото от данданията преди това.

Не знам дали успях да го предам както трябва, но на мен ми беше разказано много смешно и досега като се сетя ме напушва на смях. Мисля си как при нас е нормално да останеш спечен в подобни ситуации, да се мръщиш за известно време  и т.н.......Мисля това обяснява защо в Египет хората ми изглеждаха толкова щастливи и безтревожни въпреки очевидния недоимък, в който живеят повечето. Май не таят отрицателни емоции за дълго  Laughing

хм, ако не ме мързеше щях да измисля индивидуални награди за всички взели участие, но понеже ме мързи ще отбия номера с една всеобща черпня в египетски ресторант...
но все пак да ви кажа кой какво заслужи:

специалната награда отива при НАДА, която подтиква Шилото към творчески изяви
Шилото получава награда за цялостно творчество и заслуги към темата
Ясмин- поощрителна награда за стремежа си към позитивно и обективно мислене и за неслагане на всички араби в един кюп
Любс също се поощрява за миролюбивото разположение на духа, все така да продължава

наказателни точки получават:
Алвера - прекалено много натрупана агресия и планиране на покушение срещу шефа и
Манел - тайно се надява за възобновяване на фитнетата и бойните действия в темата, вместо да се цупи и възмущава като всички почтени люде
Амал, Руслката, Мъглата, Астарта - за неизвинени отсъствия (по принцип се включват в загадки и майтапи)

хайде и наградените и наказаните да се отправим към трапезата като миролюбивите египтяни от загадката, ресторанта и менюто го оставям на вас да го изберете,

чао

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 15:38 от скЛЮчени вежди

# 163
Благодаря за наградите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  

И от мен една загадка:

Големия орангутан, а малкия- шимпанзе. Що е то?

ПП. никога не бих се досетила за верния отговор на загадката на Лю

Айде 4ао и от мен, нямам време,  отивам да събирам  засъхнала супа от килима, фиденце, лук4е, морков4ета...

# 164
шило  Joy Joy Joy Joy Joy ,само едно уточнение  bowuu ,може и рижавкото да си е негово  bowuu ,те саудитците взеха доста за изсветляват покрай браковете със сирийки.,ливанки и т.н  Laughing

Бързо оздравяване на болните  Praynig Praynig Praynig
Тук или е мъгла или вали или двете заедно ......................
Маугли мърмори за декоративно зайче,но на мен още едно животно ще ми дойде в повече  Mr. Green ,добре че сега е решила да събира едни тракторчета с ремаркета,като всяко си има отделно животно. Grinning
чао,че уж ще ми идват гости  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт