133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 653
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Добър вечер, да дам и аз отчет...  Wink
Но преди това ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Ясмин, както и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Алвера и двете други дами, които не пишат редовно.  Бъдете живи, здрави и много щастливи!  Hug  bouquet Hug

За операциите - и аз не съм им фен, когато става дума само за разкрасяване от суета, а не след произшествие да речем. Макар че имам разни части от тялото, които могат да бъдат подобрени - малък бюст, големичък нос и т.н. не мисля, че са основателна причина за да застана доброволно под ножа  Crossing Arms

Амалче
, сега погледнах темата за президеншата, но много е дългичка - би ли синтезирала обсъждането на кратко, че 30 страници не ми се четат. Защо не се е появила в крайна сметка и въобще от къде е, с какво се занимава тази мистериозна жена.  newsm78 Сега се замислям, да не се окаше, че вписва и в този форум...

Астарта, оправиха ли се нещата в работата? Дано вече не си толкова стресирана  Praynig

Ние сме заети с търсене на жилище, за съжаление за сега доста неуспешно, защото търсим в един определен квартал, а апартамента трябва да е и с вградена кухня, че не ни се монтира нова ( Whistling), а такива обяви има малко, докато търсенето е огромно. В сряда вечерта например публикуваха една обява, днес сутринта като се обадих, жилището вече беше взето.  #Crazy

Болните дечица да оздравяват, а на всички хубава вечер  Hug

# 136
Добро утро и от мен   bouquet

Аз също не си падам по пластичната хирургия ,въреки че навремето ми предлагаха да ми направят ,заради белег на челото от катастрофа ,но не се съгласих.На дребната ,обаче ще се наложи да направим през пуберитета,заради белег от хемангиом на устната.
Пък и както се казва за всеки влак си има пътници  Grinning
айа успех в търсенето на жилище  Praynig
лю и на теб в отглеждането на ягодите  Praynig
Аз тази сутрин станах рано ,всички в къщи още спят ,та реших да мина през темата.Днес е последният ден от ваканцията ,от утре пак на училище .
Лек ден на всички   bouquet

# 137
ахаха, Ароматната мъгла, познах те по лафа " местожителство в нечие видение или кошмар"  Joy Joy Joy ахаха, славни времена бяха , а?
ама вече нито видения има, нито кошмари, лудите явно си пият редовно хапчетата, та напоследък не правят циркове;лелините дечица се запиляха нейде, разтрогнаха се роднинските връзки, па макар и виртуални; никой не пропагандира шиизма вече; никой нов не се осмелява да пише пикантерии за сескуалния живот на омъжените за араби  Mr. Green ;  моите хормони се прецакаха от майчинството и оставихме модовете безработни  Mr. Green   Въобще, пълна скука  Mr. Green

Айде, чака ме чистене. Майка ми тръгна на кафе в комшийката и бях така нахална да й набутам малката  Mr. Green

# 138
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Да..., аз бих си махнала по много от всякъде  Mr. Green или бих си сложила малко на височинката, че с моите 155 см още не мога да реша дали съм ниска за килограмите си или съм дебела за височината си  Mr. Green Mr. Green Mr. Green За бюста не ми се говори. Килограмите ми се трупат 50 % там и останалите 50% се разпределят неравномерно на другите места.Иначе не бих си направила пластична операция само от суета. Стигат ми тези по здравословни причини.

Мъгла с аромат на кафе сега пък защо си кафеена мъглявина  newsm78 Кажи, пак ли си имаш кръстница?
И на мен ми липсва доброто старо кошмарно време, пълно с видения, вещици и привидения. Но без споровете за религия. Тях ги не харесвам.

Айа, успех с търсенето на нова квартира  Hug

Аз давах на децата лекарствата с биберон за шише с голяма дупка.Докато се усетят и си изгълтваха лекарствата. Като поотраснаха им обяснявах, че това е лекарство и няма начин да не го изпият, като ги гледах лошо. Това и до сега помага  Mr. Green

Хайде лека вечер от мен и  Heart Eyes за децата.

# 139
алвера за съжаление ,кръстниците явно са в отпуск  Thinking или пък  шилото много точно е предположило какво е станало с тях  Mr. Green
Понеже няма ,кой да се погрижи за духовният ми комфорт,реших да се погрижа за физическият-постригах се ,потъмних си косата в тъмно патладжанено към черно,аз исках да е тъмно синьо-ама този цвят го нямаше ,после реших да е в черно,да ама фризьорката каза ,че косата ми е светла,и кожата ми е светла и ще се получи страшно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,та се спряхме на този цвят.
Мъгла.......................... ами с три деца-2 от които пубери ,понякога имам чувството ,че не напускам зоната на мъглата  hahaha hahaha hahaha ,а мириса на кафето ,е от кафето с което се вталявам  Flutter Flutter Flutter

Ай,ша ставам ,че голямото създание на мъглата ми виси на главата и ме пъди от компа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 140
 #Cussing out Толкова подробен постинг ми се затри, падна ми батерията и хайдееееее.

Аз мислех, че сме компетентни предимно по джиновете. Mr. Green

Мъги, честито. Не съжалявай за черното, аз затов аизбягах от него, сега съм към бялото. Mr. Green

Склю, обожавам ягоди, особено с овче кисело мляко. Rolling Eyes И едно хрупкаво мюсли рупам с ягоди вътре.  Sunglasses Ааа, по празнците вийе го раздавайте, аз не знам какво се пуска. Mr. Green

Алвера, за завиждане си с това съотношение, при повечето хора е 90% за задните части и 10 за сотаналите. Mr. Green

Ом, много сте красиви. Hug

Бобинка, аз за вежди казвам, че не е лошо, понеже моите вече побеляват. Shocked

Айа, на какво се дължи това завишено търсене? За темата - за и против. Аз съм прротив, намиам го за проява на неуважение или лош вкус. Тези, които я похвалиха смятат, че била много интелигнетна, което не е ясно ка разбраха при положение че няма медиийни изяви. Може би съдят за това по нам си колкот й фирми, ама то в Бг това изобщо не е закономерно, а напротив обратнопропорционално. Mr. Green

# 141
  • София
Лелееее, верно ли от миналата година не съм писала? Mr. GreenСъвсем съм му отпуснала края.Е, като се познавам, ще последва роман, така че ще  съм се реабилитирала за дългото си отсъствие. Ами да ви честитя тогава най-напред новата година  и да ви пожелая много здраве, щастие и успехи през нея. Hug
После какво да направя? На патерица да честитя рождени и именни дни и да пожелая на празнувалите всичко най-хубаво. :
После да ви разкажа как пак сънувах Шилан Mr. Green Но този път не чистеше. Сериозно, почвам да си мисля, че имам дарбата да предусещам нейни писания на тема чистене и злоядство Simple Smile .Та историята е следната.Моята половинка си има приказката в Атина с една палестинска докторка, която май работи към организацията "Лекари без граница" или подобна на нея. Жената е мила, говорила съм си с нея на Скайпа, на който чу преди празниците зверската кашлица на една от малките. И реши  на добра воля да ми изпрати лекарства, които вероятно са мостри от производителите, но са с годност поне до 2013. То не бяха няколко типа сироп за кашлица, няколко блистера  Имодиум за споходени от рядко щастие, опаковки с Депон, детски Парацетамол суспензия с аромат на ягодки  и........... сироп за стимулиране на детския апетит.Моите диванета така ми изяждат ушите, представям си какво би станало, ако се почерпят и с такова  сиропче от рода на някогашния Мултисаностол.Та забраних аз потреблението му и уж забравих за него тотално. Ама насън го видях отново още същата нощ и звъннах на Шилан да й го предложа, нищо че и нямам телефона.. hahahaКой ти отчита такава подробност? А тя взе, че отговори на позвъняването ми и се разбрахме да се доуговорим за подробностите по приемо-предаването на сиропа на лични във форума. Сега, като прочете написаното, със сигурност ще си промени мнението. Ще каже, че на някои луди явно хапчтата са им свършили и си проличава.Ама нали народът е казал: Д...пе спало, сън сънувАло. Затова си мисля, че още нужда от прием на хапчета няма.
Мъгла, и моето съзнание по сходни причини е силно замъглено.И кога ще се проясни, не знам. Всеки ден си имаме повод  за някоя разправия, дребна или не чак толкова.Дали ще е с каката, дали с малките, дали  с трите накуп или пък с бабата - все тая, просто свободен ден няма.Но както знае Амал, аз си оборудвах един "кабинет" в мазето и като ме подлудят,  слизам си долу и релакс до откат.Няма кой да ми пречи. Стана мултифункционален.Там решавам с разни познати пубери задачи по математика, там бягам от момите и баба им, там посрещам приятелки на кафе, на което не желая да присъстват всичките ми 4 секретарки.
Айа, успешно търсене на апартамент.
Чудех се дали да се изказвам по темата "Пълна промяна". Трябва ми лифтинг, след който да си заминат десетки кила от множество проблемни области, трябва ми намалено балконче, трябва ми допълнителен брой бели зъбки и пришиване на нещо  с гъстотата на  конска грива върху скалпа... Но си оставам с трябва ми... На такива неща не бих се подложила. Peace
На Люспата бях обещала загадка, но тя сега е заета с отглеждането на ягоди и услужливо ще се направи на забравила за още малко време, нали? Wink
Оф, нещо ми се доспа. Не знам колко е дълъг романът, но ставам, като преди това пожелавам на болните малчовци бързо възстановяване.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 10:23 от eine in Rente gegangene Nixe

# 142
Добро утро арабелки,
Поспинквате още в неделната сутрин, а?  Hug Аз вече пия второ кайвенце, както вика Делтичка и чета новини от българско, дето пак са едни и същи, катастрофа с турски автобус, 4 загинали, сняг из цялата страна, затворени пътища.... и само Бойко ми се усмихва, всички други сериозни и уплашени...
Деска надам се при тебе барем да е спокойна...
Амалче, сори душко за батерията, много е гадно знам Sad

# 143
Помирисах кафето и пристигам  Grinning Нали съм със славата, че обичам кафетата, пък дори и на смики, та дойдох да се доказвам  Laughing

Уго, Честита нова пическа. Аз още съм на Уго, трябва ми време да сменя ника ти...  Peace

Пластичните операции за сега са извън моя речник, ама то нищо и никой не знае след някоя друга годинка  Thinking

Хайде лека неделя Hug

# 144
Любс, човек от семейството ми си прави операция на лицето и на корема, не ща и да си помислям за такова нещо. Само проблеми след това, а ефект нулев, само щети.... каквото ми е дадено, такова... барем това да опазя  Heart Eyes

# 145
Хехе, НСЕ, направо ти завиждам за островчето на спокойствието. Mr. Green Ооо, тя лудостта на родителите е някак закономерна. Чудя се нашите как са ни изтраяли? Mr. Green

Наде, добро кафенце си приготвила, с есктри. О, на мен ми е тягостно от цялата обстановка в страната. Нищо не е като хората, то и досега не беше, но някак става все по-осезаемо.  newsm78 И дето викаш с тихя изкуствено нахилени тикви направо да му се доплаче на човек.  Confused

Любе, и аз си мсиля, че Уго Чавес беше много провокативно. Mr. Green

# 146
любс,амалче Уго си ми е любимец  Heart Eyes ,ама сега е много тихо ,та реших да му дам почивка.Запазила съм си стария аватар и подпис  Grinning и съм казала на каките,че ако някой ден случайно им се пръкне братче ,ще се казва Уго Рафаел ,познайте на кого  Laughing .Те ме обявиха за луда  Crazy Crazy Crazy и се оплакаха на баща си ,с надеждата да вразуми-да,ама не ,той каза ,че няма да се меси  Laughing Laughing Laughing,да съм го записвала както искам  неродения Петко .

русалка  честит ти оазис  Grinning

# 147
  • София
Здравейте, момичета!

Минавам и за да се разпиша. Напоследък имах много работа, нали напускам и трябваше да предам щафетата. На новото място съм от 01.02 и си мислех какво хуууубава почивка ще си спретна седмица и половина сама вкъщи. Да, ама не. Малкия ми се събуди с температура сутринта, на ще се гледаме взаимно  Wink Да не повярва човек колко точно уцели момента.

По темата - аз съм върл противник на козметичните намеси, когато не се налагат. Да не говорим, че резултатът често е плачевен (визирам главно силиконовите устни). А и имам малко страх от упойки. В смисъл, никога не съм била в безсъзнание през живота си и бих искала така и да си остане. Иначе, имам чупен нос като малка с изместена носна преграда  и хремата ми е най-тежката болест Wink Но все не мога да се навия да си го оправя. Бих си пипнала и зъбите, че едно време наште толкова шини ми купуваха , а аз все не ги носех. Та сега ми е малко странно на дърти години да почна. Но, ще видим. Всяко нещо с времето си. Иначе отдавна съм свикнала с малкия си бюст и честно казано, така си ми харесва. Минах отдавна през фазата да ме е грижа дали друг ми го харесва  Laughing

Аз да се похваля, че след напрегнато чакане най-после получих заветния лондонски камион, който дядо Коледа (Мраз) трябваше да е доставил още преди 3 седмици. И естествено, честитка от български пощи - 50ст на ден за прекарания 10 дневен престой при тях, защото не сме откликнали на първото им съобщение да си го вземем (което, естествено, не сме получили). Ето от къде са решили да си запълнят дупките в бюджета.

# 148
Фийл, вчера се чудех да не би да си запрашила към Африка.

Да се похваля, че и аз вече сънувах Шилото. Тя се опитваше да даде 5 лева на едно рижо момиченце, а аз я възпрях. Странно, обикновено не преча на хората да вършат добри дела  newsm78  Blush Blush

Никсе, докато мъдриш същинската загадка аз ще метна една лесна за загрявка.

Тя е по истински случай и е на тема арабски манталитет. Започвам една случка, вие трябва да отгатнете как е завършила изхождайки от познанията си за арабските нрави.

Кайро, кооперация, семейна свада...Египтянка е втора жена на богат саудитец, родата недоволства,че той не е толкова щедър, колкото им се иска, и започват да се карат с него за пари. Включва се цялата рода - баби, дядовци, лели, чичовци и т.н. Всички ръкомахат и крещят в един глас, едва ли някой слуша някой друг... Данданията продължава известно време, да речем 20 минути. Какво следва:

1. Продължават в същия дух с часове
2. Свадата прераства в батална сцена
3. Друго...(уточнете какво)

Я давайте предложения...ще има награда.

лека нощ

# 149
Привет и от мен! Знаете ме не пиша често защото настроението под нула. Но по-добро не знам кога ще стане та реших да драсна и аз няколко реда  Mr. Green

АЙА много се радвам за теб. Дано сте винаги заедно и само хубави моменти с хабиби от тук нататък  Hug
Ние сега също нещо не сме в добри отношения. Но работата е че не съм сигурна защо се разсърди. По-скоро аз съм тази която трябва да е сърдита. Но ще видим какво ще стане най-накрая. В крайна сметка май съм се примирила донякъде с всичко което може да се случи. Не че няма да ми е още по-тежко ако се "разделим".  Praynig  Praynig  Praynig за мен.

А и в къщи неприятности . щерката падна и си счупи ръката- слава богу не е много. Сина болен  Sad  Явно по-лош период от другите лоши  Mr. Green Иначе съм в отпуска - уж да си отпучина  #Cussing out  #2gunfire

Хайде занимах ви с моите проблеми.

Не че съм много наясно с манталитета на арабите но си мисля че ще се разправят разправят (може и да се посбият) но накрая мъжа ще клекне и ще даде каквото искат. СКЛЮ ти ще кажеш каква е истината  Hug

На всички арабелки-хубавелки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт