133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 651
  • 741
  •   1
Отговори
# 120

Така,днес една съфорумка,която основно чете ,има рожден ден  Grinning ,реших да сложа една торта от нея,нищо ,че после ще ми мърмори  Mr. Green

любс днес ,най-накрая слънцето се усмихна.Последните няколко дни беше облачно и от време на време преваляваше.
Ние вчера бяхме по гости,на едната леля,а после щяхме да ходим и при другата ,но тя била у свеки,та пак посетихме и свеки и в резултат се прибрах с една дете в повече   Laughing и имахме пижамено парти .
Днес ,ще идват да  прибират госпожицата и моя милост ще покаже кулинарни умения-ще правя 2 пици ,ще панирам риба и т.н   chef

фарауля браво   bouquet

# 121
Честит имен ден на Ясминка с един ден закъснение!!

Много усмивки ти пожелавам  Hug

Много положителни емоции пожелвам и на другата съфорумка с повод за празнуване  Hug Уго, Коя е тя?  newsm78

Честито и на всички, които днес празнуват    bouquet

# 122
Честит РД, Ясминке и то мен на патерица, но вчера изобщо не съм разбрала какъв ден е. Забелязвам, че нещо напоследък календара ми куца. Пожелавам ти пак най-сълровеното ти желание да се сбъдне. Heart Eyes

Честито и на другата съфорумка, пак загадки значи. Wink

Любс, значи топличко си е при вас. Уф, да свършва тая зима, че много ми е гадна, все зъзна.  cold cold Нали си нямаме неизвестно по каква причина парно в банята, и направо като дойде ред да се къпя, замръзвам.

Затишието и мен ме впечатли. все отварям да прочета нещо, да се образовам,  Wink а то - пълно мълчание.  #Crazy

Баничке, остана ли пица и за нас? Mr. Green

Аз пък да ви кажа вчера за пръв път откак съм шофьорка треснах един пред мен. Rolling Eyes Но то стана верижна катастрофа заради едно такси, което засече една девойка по-пред мен, младежът се наби в нея, а аз в него и това баш пред парламента пред очите на полицаите, а там нали знаете как те притискат задните да караш.  Mr. Green Е нищо ми няма освен, че ми падна емблемата  Mr. Green и се простих с някой и друг лев по договорка.

Ами това е от мен, Лю, Шило, Шамс, Астарта, Ягодке, НСЕ, Олди, Ом, Дуа, Разан, Айша, Златорог newsm78, Бобинка и Фийл, хайде, заповядайте на раздумка. Hug Пропуснатите -  Hug За Айа има извинение. Sunglasses

# 123
ясмин и от мен -честит имен ден със закъснение   bouquet  bouquet  bouquet

Няма да ви затруднявам със загатки,всъщност рожденниките днес са две -майка ми-която обаче,ми е забранила да споменавам  Grinning и Катя Мароки -но,тя отдавна не се е разписвала.

амалче добре ,е леко си се разминала  Hug Hug Hug

От пицата ,рибата и т.н нищо не остана  Laughing

Спокойна вечер на всички   bouquet

# 124
Уф ,  точно пускам тв и някаква пача в Шоуто на Слави  пита какво е пача,че за първи път го чувала  Laughing Laughing Laughing  аман от превзети кифли  Sick

Амал,  добре, че си се отървала само с емблемата!

Много студ и сняг е при нас. Сутрин като простирам дрехите, замръзват още докато им слагам щипките  Mr. Green

Люспа , къде си? Днеска ми пристигнаха едни дрешки за малката  и какво да видя-дънките  са пакистански  Mr. Green Аз имам отдавна пакистанки дънки, та сега майка и дъщеря ще се киприм еднакво  Mr. Green

Деси, коя е другата  празнуваща и четяща съфорумка? Да не е Снежнатамар, тя отдавна изчезна?

Януарските празници май са на привършване,  дълга поредица беше, добре, че нямаме Данки и Иванки в темата  Mr. Green И банго Васил го пропуснахме  Mr. Green  Бабинден мина, но и баби нямаме, само лели имахме, но ни напуснаха  Mr. Green  2ри февруари се задава, но "мъже" вече не пишат тука.... Та така...

Айде лека и мека

ЕЕе Деси, сега видях поста ти   Mr. Green Абе ти дето ме пита за езика, знаеш ли какво ще ти предложа - турския не ти ли харесва? Седни да учиш турски, хем ще ти върши работа като  идвате към БГ. Кюрдския за къде ти е  newsm78  

# 125
шило за майка ми става въпрос,тя си има регистрация и редовно чете .
Турският не ми е чак такова предизвикателство,около нас има много турци ,така че ако реша има ,кой да ме научи .Но,кюрдският ........... ,знам ли   Thinking ,може би защото няма как  newsm78 ,а и както казваше майка ми по едно време ,че само маймуни не съм пасла  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 126
Добро утро!

Баничке, и аз си я спомням Катето Мароко, ама май отдавна не пише  newsm78

Честито на майка ти  Hug

Амалче, важното е ти да си добре, то другото ще се купи  Peace
Да, временцето е много хубаво, слънчево и по обяд стига до 25-27. Ама си нямаме нито капка дъжд  Cry

Лек ден девойки   bouquet

# 127
  • Egipet
честито ясмин много здраве и дълъг живот ти желая  bouquet  bouquet  bouquet. икудкудяках тотално не само зарад пилешкото дето ям ми и от скука. тука е ветровито та с бебето ако излезна и тежести 6а требе да му вържа да не излети от количката.

# 128
Идвам парадно да заявя, че ако не започнете да пишете и не вдигнем нивото с клюки и други блестящи анализи Mr. Green, ще се "оженя" в Клюкарника. Mr. Green

Шило, както винаги точно в целта. Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 14:20 от amal

# 129
Амал, и аз наминавам към Клюкарника понякога  Mr. Green

Тука е студ. малката снощи с температура. Майка и баба с онзи поучителен тон , дето го мразя най-много " не ти ли казвахме да не я извеждаш навън"  Naughty Naughty Naughty  направо все едно се радват, като им се удаде възможност да кажат "казвах ли ти аз"  Sick 
Толкова е злояда, че и лекарство не може да й се даде, не отваря уста за нищо на света. Хващаме я със зор, отваряме , набутваме, не става, стиска зъби, реве със затворена уста  Joy Ако успея да й набутам нещо, се напъва да повръща, чак пяна изкарва  Sick

Айде, разписах се за днес, отбих номера, ред е на другите  Mr. Green

# 130
  • сред маслини и портокалов цвят
Ей, ме на!
Амал, видях те аз в Клюкарника снощи Mr. Green, че и предишните дни. Дай някоя актуална снимка на Сабах. Верно е, че има глас, но мен ме плаши, честно казано. Нямам нищо против опъването оттук оттам, но на 80 да искаш да изглеждаш на 30, граничи с лудост. И нашата Лили също ме стресира.
Я си кажете мнението за пластичната хирургия. Какво бихте(и бихте ли въобще) пипнали по себе си? Mr. Green
Аз си признавам, че с огромна радост бих намалила гърдите си. Никога не съм харесвала голям бюст. Други манипулации не ме влекат, приела съм си тялото и фейса, остаряваме си в хармония. Grinning

Ние сме добре. Карам е малко болен, имаше температура през нощта и отвреме навреме кашля. Ще го водя на лекар след малко, че идват събота и неделя, предпочитам да го види неговата докторка, а не дежурен.
Шило, на вашата възраст и Каруми не искаше да съдейства  Mr. Green за лекарствата. Та му ги навирах насила. Нямаше и кой да ми помага, щото мъж ми само гледаше ужасен. Mr. Green
Добре, че не е боледувал много, защото бяха големи драми с тия лекарства.
Ние също излизаме навън всеки ден. Обаче майка ми компетентно се изказа, че се е разболял, защото му давам мляко от хладилника. Mr. Green Нищо, че винаги така пие мляко. И сок, и вода, че и сладолед цяла зима яде. Ама точно сега било станало, явно се е получило натрупване някакво с времето, знам ли, не ми обясни майчето ми каква точно теория и се върти в главата. Mr. Green

# 131
Уф, те майките за всичко имат някакви завъртяни техни си обяснения и размишления  Mr. Green  И аз съм гузна, че й набутах 2 лъжички студено пюре и хапка полузамръзнал банан, тя повече от това не яде де  Simple Smile   Но интересно защо майка ми обвинява мен и разходките, а не се замисли, че е много по-вероятно тя да е донесла вируса от племенника ми, той  от няколко дни е болен и се гледат двамата...

Против пластичните интервенции съм, не само от ислямска гледна точка, ами щото са си бая кофти и гнусни  и страховити. Ако можеше да си избирам външния вид,щях да искам дълга коса, ама много дълга, щото мойта трудно расте, и ослепително бели зъби като от реклама, и носа ми да е като на индийките, съвсем леко кривнат   Mr. Green Иначе тялото ми е идеално, или поне беше преди Надааааааааааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 132
Хаха, има ефект привикаването.  Party

Ами аз съм против пластичната хирургия също, не можем да се състезаваме с времето.  Само по медицински причини, крайно загрозяваши дефекти или при злополуки го приемам. newsm78 Иначе бих си направила перманентен грим, но той е мноооого софт процедура за разкрасяване. И да ползвам кремчета. За бюста нямам претенции, само трябва да го понапълня заедно с други части, но това кога ще стане бог знае. И досега не мога да ям на спокойствие. #Crazy
А като бистрим  майките, онази вечер малката беше "на гости" в тяхната стая и аз викам на майка - гледай я, отивам до тоалетната. А тя й каза - виж, мама отива при тати, и онова като ревна. Shocked..познайте как се ходи до тоалетна.  Rolling Eyes
За лекарствата - и баткото не го приемаше, но сега ми е по-лесно след като използвам спринцовка за сиропите - от Нурофен, направо бутам в гърлото. Mr. Green

Не мога да не намина към другия подофрум, бистрим много важна тема за новата президентша и вицето. Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 14:37 от amal

# 133
Здравейте и от мен  Hug
За мен пергаментния  грим   е ужасен  Sick Или поне  тези дето съм  видяла  са попрекалили  Laughing
За пласти4ните  корекций  нямам нищо напротив  само също да не се прекалява ooooh! Аз ли4но  бих  палко пооформила  гърдите  Mr. Green
Да  оздравяват вси4ки  болни  де4ица  Hug
Леле  какъв  дъжд  валиии  Crazy

# 134
Идаааа..ама само заради призива на Амал.

Ами нещо нямам кеф да пиша.

Отдала съм се на развъждане на ягоди. Любим плод са ми, децата също ги харесват, а в магазините са много скъпи и много пластмасови. освен това сега е моето време да се разхождам по моловете, да пазарувам...няма тълпи, занижени цени, обичам го тоя мъртъв следновогодишен период.

Относно операциите, с удоволствие бих си махнала шкембето и паласките защото ми пречат...даже понякога се изкушавам да грабна кухенския нож и да извърша операцията сама.

Шилода бе......банго Василий да не почетем в нашата весела тема...как може, как може..Кой беше отговорен за празниците? Не си е свършил работата. В известен смисъл почти всички тук сме си свързали живота с 'цигани', а в съвсем пряк смисъл знам няколко съфорумки, че са имали платоническа афера с циганин (без кавички) ...Ето, това е случая, в който бих си загърбила принципите, бих раздавала честитки и почерпки, раздрусвала паласки и щракала с пръсти. Ако искате да го отпразнуваме със закъснение.

Има съфорумки, които не са писали от миналата година, хайде, Никсе, ом Саид и всички други....

Общи условия

Активация на акаунт