133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 642
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро момичета   bouquet
Ние вече сме във междусрочна ваканция  Party Party Party  ,10 дена без учене  Grinning
За сметка на това от вчера вали и още 2-3 дена го дават така,което означава ,че поне в началото на ваканцията ще си стоим в къщи и за голямо съжаление на Маугли тайфата няма как да дойде  Sad
Лек и успешен ден на всички   bouquet

# 106
Добър вечер от мен.

Уго, лека ваканция. И аз искам дъжд Praynig

Момичета, имам въпрос, ако някой има идея... Трябва ли виза за българи за Египет от посолството или се закупува на летището там при пристигане?

Ще питам и в другата тема.

Благодаря предварително.

# 107
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Любс, като гледам термометъра в подписа ти, ми се иска пеш да тръгна към Дубай. Уж съм зимно бебе, а обичам топлото.
По този повод да ви почерпя- тия дни имах рожден ден. Аз по принцип не обичам моите си рождени дни, винаги съм в много лошо настроение. Но вече всяка година живот си е повод за празнуване  Mr. Green та все пак да почерпя, дори и със закъснение ( което най ме кефи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Целувки за всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 108
АЛВЕРКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАКАР И СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И СБЪДВАНЕ НА ВСЯКА МЕЧТА

# 109
Алвера, честит празник (със закъснение)  bouquet! Желая ти здраве, щастие, любов и много късмет във всичко!

Айа, много се радвам за вас Hug. Аз не съм се съмнявала и за миг, че нещата ще се развият така Simple Smile

Фараула, извини ме, че не ти писах, но последната седмица направо не съм на себе си. Ние живеем също в България и не съм била в Ирак. Ако има нещо, което искаш да знаеш, ми пиши на лични и ще ти отговоря Hug. Защото аз самата не се сещам какво би представлявало интерес за теб.

За мен новата година не започна никак добре. Хубавото в цялата работа е, че проблемите са на работа, а вкъщи засега всичко си е наред. Опитвам се да си повтарям, че е важно да сме живи и здрави, а другото е второстепенно, но не ми се получава.

# 110
Алверка, честито и от мен! Дано още дълги години си го празнуваш!  Hug Praynig

Тортичката е много вкусна, поне на вид  Mr. Green

Хубав и слънчев ден на всички!

# 111
 Алверка  4естито и от мен !!!Много здраве  и  семейно щастие  ти пожелавам !!!!

# 112
  • Egipet
lubs виза си купуваш на летището при пристигане за 1 месец е 15 $

# 113
  • Egipet
Алвера честит празник  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 114
Алвера, Честит Рожден Ден на патерица,голяма да порастнеш...  Party  bouquet
Астарта,няма никакъв проблем,ще ти пиша на лични,благодаря ти предварително...  Hug
За Египет,аз също знам,че визите се купуват на летището.
Как сте,тези дни беше толкова тихо тук,че си мислех,че аз не чета където трябва,ама буквално нямаше никой в продължение на няколко дни...  newsm78 как сте всички?
Аз в момента се опитвам и опитвам да си намеря някаква работа,ама като знам,че всички говорят за тая криза,не съм обнадеждена,а това хич не е добре...ако чуете нещо свиркайте...
И така,пожелавам на всички ви един топъл ден...
Simple Smile

# 115

Честит рожден ден Алвера !!!!!!!!!!!На празниците хората си пожелават много неща,но аз ти пожелавам само две:Никога и Винаги!Винаги щастлива и Никога нещастна!!!!!!

астарта  дано да ти се разрешат проблемите в работата ,а на теб фарауля успех в намирането  Praynig Hug

# 116
Привет, момичета.

Алверке, честит ти празник, да си жива и здрава и все така позитивна.

Ягодке, а в коя сфера търсиш работа? Не искам да те отчайвам, обаче кризата я експлоатират много успешно. С купища изисквания за мижави заплати и освен това от скорошняи си опит да кажа, че понякога за нищо и никаква обява кандидатсват над 300 души.

Астарта, съчувствам ти, много е неприятно да не може човек да работи на спокойствие. Tired

Баничке, чедтита ви ваканция.  Crossing Arms Whistling

# 117
Добро утро!!

Благодаря на всички ви за отговорите за визите. Ама не знам защо тук ми казват, че трябва да си я извадя от посолството, а не от летището  newsm78

Лек ден на всички ви!

# 118
Здравейте и от мен днес  Hug
Като ви наблюдавам какви вкусотии правите,аз дето не умея да готвя направих първите сладки в живота си и реших да ви почерпя  Crazy
Много вкусни станаха...
Вкусна вечер на всички...
п.с.няма как да ви ги предложа,защото нямам идея как се качват снимки  hahaha

# 119
Здравейте,

Аз почивам днес и се разписвам, че не се знае кога пак.

Нещо много затишие тук, само да не е от лошото време да ви действа подтискащо.

Уго, как върви ваканцията? Още ли вали? Тук нито капка дъжд до сега.

Фараула, само не разбрах какво сготви  newsm78 важното е, че е вкусно  Laughing

Айша13, благодаря ти пак  Hug

Лек и слънчев ден на всички ви!!

Общи условия

Активация на акаунт