133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 493
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Ехеййййй, след лошото винаги идва и хубаво!!!

Айа, казахме ли ти? Heart Eyes Сега много да почерпиш на своите оракули.  Mr. Green Поздрав за Вас:)))

Дуа, скъпа, така ни отсвири, ама ето, не сме те забравили. Да си ми жива и здрава, Козленце. Sunglasses

Склю, нали, ужасно е. Дали защото се търкалят годинките?  Confused За аватара - беше зелен камък, сега е опушен топаз. Ти пък, нищо не изобазява,  много мисъл търсиш където я няма, просто ми харесва. Laughing

Алверке, примерна домакиня си. Hug

Астарта, така е, но нали надеждата умира последна.  Confused

Хехе, ББ, хубаво нещо е интернет готвенето.  bouquet Хм, е че що така Маугли? Заведи я на ортодонт.  Peace

Сега да ви се оплача - тия нашите съседи много ме ядосват. За 10 дни две нощи подред откарват до 1 часа, кикот, викане, боботене. Какво да ги правя, дайте съвет, приказките явно не помагат. newsm78

Успех на диетуващите. Hug

# 91
Отвори се дума за диетите  и аз  да питам  от коя диета  сте най-доволни ? TiredИскам да сваля 5-8 кг  BlushНякоя дето   дане  се  се изпитва глад Blush
Амал4е можеш да подадеш сигнал  във мвр -то те ще дойдат да ги предопредят може пък  да се постреснат  Rolling Eyes

# 92
айа честито   bouquet

дуа ,ако четеш -честит рожден ден!!!!!!!!!!Бъди здрава,щастлива и обичана!!!

амалче водила съм я ,каза че няма нищо ненормално ,но ще изчакам още малко и пак ще я заведа.
За съседите изчакай да заспят и надуй ти музиката  Laughing Laughing Laughing

Да се оплача,аз ,Маугли и голяма кака ни е хванал грипа  Sick Sick Sick
Лек ден на всички   bouquet

# 93
Б&Б дано бързо  се оправите Praynig Hug , 4е  е много  неприятно със тези  болести

# 94
ЛЮ, имахме познат ливанец, страшно дебел, направи си тази операция на стомаха, и си сложи някакви като телчета на зъбите, които пречели да се яде много  Mr. Green  демек заши си устата  Mr. Green  и отслабна много.

Айя, значи тази година е ред на сватба и бебе  Mr. Green Така де, нали свърши с ученето, свободна си вече  Mr. Green

Амал , и нашите съседи са така,шумни, невъзпитани. Оня ден най=накрая мъжа ми им каза да направят нещо с 4те коли, които задръстват тротоара и улицата, а те му отвърнали, че ги мързи да си изринат двора от снега и затова паркират , където им падне.

Аз още се съвземам от  случката . Като легна и пред очите ми изниква отново буса и Нада под гумите му  Sad  Но и днес ще излезнем навън. Вече си знам, зададе ли се кола, спирам и се набутвам с шейната възможно най=навътре към тротоара.

Алвера, как си?  Mr. Green 

Уффф, родата ще ме разори. Купихме подаръци за децата на сестрата, които вече са 3,но мъжа ми все е недоволен, иска още и още, а и те се обаждат да поръчат я маратонки , я нещо друго.Писна ми направо. Ако имах излишни пари, може би щях да прежаля, но сега ми е свидно  Embarassed  То верно, че съм си скръндзава по природа, ама и те не са заслужили особено  Mr. Green Като се обаждат с поръчките си, дори не питат за малката, само искат, искат, искат, а мъжа ми прелива от умиление и нежни чувства  Thinking
Единственото , което са се произнесли за Нада е, че вече е голяма да цока, и да я отбивам, че било срамота   #2gunfire #2gunfire #2gunfire  А не е срамота дето свекърва ми на малката си дъщеря до 7 годишна възраст е давала пресъхнала цица, за да я преспива  Twisted Evil

Айде, отиваме на разходка

# 95
 Здравейте арабелки   bouquet
 ДУА Честит Рожден Ден мила ! Пожелавам ти много здраве , любов и дни пълни със щастие  Hug  bouquet
 Айа честито . Много се радвам че нещата при теб са завършили с щастлив финал . Сега вече ще чакаме сватба и сладко бебче  Heart Eyes
ББ много гадни вируси има и тук . Дано скоро се оправите  Praynig
 Може ли да те помоля да ми пратиш сайта на това кафе . Ще се опитам да го издиря в нета . Може да намеря шанс за поръчка онлайн  Peace
Амалче как сте . как са дечурлигата
Шило хич не обръщай внимание на приказките , нито пък се ядосвай  Hug Гледай си детенцето така както сама го чувстваш  Hug
Пожелавам на всички принцески лека нощ  Hug  bouquet

# 96
Здравейте,здравйте,не си мислете,че се изгубих пак,бях в една дупка без нет и нямаше как да ви пиша...
Като ви гледам какви вкусотии правите ми се иска и аз да се захвана и най- накрая да се науча и аз на нещо,аз да си призная не ме бива или поне не съм опитвала...ама много ми се иска понякога да седна и да видя какво ще излезе...  Whistling
Та исках първо да пожелая на Дуа Честит Рожден Ден!!! Винаги се сещам за теб и как винаги с интерес четях какво пишеш,защото както съм споменавала и преди съм много впечатлена от начина на мисленето ти.Пожелавам ти много щастие и много любов!   bouquet
Сега чакайте да ви разкажа малко,защото не съм се изразила ясно преди...значи иракчанчето го срещнах в София,той живее тук и се запознахме докато танцувахме дъбке...  Flutter След това заминах за Емирствата и сега съм обртано тук...аз знаех,че има много арабески тук,но се оказаха повече отколкото предполагах,сега покрай него съм все по- често по местата,където има всичко арабско,то са телефони,то са ресторанти и съм много щастлива от този факт...сега обаче се започва,говорихме си много с него и живи и здрави планираме да се оженим...Астарта,много ти благодаря,че писа,аз имам много въпроси,но съм сигурна,че са говорени тук,пък и ми писаха,че има иракска тема,за това не искам да занимавам никой с въпросите си...за това се чудех дали мога да те помоля да ми пишеш на лични...вие къде живеете?Бих искала да знам всичко за сватби,закони и какви трудности ни очакват...на мен ми е много жал за всичко,което става там,жал ми е,че хората не могат да видят близките си,толкова е тъжно...а и колко кръв се проля...  Cry Та ако имаш свободна минутка с радост бих изслушала историята ти...аз не съм била в Ирак,за съжаление няма как да отидем и сега,но нищо не се знае,инша аллах нещата може да се подобрят,истински се надявам...
Та такам,аз не знам кой къде се намира,ама аз където съм има толкова много сняг,че кучето ми се губи из него...много е красиво,не се вижда мръсотията и грозотата...  #2gunfire
Топла вечер на всички...

# 97
Заслужената почерпка за най-добрите оракулки Heart Eyes
След опитване на различни баклави, единодушно решихме че тези братя Залатимо правят най-вкусната и с най-пресните продукти, та сега сме се запасили, ако искате да опитате не само виртуално, можете да ни дойдете на гости. 

# 98
И аз искам да предложа нещо красиво на тези,които са в София- http://www.pozorcompany.com/programme_flowers_of_the_quran_middl … north_africa.html
 Rolling Eyes Повечето от филмите,които съм гледала до сега са много добри...
 Peace

# 99
Никоя ли не е правила диета и да е останала  доволна ? Tired Laughing

# 100
Добро утро момичета.

Аз помирисах от баклавата на Айа и веднага се появявам  Mr. Green

Амалче  Hug

Ясминке, дано всичко, което си пожелеш се сбъдне   bouquet между другото не получих снимките  newsm78

Уго, матурките свършват ли? Вижда ли им се края?  #Crazy

Ягодке, дано имаш най-роматичната любов  Heart Eyes

Поздрави на всички и аз пак обратно на работа  Tired

# 101
Бобинка, във форума има цял подфорум с теми за всички възможни диети. Иначе Астарта бе доволна от една, дано се включи да я опише.

# 102
отвратителен ден беше. Един о тонези дни, в които се чувстваш скапан и мизерен и всичко върви наопаки   Sad

така си смазах пръста, рукна една кръв, изтече ми душицата направо  Tired

# 103
айа честито   bouquet

любс утре са им последните класни и после почивка  Grinning

фарауля успех   bouquet

Ние вече започнахме да се оправяме от грипа ,ама е толкова гаден  Sick

ето сайта за кафето,който е написан на кутията

www.healthyfortecafe.com

Healthy.forte.cafe@hotmail.com

шило  Hug

# 104
Добро утро!

Тук е един слънчев ден. Още не е валяло дъжд тази година и май и така ще си отмине на сухо  Rolling Eyes

Уго, стискам палци за резултатите  Peace

Ясмин,  Hug

Шило, дано днес ти е по-светъл деня   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт