Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на участниците относно предложените заглавия на темата?
Какви са мненията на участниците относно алкохола и алкохолизма?
Какви са мненията на участниците относно срещите с голи мъже и мъже с шлифери?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на участниците относно предложените заглавия на темата?
Участниците имат различни мнения относно предложените заглавия на темата. Някои от тях не са доволни от заглавията, изразявайки недоволство и предлагайки свои собствени варианти. Въпреки това, има и участници, които се шегуват по темата, изразявайки съмнения относно ползата от промяна на заглавието и предлагайки сексуално заредени заглавия за следващата тема.
-
Какви са мненията на участниците относно алкохола и алкохолизма?
Участниците имат различни мнения относно алкохола и алкохолизма. Някои от тях споделят лични преживявания с алкохол в семейството, докато други изразяват негативно отношение към алкохола и алкохолизма. Освен това има участници, които изразяват загриженост относно вредите, причинени от алкохола, и подкрепят забраната на алкохола и фойерверките.
-
Какви са мненията на участниците относно срещите с голи мъже и мъже с шлифери?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за Нова година и посрещането й?
-
Как се превежда „отсега нататък“ на арабски?
Сега много да почерпиш на своите оракули. 

Хм, е че що така Маугли? Заведи я на ортодонт. 

Искам да сваля 5-8 кг
Някоя дето дане се се изпитва глад
Но и днес ще излезнем навън. Вече си знам, зададе ли се кола, спирам и се набутвам с шейната възможно най=навътре към тротоара.

След това заминах за Емирствата и сега съм обртано тук...аз знаех,че има много арабески тук,но се оказаха повече отколкото предполагах,сега покрай него съм все по- често по местата,където има всичко арабско,то са телефони,то са ресторанти и съм много щастлива от този факт...сега обаче се започва,говорихме си много с него и живи и здрави планираме да се оженим...Астарта,много ти благодаря,че писа,аз имам много въпроси,но съм сигурна,че са говорени тук,пък и ми писаха,че има иракска тема,за това не искам да занимавам никой с въпросите си...за това се чудех дали мога да те помоля да ми пишеш на лични...вие къде живеете?Бих искала да знам всичко за сватби,закони и какви трудности ни очакват...на мен ми е много жал за всичко,което става там,жал ми е,че хората не могат да видят близките си,толкова е тъжно...а и колко кръв се проля...
Та ако имаш свободна минутка с радост бих изслушала историята ти...аз не съм била в Ирак,за съжаление няма как да отидем и сега,но нищо не се знае,инша аллах нещата може да се подобрят,истински се надявам...